Mamici de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
X-ray spune:
aylin pai fac sedinta foto cu "amantu'". asteptam pozele si de la andicu,si ea si-a comandat.
anto sa ne ti la curent, cum esti azi?
alina
26+ cu bb Elisa
asa crestem noi
otim spune:
Bunaaaaaaaa tare cafeaua japoneza , pe bune .... 
Lia - iti tinem pumnii si ne gandim la tine , bafta . Sa vii de la nenea/tanti doctorul cu vesti bune 
Bravo membru matur alina- felicitari 
Buna dimineata tuturor .
burtika - nu uita ca azi te asteptam si pe tine cu vesti ... 
Otilia
inceput 24+
Laurentiu
Miillyy spune:
Vaaai .... alina.a, esti olteanca de-a mea! Nici eu nu sunt din Arad - m-am nascut in Craiova .... inima Olteniei.
Cat despre aerobic, poti sa contezi pe mine. Sper ca dupa nastere sa ma apuc serios de treaba, sa scap repede de kg in plus.
Ce nu inteleg fetele, e ca eu credeam ca sunt in luna a 7 a (in "pregnancy calendar" imi apare saptamana 27 - ultimul trim de sarcina).Nu mai inteleg nimic, sunt confuza cu lunile astea!
aylin_tarcan spune:
asa, alina! asteptam si de la andicu la fel
miilly, pai la 26 de sapt ai 6 luni pline. deci ai intrat intr-a 7a. dar nu ai 7 luni. insa esti in ultimul trimestru.
neata otim!
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
X-ray spune:
miillyy ce mica e lumea!poti sa te interesezi de katy de la polivalenta,face niste programe de aerobic de dai pe spate!desi eu inca sper sa nasc natural,cred ca nu voi scapa de cezariana asa ca trebuie sa astept unda verde de la dr pt sport.din craiova cred ca e joujou,si frimiturica.
nico-nma ce mai zici?
alina
26+ cu bb Elisa
asa crestem noi
panda77 spune:
Neata burticutze,
Myrelus, eu imi fac ecografiile la d-na dr Adela Dinu, dar in cadrul CMU. Stiu ca joia are program in centrul din Arcul de Triumf, dar din pacate mai multe informatii nu am si nu stiu daca mai lucreaza in alt loc. Incearca eventual sa fii pusa pe o lista de asteptare pt eventuale ferestre, poate se retrage cineva de la programare.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai multe informatii...multa bafta, sa dai repede de dr.
panda77
27+ cu 
otim spune:
Miillyy - uite cum calculez eu lunile ( ma invatat Ioana)
eu trebuie dupa DNP sa nasc pe 6 august , deci
- in 6 iulie intru in luna a 9-a
- in 6 iunie incep luna a 8-a
- in 6 mai incep luna a 7-a
- in 6 aprilie am intrat in luna a 6-a
deci , eu la 24 saptamana pe care am inceput-o luni am 6 luni si aproape 2 saptamani .
Sper ca am inteles bine Ioana
Otilia
inceput 24+
Laurentiu
aylin_tarcan spune:
otim, nu e bine! pe 6 aprilie poti sa zici ca ai intrat in luna a 6a. deci eventual ai 5 luni si 2 saptamani. nu poti sa ai 6 luni si 2 saptamani la 24 de saptamani! la 26 se implinesc 6 luni pline. diferenta intre calculul asta si al meu este de o saptamana. pentru ca daca se calculeaza de la UM, sarcina tine 9 luni si 1 saptamana. iat tu calculezi de la coada la cap, adica de la DPN. diferenta nu e mare.
uite, de ex: UM 11.11, DPN 18.08. deci 9 luni si 1 saptamana. eu calculez lunile luand in calcul ziua de 11, tu cea de 18.
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
dar eu am o alta intrebare
sa nu radeti.
zic si eu sa ma modernizez, sa imi pun si eu ticker. si baga fata datele acolo...si ce iese. ca am 22 sapt si 6 zile. ori eu schimb sambata saptamana. azi e joi, adica as avea 22 sapt si 5 zile, sambata facandu-se 22 si 7 zile, adica 23. cum calculeaza tickerul asta de iese diferenta de 1 zi. asa e si la voi?
Aylin,
22+ 
pozici
atat de mari suntem