Mamici de noiembrie-decembrie(13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca,foloseste o crema de hidratare (eventual din cele recomandate pt. gravide, de hidratare sau anti-vergeturi). La Scoala Mamicilor (facuta la prima sarcina) ne-au recomandat pt. sani Bepanthen sau Garmastan (pregatire sani inainte de nastere si apoi in alaptare cand la inceput pot apare rani destul de nasoale). Garmastan se recomanda dupa luna a 8a, este f.f. buna. Bepanthen nu stiu incepand cu ce luna se recomanda, este la fel de buna- se poate folosi si pt. funduletul bebelusului...Atentie la cremele care contin mai multa vit. A (nerecomandata in sarcina peste o anumita doza)..
Alia,incearca sa te linistesti si mai mergi totusi la un alt doctor.Daca ai avut un test pozitiv, sigur a fost o sarcina. Chiar nu ai avut nicio scurgere,ceva mai dubios? a fost pur si simplu absorbita? Multa sanatate!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Ali_bia

STITI din ce cauza am amenoreea asta?
Pt ca eu timp de 2 ani am luat anticonceptionale si in dec am facut pt prima data intrerupere,de tot,
....si, cica din cauza asta am dereglarea asta "puternica"

De ce DOAMNE!!!!!!

ali - imi pare rau prin ce treci, stiu ca e o dezamagire crunta ... dar sa iti povestesc putin situatia mea .... da, e posibil din cauza AC sa ti se fi dereglat tot organismul. Eu am luat timp de 5 ani AC cu putine intreruperi (de 2-3 ori), desi se spune sa faci o data la 1,2 luni. In fine, dupa ce le-am intrerupt ciclul meu a fost total dat peste cap ... pana la a avea 4 luni fara ciclu ... perioada in care tot am sperat si am crezut ca sunt insarcinata (ceea ce imi doream). Dar toate testele facute erau negative ... am fost la dr. mi-a spus ca aveam pe ambele ovare chisturi si de aici si intarzierile astea de ciclu ... mi-a dat niste pastile ca sa imi vina iar ciclul si de atunci am avut luna de luna, dar nu regulat ... adica si la 32 si la 35 si la 45 de zile ... Dupa toate asigurarile dr. ca o sa imi revin la normal, incet-incet organismul o sa se regleze, o sa se curete de efectele AC, am inceput sa caut, sa citesc despre tot felul de tratamente naturiste pt. reglarea ciclului ... tinsctura de marar, branc ursului, agnocasto ... si cu asta din urma eu cred ca am mai rezolvat din probleme .... Acum, la eco deja chisturile nu mai sunt, s-au eliminat. Ceea ce ti-am povestit mai sus s-a intamplat pe decursul a 2 ani ... deci uite cat am suferit pt. nenorocitele alea de pastile ...
Nu vreau sa te sperii ... ti-am povestit doar cazul meu si nu e neaparat sa fie si la tine la fel ... stai linistita, mai fa un test de sarcina si du-te la alt medic ... poate totusi nu e nimic rau ..

9+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BB imi pare rau nu stiu ce sa-ti raspund ca eu nu le am cu pastilele astea....nici cu duphaston despre care tot vorbit, nici de utrogestan ....pentru ca aici nu se da asa ceva..........poate cine stie in cazul cand una chiar e in risc sa piarda sarcina. imi pare rau....ce masa poate fi durerea asta??

ALFA si eu aveam problemele astea. Si chiar la munca.....ma ascundeam si da-i cu scarpinatul Acum mai putin.

oare de ce nu ma intra JASMINE????STIE CINEVA??

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor,la cate luni se face eco 3D?

12+ si matei
bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

nu am vrut sa te sperii sau sa te supar, dar macar sa stii sa iti faci analize in vederea unei sarcini viitoare fara probleme

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sper doar sa fie bebele bine!! durerea asta nu-i a bine.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALI uite si eu am luat pentru 6 ani AC. Si dupa ce le-am intrerupt a avut ciclul regulat totusi.....adica mi-a venit imediat, si era in jur de 27 si 32 de zile......offfff

PETRO ce faci?? Cu greturile cum merge?

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

BB la ce ora mergi la medic?

12+ si matei
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la 17.30 am programarea.

11+

creste bebe...

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

la 17.30 am programarea.

11+

creste bebe...

poza eco bb 8 +

mai ai un pic.stai linistita,cauta o pozitie in care sa te mai lase durerea.

12+ si matei
bebe2

Mergi la inceput