DR. BLIDARU DE LA FUNDENI STIE CINEVA DESPRE EL

DR. BLIDARU DE LA FUNDENI STIE CINEVA DESPRE EL | Autor: luminita74

Link direct la acest mesaj

Am o prietena care a fost operata de cancer la san acum 5 ani si acum se pare ca a recidivat.As dori sa stiu cum se poate lua legatura cu dr.Blidaru de la institul oncologic din bucuresti.Daca poate cineva sa ma ajute,va rog mult.Un nr.de tel.o persoana orice care sa ne poata pune in legatura cu acest doctor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Initial creeata de luminita74

Am o prietena care a fost operata de cancer la san acum 5 ani si acum se pare ca a recidivat.As dori sa stiu cum se poate lua legatura cu dr.Blidaru de la institul oncologic din bucuresti.Daca poate cineva sa ma ajute,va rog mult.Un nr.de tel.o persoana orice care sa ne poata pune in legatura cu acest doctor

Eu mi-am facut programare la Dr. Blidaru, la Medsana. Suna la nr. 408.78.00 si cere o programare la dr. Blidaru.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

si ea si-a facut programare dar pe 1 august si ne gandim sa nu fie prea tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Pai atunci de ce ai mai intrebat unde poate fi gasit?
Cred ca intrebarea corecta ar fi fost: "Am programare, dar cum sa fac sa intru mai repede la el?"

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sa incerce si la Fundeni. Nu stiu, sa-l astepte pe hol, cumva..

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

In situatii de urgenta (si prietena ta este intr-o situatie mai deosebita) ii poate face programare mai repede, inclusiv la Medsana. Trebuie sa discute cu asistenta dansului (nu mai stiu cum o cheama), cei de la Medsana ii vor da mai multe date; daca dai o cautare pe forum, mai gasesti un subiect asemanator.Trebuie neaparat sa specifice situatia ei,chiar si prin telefon, va fi inteleasa.

Multa sanatate!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mi-a spus azi o colega ca a facut un atac cerebral acum 1 an si ca de atunci nu mai opereaza, doar consulta.

Daca e adevarat, e o mare pierdere pentru medicina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Se poate intra la dr Blidaru mai repede, ducandu-te la spital, dand o atentie la asistenta sefa (Pamela), insistand, stand dupa ea, explicandu-i situatia. Se poate, noi asa am facut cu mama. Daca el considera ca e urgent o va lua in primire. Dar trebuie sa ai nervi de otel acolo ca sa reusesti. Dar in ce sens a recidivat cancerul? Are metastaze? Mai sunt si alti oncologi buni si in spiatl fundeni nu neaparat la institutul oncologic.
Mama a fost operata de el si atunci am fost multumiti. Acum daca ma gandesc mai bine el niciodata nu i-a zis mamei sa faca investigatii cat mai amanuntite legate de organele la care ar fi putut aparea metastaze. O chema la control la un anumit interval, se uita la operatie si la celalalt san si gata. Era prea ocupat (asta e de fapt pb cu doctorii cunoscuti ca nu prea au timp si pierd din vedere anumite lucruri). Din experienta lui ar fi trebuit sa stie ca acest cancer recidiveaza si ar fi putut sa ii dea o schema de analize, sa ii vb despre un regim. El a lasat de inteles mereu ca totul e ok si noi am luat-o de buna bineinteles. Nu il acuz, a facut treaba buna cu operatia, dar cam atat. Iar la medsana te usuca de bani. Am o pirtena care dupa ce a oprat-o de un nodul, o chema la cabinet cu eco de acasa facuta, vb si la telefon in timpul consulataiei, a tinut-o cateva minute, i-a zis ca e ok si i-a luat vreo 600 000 acum vreo 2 ani si ceva.
Cam asta e parerea mea personala!

Bafata si sanatate prietenei tale!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Prietena mea ( cu probleme la san)s-a dus direct la Medsana, cand avea el consultatii ( si ea avea programare prin iulie) si le-a spus ca ea nu poate astepta pana atunci ca se poate intampla orice..Si a primit-o.Puteti merge la receptie si explica ca situatia e grava, si cred ca or sa va inteleaga.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

Va multumesc mult ptr.informatii,chiar am vorbit cu prietena mea si i-am spus sa incerce sa-si faca programarea la Medsana mai repede ,sa spuna ca e o urgenta ,si azi v-a suna.Va tin la curent.

Mergi la inceput