casa noua????? cum? cand?

casa noua????? cum? cand? | Autor: ixxi

Link direct la acest mesaj

ok

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Si noi ne-am confruntat cu aceeasi problema acum fix 1 an; ma rog, noi am vrut un ap. intr-o anumita zona, destul de limitata - pe malul lacului IOR, inspre Matei Ambrozie, daca stii. Pana la urma am gasit, numai ca fostii proprietari isi construiau casa si au eliberat ap. in 3 luni.
Pe mine ma sperie ce au crescut preturile!!! Este incredibil cum un ap. de 3 camere anul trecut era 57.700 euro si acum sub 80 nu gasesti (in zona respectiva). Voi cam ce buget aveti?
Incearca sa vb cu administratorii. Astia stiu tot ce misca prin blocuri.
Promit ca daca aud ceva bag PM

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Am trecut prin chinul asta anul trecut...Sfatul meu este sa nu-ti pierzi speranta, sa continui cautarile, in final o sa gasesti si casuta mult-visata! Noi dupa ce ne-am saturat de agentii si tepe (genul acelasi apartament il gaseai la 3 agentii cu 3 preturi diferite, fiecare dintre ele jurand pe rosu ca ala e cel mai bun pret si pomana ca aia nu mai gasesti in veci!), am intrat pe particulari.ro si am gasit ceea ce cautam, fara sa mai fim nevoiti sa platim si comisionul la agentie! Asa ca, succese!
A! Si inca ceva. Observ ca se contruiesc blocuri noi, iar preturile sunt comparabile cu ale apartamentelor vechi, asa incat poate ar fi bine sa luati in calcul si varianta asta. Intr-un apartament vechi oricum mai investetsi destul de mult si in final tot cam acolo ajungi, asa incat nu trebuie pierdut din vedere acest aspect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Multe persoane am vazut ca si-au gasit casuta pe particulari.ro!
Poate te ajuta!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

IXXI, noi tocmai ne-am hotarat sa vindem apartamentul! La N Grigorescu! Cine stie...poate ne intelegem!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_mik spune:

nici noi nu avem cum sa ne permitem sa ne cumparam o casa
stam de 3 ani cu chirie pe ici pe colo si nu mai avem nici o speranta...
mai grav e acum ca pe lume a venit si ingerasul nostru de numai 3 luni,o fetita care ne lumineaza cu un singur zambet...
nu stiu cum o sa-i putem oferi o copilarie fericita asa...
un credit nu ne putem permite sa luam de la banca decat de maxim 20 mii euro, dar cu banii astia nici o garsoniera nu poti sa mai cumperi in ziua de azi in buc.
parintii mei stau inafara bucurestiului si nu putem pleca din bucuresti pt ca sotul aici lucreaza, iar la ai lui nu mai e loc ... unde sa mai incapem si noi cand si acolo sunt deja 4 persoane in 2 cam si mai e unul pe drum? cum putem sa iesim din situatia asta? am zis ca imi mai iau eu un serviciu... dar cum? acum fetita mea e dependenta de mine si nici nu am cu cine s-o las. suntem noi intr-o camera in care nici lumina nu intra pt ca gazda noastra a pus un geam fff gros si sablat si e asa de intuneric incat cand se uita inspre geam micuta mi se rupe sufletul cand o vad ca incearca sa-mi zica parca "mami nu iesim si noi la lumina?"
va rasari oare soarele si pe strada noastra? ca noi am depus si toata documentatia la primarie, la ANL si nu avem nici un raspuns
asa ca inteleg prin ce treci cand vorbesti despre un nou camin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Alina, este trist ce scrii tu...Pentru inceput6 ati putea incerca sa gasiti un loc mai bine luminat, doar nu o fi singurul ap de inchiriat, lumina conteaza f mult pt bebe. Apoi, cand copilasul mai creste poti sa iti iei si tu un servici si sansele de a primi un credit vor creste. Cu siguranta va iesi soarele si la voi...Incearca sa gandesti pozitiv, ai un pui care are nevoie sa fii increzatoare!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

fetelor,
a cumparat vreuna din voi apartament fara plata avans?
adica sa fi reusit sa-l convinga pe vanzator sa declare la notar cum ca a primit avansul, iar cei 75% dati de banca sa acopere de fapt 100% pretul cerut de vanzator?

Mergi la inceput