Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Otilia, eu de ridicat nu ma mai ridic de mult, ci e un fel de rostogolire cu elan si mama mea a fost la fel si din cate am auzit tata ii zicea Dumbo...de la elefantel...asa ca am pe cine mosteni Eu pot fi si un mic Free Willy, ca la urma urmei nu mai am mult pana acolo

Andra
25/26 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Otim nush daca se poate aceeasi titulatura! Eu pe AndraZ o apar cu mare foc!

Adela multumim de informatii! Eu una mi-am gasit hainute... mai de prin magazine, mai de la prietene, mai de prin arta improvizarii... deocamdata s-a putut; mai naspa ar fi fost spre iarna, dar acum ca vine vara, trecem la rochitelele specifice!

karligutza, sapt.29 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

karligutza - ce rea esti azi cu mine .... bine ... fie cum vrei tu de data asta .... ca un " " adevarat cedam in fata voastra

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Otilia, Karligutza

Karligutza, apropo care e prenumele tau?

Andra
25/26 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Daaaaaa, e sexy si reaaaaaa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Si acum continuarea...
Ghinetz si eu am aceleasi griji cu alaptatul, mai ales ca eu am niste "bubitze" acolo si nu prea au crescut decat f putin acum cu sarcina. Stiu ca nu este nicio legatura intre marimea sanilor si lapticul pe care il ai, dar eu sper sa pot fi productiva

Ralucapio ceui din urma vor fi cei dintai

Aylin cum ii spuneam si lui Nikole, daca vrei tu neaparat sa te mai ingrasi, iti mai dau eu "neste" surplusuri acolea

Hi hi, eu mananc dulceata goala, nu-mi mai trebuie nici paine, nici unt. Drept e ca mananc asa un borcanel la o luna.

Lia felicitari pt Ce zici, o facem fotomodel? Ca eu i-am pus deja la cale si cariera

Aveti intalneala in seara asta, atunci e clar, ramanem pe forum numai fetele din provincie Si o sa scriem muuuult ca sa aveti ce citi Distractie placuta si sa va ganditi si la noi

Adelapop eu as baga la scafarlie, dar sunt din Iasi. Multumim pt bunavointa si pt informatie

Aylin ce bine ca esti din Bucuresti Aveti si magazine faine si hainutze si intalneala

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

La loc comanda! Bine ca am sunat preventiv pe d-l doftoroi, are cabinetul in renovari pana pe 25 aprilie, asa ca mai avem de asteptat o saptamana pana atunci . Ma duc oricum sa continuu procesul de infrumusetare ca sunt singura-singurica, doar ce am scapat de soacra venita inopinant in vizita (a promis ca se intoarce, uuuuuuuuuu) da' ii dau de lucru ca am nedat cu mopu si niscavai vase prin chiveta. E cuminte, se conformeaza imediat. Sunt o profitoare, sa-mi fie rusine!

Joujou21 saptamani cu Matei Cristian
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Oti te rog frumos sa ma ierti tu pe mine si nu fi supi, ca am glumit... toate fetili pot fi Humpty-Dumpty ca nu vreau sa fie nici una suparata, fie ea un ou mai mic sau mai mare... si

AndraZ iti 'spui' la intalnire... pe forum nu vreau sa imi apara numele real. Se accepta asa?

karligutza, sapt.29 si printesa din burtica

Mergi la inceput

schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Un nou capitollllllllll !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput