Suceava!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele, Zamfiruc doarme ca valiza in gara, de multisor n-am vazut asa minune la ora asta din zi, asa ca am sa iau exemplu si am sa-mi intind si eu oleaca oasele mele batrine
Ca la ce vreme e afara, chiar nu-ti vine a face altceva (ca tati al nostru inca n-a venit!)

Meg, daca miine e de iesit cam intre ce repere orare ai fi gasibila in parc la Universitate ?

pupici tuturor si somnic pufos cui i se potriveste urarea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna fetele!
In primul rand, Dana sa-ti traiasca fetita!
Hop si eu pe-aici. Ma mai primiti? Cu doi nazdravani mi-e greu sa fac fata si net-ului. Aveti aici nazdravanii si aici numai printesa.
Meg esti in Suceava? Cat stai? Mereu ma gandesc la tine, la ce-ti face baietelul. Poate reusim sa ne vedem.
Am vazut-o intr-o zi pe Ioana, (cred,)dar era vijelioasa si n-am apucat sa o abordez.
Va pup pe toate si am sa incerc sa mai intru.

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa (05.01.2007) + Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonaa

Am vazut-o intr-o zi pe Ioana, (cred,)dar era vijelioasa si n-am apucat sa o abordez.
Ramona si Larisa (05.01.2007) + Robert (15 ianuarie 2004)

ramonel, sa-mi faci tu mie una ca asta... ce mult mi-ar fi placut sa te salut ! data viitoare gaseste o modalitate : pune-mi piedica, fluiera-ma, strig-o pe Zamfiruc (asta e singura metoda care da rezultate 100%!)

sint tare incintata, a dormit maimutzul mai bine de doua ore si jumatate... ca niciodata !

dar, gata, nu mai vreau ploaie, ca ne tine inchise in cusca !

pupici

Mergi la inceput

am fost prea incintata de somnul de dupa-amiaza al Zamfirucului, si acuma platesc : de 2 ceasuri ma rog de ea sa adoarma si ea se hlizeste la mine ! am incercat si cu artileria grea, am bagat-o in carucior - a functionat, a adormit ghemuita ca aurolacul in canal, dar cind mi-a venit ideea neinspirata sa o duc la locul ei, in patuc, s-a trezit brusc si trezita a ramas de-atunci !!!! vai mie, vai mie !

voi dormiti ?
pupici, mici si somnorosi de la mine, multi si zimbaretzi de la Zamfiruc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna fetele! Mai ce harnicute ati fost in week-end ati umplut 3 paginute....
CARMEN nu stiam ca ai fost colega cu Cristi.... poate ne si cunoastem? Tati al nostru momentant e plecat prin alte tari dar se intoarce indata.
Fetelor... nu ati plecat in mini concediu.... toata lumea zice asa numai patronii ne cheama la lucru..urat....dar la cum e vremea afara..
va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

azi sigur nu iesim in parc, pentru ca plecam la sucevita, la nasii nstri de cununie...probabil ca maine o sa fim in parc, totusi.

emushi, am primit si imediat am si pierdut numarul tau

ramonaaa, stam pana vineri incusiv in suceava, si eu mi-as dori sa ne vedem...depinde mult de vreme, care se pare ca e in racire si ca urmeaza si ploi

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

Saluti!
Meg, ti-am mai trm nr pe PM...sper ca a mers! Daca nu, cred ca-l pun direct pe forum
Ilinca, pupici lu' Zamfirucu', ne-ati trecut absente si aveti dreptate...Miruneatza mi-a dormit sambata DOUA ore, lucru mare, pana pe la 4 fara 10...si pana ne-am cotcodacit, pupacit, dragalit, imbracat...s-a facut cam tarzior!
Ieri n-am iesit, am fost in vizita la bunici...
Acum vad ca-i soare, cred ca o scot putin, chiar daca o sa-mi para blestem zilele... vrea sa intre in toate baltile! Zice "ba(l)ta, nu, nu, apica mundanda (murdara), nu voie..."...si PLEOSC! cu amandoua picioarele...
Va pupi, merg acu' sa-mi toc putin nervii cu baltoacele si ratzusca mea...desi presimt ca m-oi intoarce acasa cu purcelusa
Care mai iesiti pe dupa-amiaza, dati un semn...poate o fi cald si soare!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

emushi,iesim cu siguranta daca nu ploua, ca ieri am stat cit ii ziua de lunga in casa, de nevoie... si nu ne-a placut in lant... a dormit doua ore si jumatate, ca niciodata, si tot ca niciodata nu a mai vrut sa faca nani la ora ei obisnuita si m-a tinut drepti pina la ora 1,30 ! dar treaza treaza !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor.
Eu sunt la servici si "trag" la bilant...si se pare ca si maine la fel...
Abia astept sa termin casuta (oare cand?) si sa va poftesc la gratare in curte si cu cei mici alergand in jur...
Of, ce vreme urata a fost ieri...poate se schimba totusi.
Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Danatare frumoasa povestea nasterii. Eram sigura ca va fi cu "peripetii" ca altfel nu se putea. Simpatica ANia cu amenintarile, bine ca si-a revenit . TI-am zis si cand ne-am inatalnit in magazin:esti mai slaba decat te stiam eu. Oricum ma bucur ca ai reusit sa ii aduci Aniei o surioara. Sa va bucurati de ea.
Eveline si eu sunt la servici si am lasat-o pe Daria acasa cu o prietena, Daria iar e racita si ma streseaza chestia asta ca la ea toate racelile mai "serioase" sunt cu probleme. Asa am o stare de imi vine sa plaaaaaaang (poate chiar incui usa la birou si bocesc putin ca sa ma calmez).
Sambata cand a fost vreme frumoasa eu am fost la nunta iar duminica cand sa ma pot plimba cu fetele a plouat.
Mai, ar trebui sa ma apuc de condus si nu am curaj. Dupa ce am luat carnetul in 2001 nu am mai avut noi masina asa ca am condus destul de putin iar acum tremur ca o gaina si nu ma simt in stare sa o fac. Offf, aveti ceva incurajari la indemana???

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput