Mamici de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
vikki spune:
Buna,mamicute,trec si eu pe la voi cu intarziere,ce sa fac am gradina si cateodatasera nu mai am chef de nimic,dar o data sau de doua ori pe saptamana citesc si eu din urma.De fapt imi tot pun in fiecare zi cateo floare si apoi ma tot odihnesc si trece ziua.In fine am vazut ca discutatidespre nastere simpla fara anestezii,credeti ca suportati,m-am documentat un picut si am intrebat si de o mamica mi-a zis ca unele poate intradevar daca travaliul este mai scurt suporta,dar multe mai ales daca sunt la prima sarcina e mai greu ca de fapt noi generatia in care suntem daca ne doare ceva urgent gasim remediu,nu suportamsa treca de la sine.
Aylin,am vazut pozele tale,arati super nu ai pus pe tine in plus nimic?
S24
andicu spune:
Aylin, eu am la 9.15 .
Speram sa ne intalnim pe-acolo, dar slabe sperante..
Alina, eu maine merg sa fac testul de provocare a glicemiei si de 2 zile ma chinui sa nu mananc dulce ca sa nu influentez maine rezultatul..nu-ti zic cum e!
parca mananc, da degeaba, tot imi lipseste ceva! sper sa iasa bine testul, ca daca primesc restrictii la dulce, m-au omorat! 

Eu va
si ma retrag la somn, ca maine ma trezesc la 6.30!
Noapte buna, sa dormiti bine!
Andicu
28+
Filip Cristian Poze noi cu burtica
adelapop spune:
salutare fetelor
sunt si eu o mamica de piersicutza de 8 luni si jumatate si am intrat sa va spun ca s-a deschis un magazin cu haine de gravidutza tare cochete si de calitate in spatele liceului spiru haret (din piata maria rosetti ultima stradutza pe dreapta): pantaloni de in, fuste, fuste blugi, bluze cu talie joasa, cu snurulete , colanti, saloete de in ....etc.....fffff frumoase
daca vreti mai multe detalii intrebati-ma
eu am suferit tare mult ca in perioada cat am fost gravida erau doar doua magazine: unul cu haine scumpe si urate iar celallt cu haine putine si foarte scumpe
asa ca daca v-am putut fi de folos nu pot decat sa ma bucur
va doresc sarcina si nastre usoara
va pup
ghinetz spune:
Cred ca sunt singura care mai bantui pe aici. Azi am dormit cu Stefan la pranz asa ca...Si cum maine nu-l duc la gradi l-am lasat sa mai doarma si la mama, ca - spune el - "acolo doarme tareee bine" (adica i se fac toate mofturile; intr-o noapte a dormit in lada de la pat)
Ne vedem maine la o cafea.
Oana
25+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Samurai-lady spune:
Cam la ora asta ne trezim noi.CU diferentza de fus orar suntem primii pe forum.Pun de cafea fara cofeina si de un ceai special de gravidutze si mamici ce alapteaza.
Va asteptammmmm
Samurai-lady
24 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
liadorian spune:
'Neata, Samuray-lady! La cafeluta vin si eu, ca ne asteapta azi o zi plina. Avem programare la eco la 10.45 si poate aflam daca avem baietel sau fetita.
Inainte de asta, dozarea de anticorpi. Sper sa nu am acolo surprize, pentru ca suntem foarte aproape de ultimul prag, saptamana 28. Se pare ca dupa aceea e mai putin probabil sa apara sau, oricum, titrul nu mai are cum sa creasca prea mult, incat sa-l afecteze grav pe bebe. Asa incat, tineti-mi pumnii!
Lia
S25 
aylin_tarcan spune:
buna dimineata fete matinale!
samurai lady, vreau si eu un pic de cafeluta cu miere si laptic. dar nu va suparati ca pe prima am baut-o cu sotul meu inainte sa plece, nu?
ce ceai de gravidute? vreau si ioooo
vikki, multam mult. am pus putin. dar se pare ca numai la burta. vreo 3 kg max. dar nu stiu unde sunt. si daca inainte de sarcina eu si dulciurile nu aveam nimic in comun, acum daca nu mananc dulce de cateva ori pe zi nu sunt om.
lia, uraaaaaa

asteptam cu nerabdare! bafta la vazut bebicul
andicu, da, slabe sanse. eu stau f aproape de euroclinic, asa ca daca vrei te invit la o cafeluta dupa ce faci eco. dar mai vb pana atunci, ca mai e cale lunga.
alina.a, felicitarii pentru devenirea "membru matur" si....ia si papa acolo.
Aylin,
22+ 
pozici
X-ray spune:
da jadi e made in japan,lary multumim!
andicu mie mi-a iesit fff bine testul,asistenta care mi-a dat rezultatul pe care o cunosc,mi-a zis sa mai mananc niste dulciuri. he he he pai eu bag nu gluma!stai linistita va fi bine ai sa vezi. chestia cu foamea e si de la cresterea lui bb,care impinge stomacul,apar senztiile de arsura si parca le-am "stinge" cu ceva. cel putin azi-noapte am inteles-o pa andutzy,am avut asa arsuri...abia astept perna!
alina
26+ cu bb Elisa
asa crestem noi
aylin_tarcan spune:
alina, sa ii faci o poza cand vine, si ii fac si eu o poza, ca sa schimbam impresii de husa![]()
Aylin,
22+ 
pozici