Aspirante optimiste > 20 ani (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

COCO,iubita,eu nu am apucat sa citesc tot din urma;
spune-mi,te rog,tu ai mai fost la dr?

vine bebe?<februarie 2006>

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ancutza..in sfarsit un semn de la tine...
crezusem ca ne-ai uitat!
te pup si astept pozele...

gugu...tot am stat ieri pe site-uri cu mobila, si tot uitandu-ma pe pozele tale...azi noapte am visat ca venisi la tine in vizita

pupici la fete si asteptam vesti bune!

Mami si tati te asteapta!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Buna dimineata!
ce faceti fete cucuiete?mi=am facut aseara poze la casa dar am uitat sa imi iua camera.astept sa fac curatenia de sambata pt a mai completa si cu cele din dormitor si apoi o sa va arat.
eu ieri am uitat sa-mi fac testul de ovulatie dar nu si , ca de acum trebuie sa ne punam pe treaba.cred ca din 2 in 2 zile e mai bine, nu?
mi-e cam somn si ma cam enerveaza lumea de la mine din birou, mai ales sefa mea

http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata, dragele mele.
Mi-am facut si incep o noua zi alaturi de voi.

Coco nu ti-am zis eu parca pe mess, unde stau mai exact????
LAnga Administratia Financiara a sectorului 4.Si tu parca ziceai ca pe LAnga Budimex, chiar m-am uitat de o sectie de politie pe langa care ziceai ca stai, dar nu am reusit sa o descopar.Sper ca nu confund , parca cu tine am vorbit asta???

Ali Bia, te mai intorci azi sa ne povestesti cum a fost la eco?

Bebe, mami si tati, te asteapta!!!!!
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iulia am fost vineri seara insa mai erau vreo 10 persoane inaintea mea si asta ar fi insemnat sa ma apuce cel putin 10 seara pe acolo asa ca am renuntat cel putin pana marti pe 24 cand ar tb sa fie ziua cea mare sau cea trista.
Ieri l-am sunat pe dr Strajean care a fost f amabil la telefon si mi-a spus ca e prea devreme sa vada ceva;sa astept sa vad ce se intampla si pe urma sa il sun.

http://tt.lilypie.com/cSQhp3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata fetele!
Astazi sunt mai putin optimista Dc nu am in burtika? Cred ca este de vina si vremea de afara... Tb azi dimineata a fost undeva intre 37 si 37.1. Ieri nu am mai apucat sa intru ca au navalit sefii pe mine...

Bulinamico asa este asteptam impreuna. Tu ai ceva simptome?
Kory la urmatoarea testare foloseste un test Sure Check sau Clear Blue ca sunt cele mai bune. Si eu iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Gugu, Iuca si Bitza sunteti extraordinare. Super bancuri. Multumim!
Ancutz fata si burtika. Abia astept sa vad pozele
Coco fata plangaciosa. Si eu am plans mult luna asta cu gandul la un bb. Dar acum tb sa fim tari, optimiste ca sa nu suparam bebeii din burtici. Ai inteles?? Si ca sa fii sigura ca esti gravi, fa marti o analiza de sange la spitalul Giulesti. Se recolteaza intre 8 si 10 sau 11 si rezultatul il ai dupa ora 13.00 in aceeasi zi, si costa doar 15 lei.
Ali Bia bafta la doctor. Te asteptam cu vesti bune.

toate Aspirantele!

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Cu cea mai mare placere!!
Am sa pun si poze daca reusesc(nu stiu cum)
Aseara am visat numai forum,bancuri......

vine bebe2
Alina8+Bianca

Mergi la inceput

Aoleu ce nervoasa sunt.........am de facut un export si e atat de sucit asta......
Bitza ce id ai, ca zau daca mai tin minte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna dimineata fetelor
Eu zic ca ieri a fost ovulatia la mine, pt ca alataieri am avut un test de ovulatie pozitiv (ambele liniute aveau aceeasi culoare) si ieri liniuta de test era mai aprinsa decat cea de control. Azi dimineata a crescut tb cu 0.3 unitati. Am prestat si aseara si ieri seara. Credeti ca ar trebui si in seara aceasta? Azi e ziua sotului meu si parca l-as lasa sa bea si el o bere, ca de altfel nu il las in perioada fertila.[ pup] pt toate fetele

hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio

Mergi la inceput

Alina pe tine te doare burtica?
Pe mine ma mai incearca dureri usoare ca la ovulatie, ba la un ovar, ba la altul, ba nu stiu pe unde.

Mergi la inceput