Aradence minunate! (69)
Raspunsuri - Pagina 13
Somleac spune:
Alina M cum saracia o sa reusesc eu sa ma hotarasc ce sa iau. Acolo scri ca en detail se adauga 25%. Se considera endetail sub un milion?
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
adablackcat spune:
Si eu sunt pe aici, va tot citesc dar n-am chef de nik... A murit azi soacra cumnatei mele, 61 ani, era bolnava de ceva vreme... Noi ne pregatim de nunta, ei de inmormantare. O sa vina si soacra-mea maine cu Teo si Vladut incoace, ca merg si ei duminica la inmormantare. Macar maine il vad pe puiul meu mic si drag!
poze
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
aaa cu mailul ... nimic nou,ceva gen "ba nesimtita dracu" (
) saraca,nu-i vina ei: asa a facut-o natura.
Mi-am facut si eu testul ala si mi-a iesit indicele 17,99
sub limita minima 18,5 
Si m-am distrat de niste bancuri
Cu pozele noi sper sa ma pot delecta in WE,ca acum mai am niste chestii de facut!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
DianaR spune:
Mai dati o data linkul cu calculul ala... Eu am un disc special ptr calculul IMC, am unul si ptr calculul saptamanilor de sarcina si DPN-ului... F practice. Am 18, 5 si chiar o tara sub... deci sunt la subponderali...
Zice bine babata-miu...
Nico, pudel. Uite-o aici
Flavia, multumesc!
Moni, numa dragalasenii si dulcegarii in mai-ul ala! Ce dragut!![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
flavia ramona spune:
Diana, stai ca ma uit si iti dau unde gasesti de calculat. Nu ai pt ce, eu chiar vin daca vrei ca nu mi-e greu.
Somleac spune:
Ajutati-ma sa aleg intre http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/448095896/in/photostream/
si
http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/448095470/in/photostream/
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
alinamoro spune:
Miha, eu am inteles ca nu poti comanda sub 100 lei.
Mie-mi place www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/448095896/in/photostream/" target="_blank">asta, dar ambele sunt dragute.
Sa vezi cate mi-am ales si eu si le-am taiat apoi de pe lista cand am facut totalul.![]()
Moni, asa deci, ai primit mail...si ai raspuns?![]()
Super motto-ul! 
Diana, de multe ori nici eu nu reusesc ziua sa deschid calculatorul, adica il deschid, dar nu reusesc sa citesc sau sa scriu si ce ciuda imi e...![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
flavia ramona spune:
Miha, uite eu il aleg pe [ulr="http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/448095470/in/photostream/"]asta[/url].

De care ai?