Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Roxanana te pupppp imi pare sincer rau de prietena ta..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

liana mi-am dat seama cum incepe burta mea sa creasca... trebe sa mananc mai mult si ma fac cat o gogosica,dar cand ma trezesc dimineata...tot plata sunt
iaca am fo si eu in visul tau,inseamna ca nu mai am mult si incepe sa creasca
nina bine ai venit printre noi.sa ai sarcina usoara
roxana poate bruneta o fi,dar ochi verzi...??? eu ii am albastri si sotul meu caprui.
imi pare rau de prietena ta sper sa fie bine!

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

afibebe asta da fericire sa miste bebe si sa-l umple de incantare si pe taticu
nina.b bun venit ninab si pe mine ma doare capul ingrozitor. Cred ca la mine asta e cauza neuronului adormit
myral nu-ti face probleme cu glucoza. Cel putin incearca sa nu o iei din dulciuri.
Mai bine fructe uscate, cereale.
Ai auzit de diabet gestational? Pancreasul e un parsiv, cu cat ii dai mai mult cu atat cere mai mult dulce
Moldoveanca felicitari, inca un BAIAT!!!!
aniast72 drum bun si spor la shoping
15 CU Iulius

Mergi la inceput

Burticutelor, sunteti toate tare frumoase.
Noi cele cu air-bag-uri ne abtinem de la foto pe forum.
De vreo saptamana asa un puiutz de burtica ce aveam......mama-mama il mancai.
Acum e ca un butoi, de 2 zile iau fier si e jale cu constipatia. La mine e cronica de ani de zile treaba asta urata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by myral

Andries sigur e fetita sau doar crezi? Ce a zis doctorul?

Myral19+

Myal, doctorul a spus ca mai sunt ceva sanse sa ii apara niste oo... ca sa zic asa, dar ...slabut.

Eu am luat no-spa si imi treceau si la un moment dat nu mai trecea cu no-spa si luam diazepam 1 fiola o data si dormeam tun. Cred ca depinde de organism. La sarcina asta nu am nici o contractie, e antrenat uterul se pare.
edit ca am uita sa spun ca mai luam si salbutamol

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Andries, stau in Pipera. Stiu ca e cam tarziu cu plantarea, dar asta e. Vecinii si-au pus mai devreme, dar cu maxim 2 sapt. Si acum in weekend au plantat iar fara probleme. Eu chiar caut o firma sa planteze ea si sa mi le si ingrijeasca, eu sunt incapabila. Deocamndata nu stiu ce vreau, speram sa primesc ceva sfaturi. In principiu vreau multe tufe de Buxus, si eventual 2 trandafiri japonezi. Insa restul...astept sugestii de la ei.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

poate in Pipera sa ai mai multa bafta, eu am prieteni in Rosu si lor li s-au prins 2 din 10 pomi, desi au fost toti ingrijiti la fel.

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandarinutza

A

Andries, eu eram cu intariturile de burtik, da asa e, doctorita mi-a prescris 3 no-spa pe zi sau daca nu cedeaza 3 supozitoare scobutil si repaus, adica stat acasa. Nu le am in fiecare zi, colul e inchis si bun. Doamne ajuta sa ramana asa . Deocamdata stau acasa, nu ma duc la servici. Tu ce ai facut la prima sarcina, ti-au trecut pana la urma sau cand ai avut?
Mandarinutza 19+

eu la prima sarcina am luat in primul trimestru no-spa si m-a ajutat, in al doilea trimestru isi mai scazuse efectul si am luat salbutamol (un medicament ieftin, excelent pentru gravide, dar rar recomandat de medici, nu stiu de ce) si la sf sarcinii, luam diazepam, dar nu-l mai luam pentru contractii, ci pentru a linisti fotbalistul.

am mai auzit si de combinatia scobutil - diazepam sau no-spa cu diazepam, ma rog fiecare medic cu experienta lui si fiecare gravida cu ce-i merge mai bine.

Andries

Mergi la inceput

am uitaaaaaaaat sa va spun

aseara, sotul meu preagateste baita
inainte de a intra in cada, hatz un sfarc........

pana aici nimic neobisnuit, saracutzele mele sfracuri sunt roase de mult, sunt pregatite de alaptat
am niste mameloane....

sotul meu, socat trece la al doilea sfarc.... AOLEU MAMI, DA' MIROSI A LAPTE
Eu, NU SI NU, ca nu e adevarat, era asa un miros ca de laptic, mai degraba acru.... Imi amintesc ca dadusem crema antivergeturi si pe sani de dimineata.
Bine... facem baie, el rade in continuare amuzatEu NU SI NU!
Imi amintesc repede de voi, cineva se plangea ca ii curg sanii si trebuie deja sa foloseasca tampoane.
Tzusti din cada, verific sutienul, bluza si sustin, NU SI NU, NU E ADEVARAT.
Sotul meu era pe jos de ras

In seara asta, episodul 2. El la servici, eu acasa singura. cred ca m-am mirosit azi de 30x...
s-a confirmat insa nimic palpabil, nici pe sutien, nici bluza. nu ca ar fi asa de rau, dar rade de mine fetelor

15 cu Iulius

Mergi la inceput

Am citit tot, am ras de n-am mai putut cu Xuleasca (esti de infarct frate, cred ca nenea iti dadea si bani de-o inghetata), imi pare rau de prietena Roxanei (mai ales ca am la activ un numar de trei sarcini pierdute si una la care am marcat si stiu cum e si asa... si asa...plange sufletul in tine si nu ai ce sa faci), dar m-ati ametit frate, care-i slaba si care-i grasa... ca eu am tot citit, dar am uitat???

Felicitari pentru Sabina, te mai intrebasem eu o data de scoala de muzica pentru copii mici, dar cred ca n-ai vazut intrebarea, exista asa ceva?

si eu iau utrogestan, 4 pe zi si o sa tot iau cu toate Eurile din lume, ca fara el eu nu pot tine sarcina, chestie dovedita anterior.

aa si Xuleasca eu sincer cred ca rezultatul e bun, nu se risca el a doua oara sa greseasca...
ca sincer nu-l vad bine

deci eu sunt schimbul III si sunt cam singura pe aici, va doresc sanatate si somn usor....vise placute si purecii sa va sarute.

Andries

Mergi la inceput

alinus e normal sa ai mirosul pielii schimbat, dar sincer nu cred ca se simte prin haine...ei... la baie cu husbandul e alta poveste, nu ?

Andries

Mergi la inceput