Suceava!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by Lara

Buna, fetelor.
Eu am locuit in Suceava doar cativa ani, dar mi-a ramas lipit de suflet orasul asta. Va vad vorbind de parcuri, locuri de joaca si de locuri atat de bine cunoscute de mine si ma apuca un dor... Ilincalif, parca ai descris traseul meu de acum 4 ani, cand ieseam cu fiicamea la plimbare... Cat de frumos era...
M-am mutat in Botosani anul trecut si de atunci am revazut orasul doar in trecere :( E un oras foarte frumos, parca e proiectat special pentru mamici si copilasi, ai de ales unde sa iesi la plimbare, n-ai cum sa te plictisesti. Sunteti norocoase!
Carmen, vad ca Dana n-a mai dat pe aici. Stii ceva de ea, v-ati mai intalnit? Ce mai fac fetele? Se tin de nazbatii :D? Ioana, in ultima vreme parca se cam abtine, dar nu-i iese tot timpul :) Sa mai pui poze cu ele!

O zi buna la toata lumea!

Lara

www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">POZE IOANA

Lara, poate ne intilnim in Botosani ! Am o prietena care sta pe linga Liceul Pedagogic si care trage de mine sa merg sa o vad, si sa ii vad mititelul... asa ca intr-o zi o aburc in spate pe zamfiruc, sar in autobuz sau maxitaxi sau ce-o fi ala si ma calatoresc spre voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor!
Am o veste buna (pentru mine)...de azi am inceput constructia casei....parca nu imi vine sa cred.... Si mai cred ca nu stiu ce ma asteapta, cam de-odata sunt intr-o stare euforica, insa au inceput sa curga cheltuielile. Asta e....
Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ev, sa fie intr-un ceas bun!!! spor la treaba..si rabdaaaaare!

emushi, bun venit tie pe la noi! mama ce m-ai depistat! ...nu stiu cum sa dau de tine, poate-mi lasi pe messenger numarul tau de telefon, as vrea mult de tot sa ne vedem cu copiii in parc..oare mai avem colegi cu copii?

pentru fetele nou-venite....nu v-am retinut datele "de inmatriculare" pe care sa le trec in listuta, daca mi le mai puteti da o data..deci datele de nastere ale voastre si ale copiilor ..

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

..
.hm, Meg, te-am prins la mediciniste :P chiar ma bucur ca ne putem vedea putin...de colege cu bebici...ce sa zic, nu prea mai stiu, nici nu prea mai e multa lume prin sv...doar pe Cezar il stiu ca e si el pe mf aici. ti-am lasat nr meu pe mess ca nu stiu de ce imi merga cam greu forumul...azi vad ca e cam urata vremea...mai vb la tel poate ne vedem, daca nu maine, poate o fi mai mult soare :)
pupici

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Geta eu am fost colega cu Cristi pana anul trecut.
Laura Ana daca e singura e cuminte dar in compania Dariei se enerveaza una pe alta. Ce ma supara la ana e ca uneori ma ignora, in timp ce ii spun sa nu faca ceva ea face fara sa tina cont de ce spun eu. Aseara de ex, am rugat-o sa mearga la baie singura la spalat pe dinti si dupa vreo 5 min de liniste m-am dus sa vad ce face: taia un prosop (puful) cu foarfeca si mi-a spus ca face obraznicii pentru ca nu am venit cu ea la baie.
Eveline sa dea Dumnezeu sa terminati si sa va bucurati de ea.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Ha! Carmen, parca povestesti de Ilinca! Uneori, cand o rog sa faca (sau sa nu faca) ceva, se uita senina la mine si vad in ochii ei un "IGNORE" de prima clasa. Deci nu numai mie mi se intampla, e o treaba care vine si trece cu varsta. M-am mai linistit. Saru' mana.

Eu am cam terminat serviciul pe azi si ma duc sa ma joc cu copilu' de-a magazinul de oje .

Vorbim maine. O dupa-masa faina.

Mergi la inceput

Hello again. Am revenit cu "datele de inmatriculare" cerute...
Wow Meg acum am vazut ca m-ai trecut pe listuta...sa-ti dau si datele Mirunei - e nascuta pe 18.09.2005, asta n-aveai de unde sa stii si e de fapt Maria-Miruna...
Merg si eu la nani in sfarsit, azi am avut un program infernal... sunt cam rrrupta de oboseala si, bonus, Miruna mea a adormit tare tarziu, chiar daca s-a plimbat pana seara la 8...si parca vad ca maine iar ma trezeste la 7!uff...

Meg pe unde iesiti maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Ilincalif, sa dai de stire pe-aici cand te hotarsti sa vii, daca voi fi in zona, mi-ar face placere sa ne intalnim, am o afinitate deosebita pentru sucevence ;)
Eveline, casa o faci in regie proprie, sau ai contractat o firma? Sunt curioasa ce preturi se mai practica in Suceava.
Sper sa va mutati cat mai curand in ea. Spor la treaba!
Meg, dau si io datele de inmatriculare desi nu sunt suceveanca. Aici s-a nascut Ioana si muulte ma leaga de orasul asta.
Lara (22.12.1978) & Ioana (11.12.2002)
Carmen, ce super distractie trebuie sa fie la tine... Cred ca sunt tare scumpe amndoua cand au ceva de impartit :D La mine cu Ioana e altfel. Ea nu imi da ignore, ci incearca sa ma convinga ca e mai bine cum zice ea. Si avem ziiilnic discutii de ma doare capu`, in speranta ca intr-o buna zi o sa invete ca daca zic nu, e nu si daca zic ca aia trebuie facuta, sa o faca. Ce sa zic, incearca si ea sa vada daca-i merge :D Uf, sunt atat de scumpi...rabdare cu caru` sa avem, ca-n rest totul merge struna :))
O zi buna la toata lumea!

Lara

www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">POZE IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!ce faceti?ce planuri aveti pentru 1 Mai?noi stam acasa.
Nu venit sa bem o cafeluta?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Buna! Vin si eu la cafelutza daca ma primiti, dar mi-i ca pana apare mesaju' meu se cam raceste..... deh, cica n-am vechime destula, de-aia astept cate 2 zile sa -mi "modereze" cineva (?) mesajele...la fel ati patit si voi?
Mai am putina rabdare, poate intru si eu in rand cu lumea...uff...pana atunci beau cafeluta rece...

Mergi la inceput