inchirire apart.ipotecat
Raspunsuri - Pagina 2
madadum spune:
la admin financiara trebuie depus contractul de inchiriere, actul de proprietate, o declaratie (pe formularul lor) ref la venituri si copie dupa buletin.
nu se cere extras de carte funciara.
daca in contractul de credit apare interdictie de inchiriere, atunci chiriasul nu va putea inregistra la cartea funciara contractul si nici nu vei putea folosi veniturile din chirii pentru a obtine un nou credit.
mada
ddanagh spune:
[size=6]
Multumesc mult Mada de raspuns. Nu intentionez sa iau alt credit asa ca aceasta clauza nu ma va afecta. In schimb, iti spun sincer ca nu am mai inchiriat nimic pana acum si nu am nici o idee de cum ar trebui sa procedez astfel incat sa fiu cat mai asigurata.
Poti sa-mi spui daca contractul de inchiriere pe care il depun la adminstratia financiara trebuie incheiat neaparat la notar???, at. acesta nu solicita extras???
Dana
dicirstea spune:
In general bancile isi dau acordul, este doar o formalitate. Acum depinde si de relatia ta cu banca respectiva, mai exact cu ofiterul de credit. Am avut nevoie de acordul bancii pt un sediu de firma, daca oiterul e amabil si tu ti-ai platit ratele la timp nu ai nicio problema, si iti dureaza intre 3 si 5 zile, fct de sucursala.
madadum spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
[size=6]
Multumesc mult Mada de raspuns. Nu intentionez sa iau alt credit asa ca aceasta clauza nu ma va afecta. In schimb, iti spun sincer ca nu am mai inchiriat nimic pana acum si nu am nici o idee de cum ar trebui sa procedez astfel incat sa fiu cat mai asigurata.
Poti sa-mi spui daca contractul de inchiriere pe care il depun la adminstratia financiara trebuie incheiat neaparat la notar???, at. acesta nu solicita extras???
Dana
contractul de inchieriere nu se semneaza la notar.
admin financiara il accepta doar cu semnatura partilor si nu solicita extras CF, doar o copie dupa actul de proprietate. daca apartamentul este luat pe numele ambilor soti, atunci tot amandoi trebuie sa semneze contractul de inchiriere si sa depuna la admin financiara (de care apartin proprietarii) declaratia de venit
LindaZ spune:
Si eu am vazut pe un contract facut anul trecut la Banca Transilvania in Constanta scris de ei, cu pixul, ca nu era trecut in contractul standard, ca nu are voie sa il inchirieze. Ulterior cand ne-am interesat de imprumut pentru noi am intrebat la BancPost si Emporiki si ne-au spus ca ei nu au asa ceva. Inseamna ca depinde de la banca la banca. Nu stiu daca si cine verifica.