Suceava!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 5

emushi spune:
Buna, fetelor!
Hai ca....am trecut si eu sa va salut, cu toate ca nu-s mare scriitoare...nu prea am timp, deh, odoru' imi ocupa tot timpul liber si abia noaptea mai rup cate-o ora-doua macar sa mai citesc :)
Dar macar sa ma inscriu si eu in club, ca tot e sezon de nou-veniti
Ma primiti? He-he, hai ca dau si eu o cafeluta...poate ma treceti pe lista? :))
...cu pupici la mamici si bebici...
http://www.pagina-mirunei.piczo.com

doinabita spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE ZILEI DE AZI!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

geta_sava spune:
Neata fetele! La multi ani celor cu nume de sfant! Ce sa va zic de noi.... avem o fetita de 2 anisori impliniti pe 11 aprilie Emilia Alexandra - ingerasul nostru. Eu am inceput deja serviciul si Emilia e cu bica pentru moment. Din pacate din octombrie 2006 a luat un microb asociat cu o candida la stomac si de atunci ne chinuim cu regim alimentar. Este ingrozitor sa mananci pe ascuns sa nu vada ca cere si ii e pofta dar s-a obisnuit si ea de acu.
Speram sa ne ajute Dumnezeu sa se termine la un moment dat si sa nu mai avem probleme de astea!
Ar mai fi multe de spus dar mai este timp!
Pupam fetele si va trimit si adresa de pe yahoo sa vedeti pozici ...
http://new.photos.yahoo.com/getulici/album/576460762389531927

eveline spune:
Bine ai venit Geta, sa-ti traiasca Emilia, ce frumoasa e....si ce ochi maaari are! Imi pare rau ca e bolnavioara, lasa mamica ai sa vezi ca trec toate....mai ales daca tine regim, cred ca e greu dar o sa fie bine, ai sa vezi!
In rest, va urez o saptamana buna tuturor!
Va pup!
Ana si Bianca-iubita

carmen spune:
Geta bine ai venit! Cum a luat mititica microbul. Imi inchipui ca e greu sa o tii la regim. Cat va trebui sa tina regim?
Acum ma uit la poze incet incet ca sunt la servici.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

xandrutza_76 spune:
Geta bine ai venit!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

megbeng spune:
pe scurt: sunt in suceava!!!!! stau pana saptamana viitoare, sunt cu tot cu bebe, cu caruciorul..hai sa ne vedem prin parcuri!! astept propuneri de ora/loc de la voi.
pup mai revin
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

liadorian spune:
Buna dimineata tuturor!
Geta, felicitari pentru copila ta frumoasa si vesela! Ce fel de regim tine acum?
Ilincalif, am ras cu lacrimi de escapada ta din parc! Acu spune drept, ce-ti dadea pofta de dormit - soarele ala nemaipomenit, copila care te-a "molipsit" si pe tine sau cartea? Tare mi-e dor si mie sa ma rasfat un pic la soare, dar vine ea si vremea aceea...
megbeng, bine as venit! Sper sa-ti priasca sederea aici!
Noi: am avut ieri o zi aiurea de tot, cu 1000 de contractii. Nici nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta in pat ca mi se facea burtica tare ca un bolovan, cu tot tratamentul pe care il fac. Bine cel putin ca nu erau contractii dureroase, ca zburam direct la spital. Abia maine am programare la dr. Coca, sper sa se mai linisteasca un pic apele pana atunci, ca altfel ma paste inca o internare. Si nu mi-e de mine, ca eu nu-s asa de sensibila cat sa fac o nevroza de la statul in spital. Mi-e de ai mei, care trebuie sa se dedubleze ca sa mearga si la serviciu, sa-si vada si de casele respective, sa mai faca si drumuri la spital, cu mancare, medicamente etc. Sa vedem, poate da D-zeu si scapam!
Va pup pe toate si va urez o zi buna!
Lia S26
Miruna Demetra

megbeng spune:
..sa nu-mi spuneti ca acum ati plecat voi din oras.... ..ilincalif, hai, stiu ca pe tine pot conta, restul fetelor merg la serviciu...

anamea spune:
quote:
Originally posted by megbeng
..sa nu-mi spuneti ca acum ati plecat voi din oras......ilincalif, hai, stiu ca pe tine pot conta, restul fetelor merg la serviciu...
Daca veneai la Radauti, mergeam noi sa ne intalnim cu tine, sedere placuta la Suceava.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze mai vechi si mai noi