Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 12
RAMONELLA spune:
Ali nu am nici o poza,ca eu m-am dus la spital si ecograful de acolo nu avea hartie.Dar in 8 mai ma duc la ea la cabinet si acolo imi face poza.De abia astept.Dar ma uit la pozele celor care au ,si ma gandesc ca asa era si bebe meu.
A,si ma simt bine,dar nu prea mananc,ar trebui sa mananc mai bine.O sa incerc,pentru bebe.Nici inainte nu eram prea mancacioasa.
poze
vine bebe
Ramonel
11+
oana_r spune:
neata fetelor
am trimis pe mail la mamicinoiembriedecembrie poze de la eco cu BB la 11 sapt si 5 zile.cica dungulita alba de gurita cica ar fi limbuta scoasa,acum cine stie,asa a spus doctora.
are 5.01 cm cred ca e bine.
acum va las,ma intorc in urma sa va citesc.
11+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Ali nu am nici o poza,ca eu m-am dus la spital si ecograful de acolo nu avea hartie.Dar in 8 mai ma duc la ea la cabinet si acolo imi face poza.De abia astept.Dar ma uit la pozele celor care au ,si ma gandesc ca asa era si bebe meu.
A,si ma simt bine,dar nu prea mananc,ar trebui sa mananc mai bine.O sa incerc,pentru bebe.Nici inainte nu eram prea mancacioasa.
poze
vine bebe
Ramonel11+
aaa....las' ca ai sa-l vezi pe 8
nici eu nu prea mananc, dar cand ma apuca foamea ma sperii cat mananc(1 data-n zi..)
vine bebe2

Alina
8+
Bianca
bb_yasmi spune:
oana super fain!!! de abia astept sa pun si eu poza azi cu bebe!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
darleena spune:
Neata burticoase!
Ce vesti bune avem azi si ce bine dispusa sunt eu in aceasta zi!
Pussi felicitari pentru minunile din burtica! 

Sa creasca mari si frumosi si sa va bucurati de ei!
Bufi nu cred ca e cazul sa te impacientezi, e destul de mic embrionul si depinde de multi factori daca se vede sau nu: performanta ecografului, performanta doctorului, etc.
Ali_bia succes azi la eco! Sa vii repede cu vesti bune!
BB fac galerie pentru marea intalnire de azi 

. Sa vii cu poze ca bubu al meu vrea sa se masoare in dimensiuni cu "verisorul" lui ![]()
...ma tot intreaba de cateva zile si nu stiu ce sa-i zic ![]()
Oana_r dupa ce termin mesajul asta intru pe yahoo sa vedem puiutul tau.
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
darleena spune:
Ce frumos se vede oana
Cand am vazut ce marisor e bb al tau m-am panicat putin ca al meu e cam mic...are (cred ca avea
) 3,15 cm cand am fost sambata. Dar dupa am vazut ca tu ai facut eco la 11 sapt si 5 zile...bubu avea aproape 10.
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
bb_yasmi spune:
darleena 
ce figura esti!!! de unde stii poate ne facem cuscre!!!! 
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
darleena spune:
BB hahaha...sa mai avem un pic de rabdare sa vedem sexul. Ca daca sunt amandoi de acelasi sex nu cred ca ne-ar conveni prea tare sa fim cuscre 

11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic