Berbecuti din toata lumea veniti aici!!!!(14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

paky bine ai revenit si sa-ti traiasca voinicelul!!!
imi pare rau ca te-ai chinuit asa dar bine ca a fost totul ok la final.

cu bb...depinde de copil. eu emmei i-am dat si san si praf aproape 4 luni si a fost ok. daca face kk greu e constipat. citeste cu atentie cum se face laptele praf, cate masuri la cata apa si eventual pune 10 ml de apa in plus. eu asa am facut si a fost ok. chiar daca sta mult la san se poate sa nu se sature. el trege dar degeaba si de aia cere des. daca-i dai mai repede de o ra jumatate face colici pt ca se intalneste laptele proaspat cu cel deja fermentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

marina cum ii dadeai si san si praf, o masa san si un praf sau la aceiasi masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

paky, sa-ti traiasca "piticul".

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

paky mai intai o tineam cate 10 min la fiecare san si apoi ii dadeam praf. la inceput m-am ambitionat sa nu-i dau praf, de fapt credeam ca e ok daca sta o ora la sa- tot asa o tineam ca si tine, si ca se satura daca suge atat. si dupa juma de ora, o ora incepea sa urla si nu stiam ce are. si de fapt lepte eu nu prea aveam sau aveam in valuri si copilul era flamand si deshidratat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Danielac, intr-adevar e mare.... Va merge la o scoala langa casa; pe cea mica nu mi-au primit-o la cele 2 gradi (probabil din cauza varstei!), insa mai am sperante la una dintre ele pt ca va fi mansardata.....
Paky, sa-ti traiasca mititelul! E greu la inceput, dar incet-incet o sa vezi ca o sa-si faca si program de papa si de somn si de joaca... Imi pare rau ca te-ai chinuit atat.... sistemul nostru sanitar e .... Nu-ti spun ca o sa uiti, cum mi se zicea mie, pt ca eu n-am uitat, insa se vor estompa acele clipe..... Sanatate multa si te mai asteptam cu vesti despre Stefan.

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Paky, bine ai revenit si sa iti traiasca voinicelul! am tot intrebat de tine in zilele alea, dar nimeni nu ti-a stiut numarul de telefon!
sa fiti sanatosi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Paky, felicitari pt voinicel!
Ai rabdare multa, o sa pape el! Eu il puneam la san cat se poate de des, chiar si la jumatate de ora, daca-mi cerea si n-a fost nevoie de lapte praf. Am mancat de toate si el n-a facut colici deloc.

mariavlad

Mergi la inceput

Salutare! Noua ne da primul dintisor...si doareeee!

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by maricar

Salutare! Noua ne da primul dintisor...si doareeee!

mariavlad

Bine ati intrat in clubul dintosilor.....
Ai rabdare, e doar inceputul! Sa vezi cand i-o creste maselele.... Sau poate are "bafta" ca Teo si ii cresc 4 masele odata; at sa vezi....

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Anuska, deja mi-e groaza! Spune-mi si mie cam la ce-ar trebui sa m-astept in perioada asta.

mariavlad

Mergi la inceput