Suceava!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 30

eveline spune:
Doina, Doamne ajuta! Sa fie intr-un ceas bun si sa va indepliniti visul!
Ana si Bianca-iubita

emushi spune:
'neata! poftiti la
Dana, felicitari pt botez! ah, si la noi au fost mai multi nasi...nu ne-a placut ideea, dar n-am avut ce face! (ah, si inca ne-am mai trezit cu o pereche pe care nici nu i-am invitat la botez, stiam ca au pe cineva din familie in spital in coma...au venit la o zi dupa botez, cu toate-celea cumparate ca si cum ar fi nasi...ca cica asa se gandeau, ca-i punem nasi...iti inchipui ce
pe capul nostru...)
simina, multumesc pt incurajari...cred ca mai am nevoie si de astea din cand in cand, nu stiu de ce dar m-au mai mobilizat putin! (trecusem in faza de "lenesoi")
http://www.pagina-mirunei.piczo.com

emushi spune:
fetelor sunt foarrrte happy ca mi-a adormit iedu' la ora 2 (14), dau de baut! pt mamici mai mari si
pt burtici si (a)laptici
sa vedem cat tine fericirea.......
poate adoarme si diseara mai devreme...
azi am fost in piata si cum o oprea cineva s-o intrebe ce face, cum fura cate-o frunza de salata...da' asa, scurt si eficient, de mi se facuse rusinica...io dau sa-i explic ca nu-i frumos, conving iedu' sa puna la loc, da' nimeni n-o mai lasa acu'...na, mai fa-i educatie daca poti!
si inca ceva: niciodata n-am crezut ca o sa ma enerveze cineva care ii ia apararea micutei...da' azi s-a-ntamplat; tot in piata; Miruna imi tot arata ce vedea, ca vorbareata cum e, nu-i mai tace gurita...si eu tre' sa-i zic de fiecare data varianta corecta ("cafuni" - "da, mami, capsuni") s.a.m.d.; si hop se trezeste-o baba (dap, ii zic asa ca-s nervoasa!) si-i da o capsuna-n mana (stiti, din aia cu noroaie...)...eu zic nu, ca am si eu in sacosa, ea i-o tot impingea, eu nu, ca trebuie spalata, ea mai-mai sa i-o bage in gura fortat! "ce, cucoana, nu vezi ca i-e pofta kupilului?" pe un ton de-ala de taraba... mai aveam putin si-o luam de ciuf! (pardon, de baticul pus elegant peste palarie)
cred ca-s eu cam ciufuta ( scuze) si nu stiu sa profit...data viitoare merg fara bani la mine si pun cupilu' sa-mi faca aprovizionarea, tre' sa economisim si noi cumva...
http://www.pagina-mirunei.piczo.com