Mamici de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 28
karligutza spune:
AndraZ gata! TU ESTI Humpty-Dumpty! Sa nu indrazneasca cineva sa iti fure titulara!
hehe.. vrei amenintare? lasa ca vezi tu balenutza esuata pe uscat taman la Etiquette...
Anya, te primim si fara papusica cea mare! dar ne lasi sa suferim un pic, da? ![]()
karligutza,
sapt.29 si
printesa din burtica 
adelapop spune:
fetelro v-am scri aseara un mesaj sperand ca va sunt de ajutor si nu vad nici un raspuns
eu m-am gandit sa va ajunt ca am trecut si eu prin sarcina si chiar stiu ce inseamna sa nu ai cu ce sa te imbraci ca sa arati umana si sexoasa
asa ca sper sa nu va deranjez ca revin cu mesajul meu dar insist gandindu-ma ca poate cineva are nevoie si nu a vazut postarea mea
asa suna mesajul meu de ieri:
salutare fetelor
sunt si eu o mamica de piersicutza de 8 luni si jumatate si am intrat sa va spun ca s-a deschis un magazin cu haine de gravidutza tare cochete si de calitate in spatele liceului spiru haret (din piata maria rosetti ultima stradutza pe dreapta, pe str vasile lascar): pantaloni de in, fuste, fuste blugi, bluze cu talie joasa, cu snurulete , colanti, saloete de in ....etc.....fffff frumoase
daca vreti mai multe detalii intrebati-ma
eu am suferit tare mult ca in perioada cat am fost gravida erau doar doua magazine: unul cu haine scumpe si urate iar celallt cu haine putine si foarte scumpe
asa ca daca v-am putut fi de folos nu pot decat sa ma bucur
va doresc sarcina si nastre usoara
va pup
AndraZ spune:
karligutza, asa ramane! deal!![]()
![]()
O sa va convingeti deseara ca "oul" eu e cel mai mare si ca isi merita titulatura! ![]()
adelapop, scuze....acum am vazut mesajul....hm....unde vine piata maria rosetti? ca nu imi vine acum in minte....
Andra
25/26 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
aylin_tarcan spune:
adela, multumim mult! 
intr-adevar ne ajuta pentru ca si pe aici se discuta de e hainute ne mai luam si de pe unde! sunt sigura ca vom face un popas la magazinas cu prima ocazie! e foarte bine ca ne-ai spus!
multumim inca o data pentru informatie si sfat! o
si un
pentru tine!
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
lorinaoo1 spune:
Salutare! Mai aveti cumva cafeluta
, ca ma doare capatana
si nu stiu ce sa fac sa-mi treaca.
Inca nu am citit tot din urma, dar va scriu acum la ce am retinut.
Sa incepem mai intai cu AMR 3 zile pana vine Simo 
Aylin ti-am vazut pozicile si arati supeeer
. Mie imi plac pantalonasii tai la nebunie, si burtica nu mai spun 
Andicu cu concediul prenatal asa stiam si eu - 126 zile din care 42 dupa nastere. medicul de fam insa imi spune ca e o prevedere prin care trebuie sa implinesti 7 luni de sarcina ca sa iei prenatalul. Deci tot iti papa niste zile acolo.
Ghinetz sigur 100% ne intalnim dupa ce vine Simo. La targul acela pt copii m-as duce numai sa casc gura si daca imi convine ceva la pret si dpdv estetic, cumpar. Cu directoarea X chiar ca sunt o norocoasa
ca am scapat de ea repede.
Otilica
multam fain pt link, chiar ca au niste lucruri dragute, sa intreb sotul pe unde vine Nicolina 27, ca eu nu sunt ieseanca sadea ![]()
Azi cica m-am internat iar la hospital, dar iar am scapat repejor si maine mergem cu hartoagele la comisie pt ultima data. Cred ca de asta ma doare capul
Am mai facut o eco si bebelina mea are deja 1 kg 

. Deci in ultimele 6 zile (cand m-am mai internat si vizionat gogoloasa) scumpica noastra a avut treaba sa mai puna pe ea mai mult de 100 de g.
Si cred ca o sa iasa cu picioare de alea lungi ca acu femurul ei masoara cat pe sapt 29 nu 28 cat ar trebui. Fotomodel o face mama ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 28+
aylin_tarcan spune:
andra, rosetti e de la universitate spre armeneasca
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
Joujou spune:
quote:
Originally posted by ralucapio
Helloooo,
Uffff ...noi suntem suparati. Vad ca toata lumea isi schimba semnaturile si care mai de care mai avansate ..numai noi avem 20 de saptamani. in stilul asta cred ca o sa pot asista la toate nasterile si o sa inchid forumul ca eu ar trebui sa nasc pe 30 august.
Aylin, nici eu nu prea mananc in cursul zilei (lucrez de la 9.00 la 18.00) iar cand ajung acasa mananc mai multe fructe si salate iar rezultatul .... tot am luat 4 kg in 5 luni. dulciurile in general nu-mi plac decat jeleurile si inghetata dar o sa recuperam noi la vara.
Va pup pe toate20 si ....
Ola chicas cucuietas!
1. Raluca, nu mai fi suparata, ca mai sunt si eu pe-aici! Noi ieri de-abia am schimbat saptamana, deci azi avem 21 s si o zi
2. Lia, draga de tine, mi-au dat lacrimile cand am citit!!! M-ai emotionat tare, sa-ti traiasca bebelina, sa fie binecuvantata
! vaaaai, m-am topit toata....mi-ai facut pofta de fetitza, parca as vrea si eu unaaaaaa..... La fel de tare m-am emotionat si la Mada cand ne-a dat vestea...Azi ne ducem si noi la echo morfo, poate se razgandeste
Oooof, ormonu asta!3. Oana, esti o harnicutza! Spor la scarmanat, de unde ai gasit polistirenul? Eu sunt inca in cautari....si eu m-am gandit sa ies pe balcon sa-l desfac, ca sa nu fac dezastru prin casa. sa vezi atunci distractie!
Gata! Ma duc sa ma fac frumoasa pr. intalnirea cu dom' doftor! Sa-mi tineti pumni, poate am coditze, cine stie
HeheJoujou
21 saptamani cu
Matei Cristianuite cat sunt de mare!
otim spune:
Andra - mie Humpty-Dumpty imi spune taticul cam de o luna la modul cum ma ridic din pat .... 

, mai ales ca noi avem unul ( jucarie ma refer ) de care sunt foarte atasata ( atat cat se poate spune la varsta mea )
Otilia
inceput 24+
Laurentiu
aylin_tarcan spune:
lavinia, sarumana 
pantalonii i-am luat de la terranova anul trecut in vara...si ca nemancata mi-am luat 4 perechi de diferite culori petru ca tare sunt comozi pentru burtica!!! de cate ori treceam pe acolo si vedeam alta culoare, mai luam una!!! si daca da DD sa ma simt bine si sa fiu mobila, periodic dau cate o fuguta pe acolo ca au lucruri numai bune pentru gravidute!
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
joujou bafta la eco! vad ca zilele astea toate va duceti pe la eco si imi faceti si mie pofta! eu urmatoarea morfo o am taman pe 21 mai...va dati seama?!!!ufff
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem