Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, imi pare rau! Succes la doctor! Hai cu vesti bune!

Gabriela, 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Raluca vezi sa iti ia neaparet tensiunea la doctor. Mult succes!Bianca te asteptam si pe tine cu vesti!Roxana of la 12 saptamani cred ca ii e tare greu.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Au inceput sa fuga neuronii si la mine. Am vrut sa postez mesajul de mai jos aici si l-am postat la aspirante .
M-am tot uitat si eu pe net dupa carucioare, patuturi, lenjerii si alte lucruri. Am ajuns la concluzia ca voi lua un carucior de la Peg Perego - Pliko P3, e set cu landou si cos auto. Acum astept Kidex-ul pentru ca am vazut diferente MARI de pret pe net si sunt curioasa cat va fi acolo. Daca imi convine pretul, il vom lua desi e cam devreme. Patut vrem din lemn masiv ca are sotu' alergie la alte tipuri de mobilier si nu ma inteleg cu el la altceva. Am gasit eu ceva pe un site, dar o sa ne mai uitam la Kidex. L-am convins si pe sot sa mearga cu mine la Kidex si a zis ca vine pt ca tot e si un targ de imobiliare pe langa . Poate gasesc si pt mine ceva de imbracat. Daca nu, Europa ma asteapta.
Pe 5 mai trebuie sa mergem la o nunta si nu stiu de unde sa imi iau ceva de imbracat. Aveti vreo idee?

Sim 20+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Andreea vad ca nici tu nu mai suporti utrogestanul asta simt si eu ca nu se mai asimileaza dar mi-e frica sa renunt la el ca am citit la mamici care au nascut prematur ca una din cauze ar fi(presupuneau ele) ca au renuntat la utrogestan. Acum tu te simti bine nu ai de ce sa-ti faci probleme dar eu mai am si intarituri de burtica da asta sunt mai panicoasa. Pana la urma v-ati hotarat la nume pt baietel?In seara asta fac si eu 20 saptamani dar modific de acum ca nu am rabdare.Myral19+

Mergi la inceput

Gataaaaaa!!!!!!!Myral20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Liana, ma bucur ca rezultatul e bun!

aniast72, si pentru tine ma bucur ca vestile sunt cele asteptate. Ce vacanta minunata o sa aiiiiii! Drum bun, distractie placuta si sa va intoarceti sanatosi!

Nana, Danielle, multumesc pentru raspunsuri!

Roxana, imi pare rau pentru prietena ta....

Andries, toate suntem slabe... da' ne alintam si noi.. ca asa sta bine unei gravide

adimercedes, multumesc de linkuri. Si eu vreau sa cumpar strictul necesar inainte de a merge la spital .. ca atunci cand vin acasa sa nu mai am si stresul ca-mi trebuie ceva si nu am... Acum nu sunt prea dumirita care e strictul ala.... dar sper sa ma luminez curand

Ayumi, succes la doctor, sa te intorci cu vesti bune!

Raluca sper ca esti bine

Nature

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Si Andreea nu vrei sa ne arati si noua putza de bebe ca stiu si eu cum arata (le eco binenteles ca in realitate cred ca ma descurc) ca doctora mea doar isi da cu presupusul si mai bine imi fac eu o parere.Myral20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare si

noi suntem bine, jucausi nevoie mare.cand am deschis ochii de dimineata l-am simtit si pe bebita.
se invartea in voie.
ce-i drept spatiu are de voie.
eu sunt grasuta de la natura si sincer va spun ca nici nu se vede ca as fii gravida.
sim si eu merg la nunta acum duminica.
eram disperata ca nu am cu ce sa ma imbrac insa surpriza.hainele pe care de 2 ani nu le-am mai purtat ca mi-au ramas stramte acum sunt fixe ce-i drept dar le pot imbraca.
am slabit 9 kg si jumatate in 4 luni si nu am pus decat grame pana acum.

asta da lauda nu-i asa?

aveti grija de voi si de

AFIBEBE 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by myral

Gataaaaaa!!!!!!!

Myral20+

Bravoooooooooo!!!! Ce mari sinteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

alinus pe baietelul meu din burtik il cheama Andrei.
Intrebare: cum va epilati fetelor ca tare greu devine sa stau ghemuita si sa dau cu epilatorul..... astia la cosmetica au vreo solutie ca cica (am citit si eu) ceara calda nu e indicata?
azi am intrat in 18 sapt. si ne sarbatorim cu o bere fara alcool . Numai bine!

Emma

Mergi la inceput