Unde se depune dosarul pt CIC? Ce acte sunt necesare? Acum 2 ani existau niste centre alocate pe strazi, acum am fost si nu mai exista, Stiti ceva de asa ceva?! Am sunat la sect 2, cea din Olari, si nimeni nu stie nimik!!!
Eu am fost la cei din olari si am intrebat de acte.
Acte necesare:
- cerere tip - Anexa 1
- actul de identitate al solicitantului, copie si original
- certificatul de nastere al copilului pt care se solicita dreptul, copie si original
- livretul de familie, copie si original
- adeverinta eliberata de angajator din care sa reiasa ca solicitantul a realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului, ultima zi de concediu de maternitate acordat conform OUG nr 158/2005 precum si data de la care solicitantul se afla in concediu pt crestea copilului, conform cererii depusa la angajator in cazul salariatilor. - Anexa 4
-dosar cu sina
Am intrebat unde se poate depune dosarul si mi-au zis ca doar la ei. Acum cativa ani am depus si eu la alte centre dar s-au desfiintat.
Si inca ceva, se poate trece si codul IBAN pt a primi banii direct in cont si este necesar si un extras de cont de la banca. Se lucreaza doar cu bancile BCR si BRD.