***LA REDOUTE(20)***
Raspunsuri - Pagina 18
addya spune:
mai claujuro, tricoul ala e pt dus gunoiul..la ghena de pe holul blocului, n-as indrazini sa ies cu el la piatza...

Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
ella_74 spune:
da clau, mai e putin pana pe 2 mai dar daca mai intra vreuna ca Aylla la noi si ma face sa rad in halul asta, cred ca nasc mai repede; am ras in seara asta de m-au apucat contractiile si acum ii dau cu no=spa si scobutil...
bine ca am bagajul de spital la picior.
pana la urma , sincer, ii multumesc Ayllei pentru interventie, m-am distrat copios impreuna cu sotul citind toata povestea
Addya,
si mie imi plac tricourile fara vedere la buric, asta pe care l-ai ales , demodat asa cum e
, mi-ar prinde si mie bine dupa ce scap de burtoi
ella
claujro spune:
Da, vad cadourile. A venit sotul va parasesc pana maine dimi. 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ella_74
da clau, mai e putin pana pe 2 mai dar daca mai intra vreuna ca Aylla la noi si ma face sa rad in halul asta, cred ca nasc mai repede; am ras in seara asta de m-au apucat contractiile si acum ii dau cu no=spa si scobutil...bine ca am bagajul de spital la picior.
pana la urma , sincer, ii multumesc Ayllei pentru interventie, m-am distrat copios impreuna cu sotul citind toata povestea
Addya,
si mie imi plac tricourile fara vedere la buric, asta pe care l-ai ales , demodat asa cum e, mi-ar prinde si mie bine dupa ce scap de burtoi
ella
sunt de aceeasi parere cu tine ella, trebuie sa-i multumim ayllei ca ne-am distrat copios in seara asta si noi si sotii nostri am ras cum n-o mia facusem demult
...a stiut ea de ce intra
INGRID
ella_74 spune:
madau,
n-aveti cum sa scapati de mine nici dupa ce nasc, cum sa pierd eu bunatate de distractie si sa raman la moda?
; doar daca viu aici macar un pic , intre 2 biberoane, scap de depresia postnatala , care , cica nu iarta pe nimeni.
ella
nushulica spune:
eu va las mi-e somn de mor si oricum nu mai pot sa rad
ma dor falcile
noapte buna!
INGRID
madau spune:
io incarc prima tura de poze si apoi ma bag la nani...maine bag si partea a 2 de poze..atentie ca am multe rau

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Al meu s-a dus in dus asa ca am revenit. Ramane intre noi, nu sunt super incantata de sandale...dar de vara merg la blugi. Probabil pentru ca nu sunt foarte demodate...or fi chiar in trend, ma stii?
Pana la urma a iesit ceva bun din asta: ne-am readunat. Cine a vazut filmul 300 stie miscarea pe care o faceau spartanii cu scuturile... la asta m-am gandit cand v-am vazut pe toate raspunzand atacurilor. 
![]()
catutza spune:
Buna!
Fetelor sunteti de groaza! Mi-ati placut foarte mult astazi!!!
Madu , vreau si eu parola pe PM, sau pe mess, cum vrei tu, 
Adidasii aia la 16 euro arata tare bine in poza, i-a luat cineva, sunt draguti si in realitate?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
cin spune:
Neata, gagici...ce distractie am pierdut...dar rasu-i bun si la 8 dimineata ![]()
Mai, am fost ieri la nike si adidasii care pe LR costa 50 eur in plaza erau 2.4 mil. e vb de adidasii pe care voiam sa-i comand sotului meu si bine am facut ca nu i-am comandat, ca el poarta 43 si i s-au potrivit nr 45, dupa masurile de la nike. eu poate i-as fi luat cu un nr mai mare, dar niciodata cu 2, asa ca bine ca nu i-am comandat...
vreau si eu parola sa vad poze...