Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 15
zeynat spune:
quote:
Originally posted by Laura10
am reusit sa ma programez la gincologie abia pe 4 mai... cred ca o sa innebunesc pana acum...
Bufi - cred ca mai bine iei medicamente si tratezi problema decat sa stai cu infectia care ii poate face rau lu bebe. si oricum daca a zis doctorul ok
eu inca nu indraznesc sa bag nimik in gura pana ma duc la doctor. am fost acum 2 luni si mi-a dat acid folic de 1 m, voi de cate mg luati? e ok, nu? sa iau incontinuare?
in rest am inteles ca nu am voie feta, branza mucegaita, blue cheese, carpacio si alte carnuri crude... in rest nu stiu mare lucru
nu prea am pofte, adika nu mult mai multe decat inainte, pot sa suport, sa ma abtin.
la voi cand au inceput greutile?
si... cred ca am uitat ce mai voiam sa va intreb caci, cum va spuneam, memoria... lasa de dorit
Eu iau acid folic 5 mg ca asa mi-a dat doctorita, dar e bun si cel de 1 mg, am inteles ca necesarul ar fi 0.4 mg (400 mcg) zilnic si trebuie sa-l iei in continuare, mai ales in primul trimestru de sarcina. Eu iau si vitamine, ca sunt cam slaba si nu prea mananc mult, cu toate ca acum ma fortez sa mananc cat mai consistent.. Iar seara orice bag in gura sfarseste in toaleta...
Despre mancare, din cate stiu eu trebuie evitate produsele lactate din lapte nepasteurizat, carnurile crude, ouale crude, ficatul si pateul de ficat (asta pt ca ficatul contine multa vitamina A care nu e buna pt bebe in cantitati mari), am citit undeva ca si alunele n-ar prea trebui mancate ca poti sa nasti bebe cu predispozitie la alergii (mai ales daca aveti in familie persoane cu alegii, astma sau eczema)...
a, si mie greturile mi-a inceput abia de prin saptamana 7-8
Laura
13+
anacami spune:
Buna!
Miha, poate intra totusi in regresie. O sarcina aduce mari schimbari in organism, majoritatea in bine (in sarcina trecuta mie mi-a disparut un nodul de la un san, nodul pe care il "purtam" de cativa ani de zile).
Am si eu cateva poze de la o eco la 7 sapt. si 4 zile de la UM (varsta sarcinii estimata de eco ar fi mai mare cu o saptamana). La aceasta varsta, o saptamana poate aduce modificari incredibile in dezv. embrionului! Pozele sunt aici . Din pacate le-am scanat dupa hartie si au mai pierdut din calitate...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
bb_yasmi spune:
pussi formidabile pozele!! nici eu nu am mai vazut pana akuma eco cu gemeni!! sa iti traiasca puisorii, mami!!!
fetelor, eu chiar nu am pot abtine deloc, iarasi am mancat mancare fast food, si mai rau, o shaorma!!!
ma mai ia cate o durere de burtik ca la ciclu!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
Ali_bia spune:
Fetele eu ma duc sa ma pregatesc pentru marea intalnire![]()
![]()
numai ca aici

ne auzim cand vin

vine bebe2 
Alina
8+
Bianca
bb_yasmi spune:
ali bafta mare!!!! sa vii cu vesti mari!!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
Anne_Ma spune:
Ali, mult succes la dr.
Abia astept sa ne spui si noua ce ai vazut!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+
RAMONELLA spune:
Ali sa faci poza.Ce emotionant o sa fie!![]()
anacami tare dragut bebele tau.
Eu chiar daca n-am poze,ma uit la ale voastre si imi amintess de al meu.
poze
vine bebe
Ramonel
11+
danangie spune:
ALI mult noroc si asteptam pozici.
MIHA e straniu.............depinde si ce fel de chist ai. Al meu e functional, lichefibiabil,,,,,,,in urma ovulatiilor. Cum am facut traatament cu anticonceptionale ca sa blochez ovulatia..........la mine a avut efect invers..........pentru ca estrogenii din contraceptive mi-au marit chistul. Acu' doctorul mi-a spus: tre' sa faci un copil ca sa scapi de chist sau tre' sa faci laparo. Cum eu nu vroiam laparo............a venit bb. Asa cum nu mai am ovulatie........cum nu mai iau contraceptive...........chistul ar trebui sa se sece. Pentru ca nu mai este alimentat cu nimic. La mine se vede ca foliculii nu se spargeau si asa se acumula tot lichidul acolo.Dar nicdecum doctorita mi-a zis vesti rele, sau ca sarcina e in pericol . Nu exista
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
oana_r spune:
ali bafta.asteptam vesti
11+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos