Bilete la concertul lui Julio Iglesias
Raspunsuri - Pagina 3
brendamitran spune:
Pai vezi ca iti da si niste numere de telefon acolo,suna si vei afla mai multe,presupun.....
Tzuniiiiiii........nush daca viu,dar de o intalneala o putem pune oricand,nu?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Jasmine spune:
s-au pus in vanzare biletele!
eu tocmai mi-am luat din Carrefour Orhideea pt concertul din Bucuresti de pe 25 iulie!
addya spune:
jasmine, vin shi eu!
unde ti-ai luat bilet? adik in ce sector?
eu am fost si acum vreo 10 ani cand a fost in Ro, tot pe acelasi stadion, a fost ok, tipul e super, concertul a durat 1 ora iar la bis a cantat 40 minute
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by addya
jasmine, vin shi eu!
unde ti-ai luat bilet? adik in ce sector?
eu am fost si acum vreo 10 ani cand a fost in Ro, tot pe acelasi stadion, a fost ok, tipul e super, concertul a durat 1 ora iar la bis a cantat 40 minute
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
in zona A am luat bilet
evident ca si eu am fost la concertul de acum niste ani (nu mai stiu exact cati).A fost superb!
Jasmine spune:
hai sa intreb si aici,poate primesc un raspuns : e adevarat ca din cauza caniculei concertul de miercuri de la Bucuresti va incepe la ora 21:45,in loc de ora 20 cum era programat initial?
capra cu trei iezi spune:
jasmine, asa am auzit si eu, dar ca sa fiu sigura ca nu ratez, la ora 20 o sa astept cumintica la locul meu sa inceapa!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
Jasmine spune:
dar n-ar fi normal sa se anunte cumva in mod oficial chestia asta?Mie nu-mi convine sa ma duc de la ora 19 si sa astept pana aproape de ora 22,pe caldura asta.
Eu am sunat azi pana m-am plictisit la Music Management,cei care cica au organizat venirea in RO a lui Julio Iglesias.Evident ca nu raspunde nimeni la telefon.
Pe urma am sunat la www.blt.ro,www.bilet.ro,www.vreaubilet.ro.
Nimeni n-avea habar de nimic,mi s-a raspuns numai "nu stiu,n-am auzit,nu cunosc".
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Pe urma am sunat la www.blt.ro,www.bilet.ro,www.vreaubilet.ro.
Nimeni n-avea habar de nimic,mi s-a raspuns numai "nu stiu,n-am auzit,nu cunosc".
hehe, si te mira chestia asta?
eu am citit pe site-ul antena3 si mi-a spus sotul ca scria si in ziarul care se distribuie la metrou ca se intarzie. dar cum nu prea mai am incredere, vreau sa fiu sigura ca nu pierd concertul cu sperta ca daca totusi se intarzie va fi doar cu 1/2 ora.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!