![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iar am dat de bucluc!
nu sunt rea! sau sunt numai in scris! ![]()
iar sexy tot asa: numai in cele 4 litere (s - e - x - y)! 
bine c-ai sosit Jadi, asta e ultima misiune a ta pe ziua de azi, schimbi capitolul si apoi incui fisetele cu hartoage si pleci de-acolo! cah-cah la birou!
karligutza,
sapt.29 si
printesa din burtica 
[quote]Originally posted by karligutza
[b]AndraZ[/b] iti 'spui' la intalnire... pe forum nu vreau sa imi apara numele real. Se accepta asa? ![]()
ok, se accepta! 
Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
OOOFFFFF!!!!! Am venit de la eco. Situatia sta cam asa: micuta e OK - in parametri normali dar cu 5 zile mai mica (n-am inteles exact ce e asta dar dr mi-a zis ca e bine) si mi-a shimbat DPN-ul de pe 8 august pe 15 august.
Eeeee... si acum problema: cica am tensiunea pe artera uterina dreapta cam mare. M-a intrebat daca sunt sportiva de felul meu. Adevarul e ca am facut sport de performanta in copilarie, acu' la "batranete" mergeam la sala - inclusiv in decembrie, insarcinata fiind am fost 1 saptamana la ski. Dar nu am inteles ce relevanta ar avea asta vis-a-via de problema cu artera - si de ce doar cea dreapta??????
In consecinta mi-a zis ca trebuie sa-mi iau tensiunea saptamanal - si nu are voie sa depaseasca 14 cu 9 si sa ma monitorirez daca iau mai mult de 500g / saptamana. In cazul in care depistez una din cele 2 probleme sa vin rapid la control
.
Aylin nu te necaji cu mancatul si kilogramele, ca ti-am zis ca si eu sunt asa si
mi-a zis ca e f bine asa si ca o sa ma ajute treaba asta chiar si in problema asta cu tensiunea.
Am rugamintea daca stie cineva ceva despre treaba asta cu :tensiune marita pe una din arterele uterine, sa-mi spuna cate ceva!!!
ily
24 saptamani