Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
cele cu chisturi, de cele mai multe ori o sarcina le "rezolva". eu am noduli la san (am facut si operatie) iar toti dr la care am fost au zis ca sunt sanse de 80% sa imi treaca dupa o nastere.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
anacami spune:
Multumesc Ramona!
Am vazut pozele de zeci de ori, deja mi se pare ca stiu cum arata: falcos si cu nasucul carn
. Acum serios, daca fac abstractie de fundal si reconstruiesc o dimensiune in spatiu, ii vad fata f. clar..
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
cele cu chisturi, de cele mai multe ori o sarcina le "rezolva". eu am noduli la san (am facut si operatie) iar toti dr la care am fost au zis ca sunt sanse de 80% sa imi treaca dupa o nastere.
Initial am mers la dr pentru niste noduli,f multi si mici, pe care i-am gasit la amandoi sanii.Mi-a zis ca sunt formati de la laptele ramas pe canale.Si solutia cea mai buna decat orice medicament este sa mai fac un copil.Nu eram tocmai pregatita pentru a doua sarcina,dar cum imi doresc o fetita am zis ca ar fi cazul sa trecem la treaba.
Am fost tare suparata,ca nu ma asteptam la asa ceva,dar acum mi-a mai trecut.Astept resemnata saptamana viitoare.
Miha
si Robert 
bb_yasmi spune:
Miha, capu' sus, trebuie sa fie bine!! 
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
paulat spune:
Buna fetelor. Nu am m-ai scris de la cap.6. Am fost la doctor , sunt insarcinata cu gemeni. Acum avem 7 saptamani si suntem bine.
+7 
.UM 20.02.si venirea pe lume ~27.11.
bb_yasmi spune:
ma luat o durere de burta asa de tare ca nu ma mai pot ridica de pe scaun.
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
bb_yasmi spune:
aaa deci nu numai pe mine ma doare???? dar eu nu mai rezist!!! zici ca ma taie cineva!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
danangie spune:
BB dar de la ce sa fie asa tare.....??? Si pe mine ma mai ia cam asa un crampe ca la ciclul dar atat.....cum e acum? Tot te doare tare???
MIHA stai linistita, oricum eu sunt linistita.....pai alea care au ditamai fibromul in uter si duc la bun sfarsit sarcina.....si eu sama preocup de chist? Dar da....iti dau dreptate cand se mai gaseste cate un doctor sa te sperie cum a fost cazul meu......(in o alta problema) ....nu prea reusesti sa gandesti pozitiv....
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE