2 subiecte despre alaptat
semnalez aici o "problema"
exista pe forum 2 subiecte cu acelasi continut : alaptatul...
unul este la Femina intim, celalat la Clubul scutecelor.
ar trebui cumva "cuplate"
Sincera sa fiu,.... proaspata mamica fiind nu aveam timp de umblat brambura pe forum, si nu inteleg ce cauta un subiect despra alaptat la Femina intim. L-am gasit din google!!!!
eu de cate ori intru pe forum merg tinta la clubul scutecelor(sau la odisee, inainte de nastere...)
exista fete care scriu la ambele subiecte si indeamna la discutii intr-o parte sau cealalta.
Dragi moderatori, combinati cumva aceste 2 subiecte, mositi un bebic .(parerea mea de forumista ar fi ca bebicul sa il asezati la scutece, asa vad eu mai potrivit.....)
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Raspunsuri
Shine spune:
daca tot nu e de interes subiectul acesta, eu zic sa fie sters, k sa nu mai am impresia ca vorbesc cu peretzii
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Sheannamp spune:
Este perfect adevarat ca existenta a doua subiecte care trateaza, aparent, aceeasi tema - Alaptarea, si in locuri diferite pe forum poate parea nejustificata, insa, in cadrul fiecarui subiect exista mesaje si abordari diferite.
Motiv pentru care ambele au fost pastrate si facute "sticky", cel putin pana cand topicul "Alaptarea" de la Clubul scutecelor va ajunge la pagina 20. De-abia atunci va putea fi inchis si discutia va fi directionata la "Alaptatul: help line" de la Femina Intim.
Probabil ca va exista link permanent catre acest topic tocmai pentru ca sa nu se piarda multe din informatiile care au fost postate in cadrul lui.
Aceasta abordare nu este definitiva. Este doar o propunere.
Ar fi utile si alte pareri din partea mamicilor (si nu numai) interesate de subiectul alaptarea.
Sanatate!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!