Xio m-ai zapacit...vad numai bulinutzesi bulinoaie. fa de bine si trimite si la fata prin posta una bucata fusta imbulinata ...contra cost of course
Neeeeeeeeee , abia le-am gasit![]()
Tin cu dintii de ele ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
acest mesaj este unul de protest
nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor in functie de zona de unde provin
de ce nu iti cumperi material, ca sigur gasesti, si iti faci una la o croitorie / croitoreasa ?
AYLLA - despre ce este vorba?Fi mai explicita.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Mi-as cumpara material dar nu am croitoreasa![]()
Si in plus, mi se pare mai comod sa iau o hainuta gata facuta. In fine...vad eu ce si cum.
AYLLA incearca sa te adaptezi forumului sau daca nu poti.....exprima-ti frustrarile in alta parte. Te rog sa ma scuzi daca te-am deranjat cu subiectul meu maret..BULINELE
Dar chiar Aylla, macar expolica ce si cum s-a intamplat. Eu sunt curioasa din fire ca si pisica...
Cat despre buline, eu am rezistat trendului anul trecut si nu am achizitionat chestii in buline si sigur le sar si anul asta. In schimb deja am inceput sa ma aprovizionez cu dungulite si dungute. Si imi mai place combinatia alb-negru, care se pare ca e chic anul asta.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)