Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ANTOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!
In sfarsit o dat Domnu sa intri
Te pup si ma bucur enorm ca te-ai hotarat sa intri No pai acum Deni e mare, asa ca ai timp sa te pui pe facut prunci Daca aude Radu cred ca ma taie bucati
Apropo, saluta familionu din partea mea

Mama Carmen ce progrese SUPERRRRRRR!!!!!!!!

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

merci mult sa stii Alina ca nu de mult am vb cu Deni de Dragos ,eu cred ca-i mai place de ea ,a fost prima lui dragoste Alina ti-am vazut dulceata de fetita ,abia astept s-o vad in realitate ,mi se pare mie sau seamana bine pe Dragos cand era mic .
Mai Claudelule ,de asta-mi era frica sa mai dau pe-aici ,, tu vezi pe forumul asta ramai repede Radu ar mai vrea ,te rog sa nu-i dai idei
Clau e mai bine?vezi ca nu am uitat ,mi-ai promis ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, .

Mai fetelor, hai sa lasam spionii si alte chestii de genu' si sa ne vedem de subiectul nostru ca asa prea importanta ii dam.

Anto, bine ai revenit. Io vreau poze ca nu te stiu.

Alina, branza cu lapte de vaca o fac, da de asta nu mi-a zis , na ca sunt si eu batuta in cap, ziceti-mi e ok?

Bogdi doarme si eu am ceva de facut pt sor'mea asa ca mai bantui deseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Am de facut o marturisire: am dat atacul la borcanul cu crema de ciocolata din frigider (sper sa nu citeasca Adi, ca i-am promis ca ma las de dulciuri). Ce sa fac? Nu ma pot abtine

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by maria_rubi

Am de facut o marturisire: am dat atacul la borcanul cu crema de ciocolata din frigider (sper sa nu citeasca Adi, ca i-am promis ca ma las de dulciuri). Ce sa fac? Nu ma pot abtine

de Mara

POZE

Doamne dar cat te inteleg....asa sunt eu in ultima vreme,parca am inebunit cu dulciurile zau!

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele. Am Fost cu Maia la vaccin si i-am dat 4 ml de panadol la 11 si 4 la 21.
Sa-i mai pun si supozitor de paracetamol? Voi cum faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna seara

Maria La multi ani Marei pentru cele 3 lunite ,creste fata creste iar petitorii sunt pe faza. Cat despre treaba cu mancarea e chiar o problema si la mine(noi),sunt mereu in pana de idei ,cand mai am timp mai caut retete noi,numai ca timpul e cam limitat .A iesit bun puiul cu orez ,smantana...,daca da vreau si eu reteta pe PM sa nu le facem pofta fetelor care sunt la cura.

Ada chear ca-s faini pantofii si ieftini

Gabi Ioanei

Anto bine-ai revenit ,noi nu ne cunoastem eventual cand ai timp sa ne pui niste poze.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Miha a durut-o mai tare pe la pranz piciorusul, ca a primit vaccinul la 9 30.Acum mai are putina febra si o mai doare dar nu ca si la pranz, si nici nu-i umflat si tare asa cum a fost la primul vaccin.Asta ma gandesc eu ca-i semn bun.
Raportez:am executat si pilates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Carmen si pentru reusita de azi,,acum chiar merita Mel guma

Alina scumpa foc Adelina,e mereu zambareata ,si ce atent e Dragos cu ea,cum se joaca ei impreuna

INTREBARE: A-ti vazut pe undeva ceva treninguri faine,ca as vrea sa-mi iau acum ca veni vremea frumoasa si tot mergem pe undeva.Gabi parca tu aveai ceva poze si erai in trening si arata tare bine .

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Abia am adormit-o pe Adelina, de cateva zile trebuie sa stau langa ea pana doarme, daca ies din camera urla pana-i gata sa vomite, pana acum o puneam in patut si mergem de cateva ori sa-i bag suzeta si adormea, acum imi vine sa.

Niko, eu ii puneam Adelinei un supozitor Paracetamol cand ajungeam acasa de la vaccin si unul seara la culcare, nu i-am dat siropel.

Anca, pune aici reteata de pui cu orez ca si eu vreau.

Ildi, Calin si-a cumparat trening de la cineva care aduce din Ungaria, scrie ca-i Nike, nu stiu cat e de original, a costat 150 lei. Am zis sa-mi aduca si mie ca nu avea marimea mea acum.

Flavia, daca nu a avut probleme de la branzica pana acum eu zic ca-i ok.

Anto, cand mai veniti in Arad? Ar fi fain sa ne intalnim iar asa in grup ca pe vremuri. Iti mai amintesti de la Il Padrino?
Multi zic ca Adelina seamana cu Dragos de cand era mic.
I-am zis la Calin ca ai aparut pe ecrane si a zis ca te saluta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput