ce credeti ca e mai important?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Cred ca numai tu si sotul tau puteti decide ce e mai bine pentru voi.Din punctul meu de vedere 33 de ani e o virsta foarte frageda;eu am fost atit de nebuna incit am avut 37 de ani cind am nascut ca la 32 abia terminasem a doua oara facultatea aici.
Nu spun ca e bine cum am facut eu;sincer eu cred ca Dumnezeu le-a potrivit pentru noi cum a fost mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu m-am mutat aici de doi ani, mi-a luat 6 luni sa gasesc un job timp in care desi vorbeam engleza totusi aveam probleme de accent, expresii etc. Lucrez acum de peste 1 an iar acum jumatate de an desi vroiam cariera am decis sa il am pe al doilea bebe acum timp in care voi studia de acasa. Va fi greu insa nu imposibil. Apoi cand bebe va avea cam trei ani imi voi cauta un job si voi face si cariera daca asta voi dori cu adevarat.

Dar asta a functionat la noi ca si familie, nu exista reteta magica.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna! Hai sa iti spun si eu experienta si planurile mele!
Eu am venit in Franta cum vreo 2 ani jumate, nu vorbeam limba si am cautat vreo 9 luni pana sa imi gasesc servici! Cand l_am gasit cred ca eram la limita unei crize de nervi!! Acum nu mai lucrez (pentru ca am avut numai un contract temporar pe 9 luni), sunt in somaj si astept un bebe!
Intre timp acum imi pregatesc dosarul sa ma inscriu la un master aici pentru ca am ajuns la concluzia ca daca nu o sa fac ceva scoala si aici nu o sa imi gasesc niciodata un job bun!
In legatura cu intrebarea ta nu stiu ce sa iti spun pentru ca nu cunosc sistemul in State, aici esti destul de ajutata, cresa de stat costa cam 200-300 de euro pe luna, daca esti studenta ai dreptul la cresa... Eu sper sa ma descurc cu toate!
Tu nu ai putea sa faci si scoala si bebe?

MADA 21+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

multumesc fetelor pentru mesajele voastre!
eu am de invatat,ca sa dau niste ex de echivalare aici,am dat de-abia unul si mai inca unul.
Cand l-am dat peprimul,eram insarcinata,si ce sa spun,parca eram tot timpul adormita,nu puteam sa ma concentrez,....la asta ma gandesc eu ca ar fi problema,daca as mai incerca din nou.
Oricum vreau sa-mi gasesc ceva part time ,ca stau de 2 ani acasa si intr-un fel m-am saturat.
dar in altul,imi doresc inca un bebe.
eu am parintii in varsta,foarte in varsta,si paraca ma sperie gandul,ca si eu o sa fiu la fel (in varsta)pt copiii mei,..nu au avut rabdare sa se joace cu noi,sa mearga cu noi la film,sau mai stiu eu unde,..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

quote:
Initial creeata de laurabb

atunci cand te muti in alta tara,si trebuie sa iei multe de la capat(limba,scoala,meserie),si cand varsta nu mai este asa de mica(peste 30),ce credeti ca este pasul cel mai important pe care voi l-ati face in locul meu:cariera(examene de dat)sau un bebe (mai am unul),dar mai imi doresc nespus de mult ,inca unul?
Astept sfaturile voastre.Mulumesc f mult.



Parerea mea este - copilul...pt ca varsta deja este cam mare...stii ce se zice ...ca femeile peste 35 de ani au un risc mai mare ....\...si sa aibe copilul mamica tanara...sa se mandreasca cu tine...sa nu fie diferenta mare intre frati...Si eu am nascut la 30 ani si acum ma gandesc serios daca vreau sa mai fac unul sa-l fac acum...pana in 35 de ani...din aceleasi motive pe care le-am expus...gandeste-te cand o sa aibe el 20 de ani (si o sa se insoare, o sa aibe copil...)tu o sa ai 53 ani...vei fi o bunicuta tanara...vei avea puterea sa-ti cresti nepotelul...poate , sa-l vezi si casatorit...
Maammma, cat de departe m-am dus cu gandul ...dar, asta-i viata...trebuie sa te gandesti la toate.


Florentza si Alexandru 1 an si 10 luni

" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cand am pornit catre Canada ne doream al doilea copil, dar uite ca au trecut 3 ani pana am reusit. Mai intai am dat si eu un examen foarte important (si daca mai amanam nu mai puteam s-o fac pentru ca s-a schimbat legea, nefavorabil pentru situatia mea). Apoi mi-am zis ca ar trebui sa si lucrez putin ca pot sa primesc maternal benefits, deci am tot amanat, dar nu se putea altfel. Daca s-ar fi putut as fi trecut imediat ce am ajuns aici la proiectul bebe 2.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Si eu am ales vaianta "bebe" intai , doar ca eu aveam cind am venit aici deja 34, fiecare an care trece e defavorabil pt fertilitate, mai ales daca incepi sa te stresezi cu examene(stresul reduce fertilitatea)...asa ca am un bebe de 8 luni deja , sint f fericita( e al doilea copil, cu primul am venit din Rom), voi incepe ceva scoala din septembrie, cind bebe va avea deja 1 an... Sint f multumita de alegere desi am fost criticata de unele persoane.

poze cu Corina Elena
poze

Piersicuta mea

Mergi la inceput