Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Salutare!
Mi-a trecut si mie raceala cat de cat. Bine ca am scapat de tusea aia care ma obosea teribil.
Am pus si eu 2 poze cu burtica. Nu sunt cine stie ce pozele pt ca sunt facute cu camera video. Aparatul foto e imprumutat si abia in we il recuperez. Se vede destul de bine zic eu. Azi am incheiat saptamana 20, asa ca jumatate a trecut deja.
Cine merge la Kidex we viitor?

Sim 20 Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

aniast felicitari ptr putza
roxana cam pe 30 luna asta am programare la ecograf si poate o sa aflu si ce e!
gabriela ma omoara visele astea.nu stiu pe care sa le cred.ba visez fetite blonde cu ochi albastri,ba baietei bruneti cu ochii caprui sau negri.deci...??? cred ca m-am tacanit
carpatina doctorul vine numai daca ai complicatii la nastere si stiu ca la nasterea prietenei mele doctorul asista din cauza ca are chisturi pe ovare.in rest...moasa are grija de fundul meu. si tot ea o sa vina acasa timp de 7 zile sa ma invete cu bebele si daca mai trebe o sa vina in continuare (daca nu ma pricep)

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sim, ce frumoasa e burtica ta!
Aniast, ma bucur mult! Felicitari pt baietel!
Danielle, si eu asa curioasa sint ce am in burtica. Lasa ca nu mai e mult si aflam! Important e sa fie bibe bebelusii nostri.

Gabriela, 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Myrelus, imi pare rau ca nu te pot ajuta. Eu tot acolo am facut TT si eco chiar cu dr. Dinu, a fost super draguta, motiv pentru care morfo fetala o fac tot cu ea pe 25 aprilie. Mi-a explicat si mi-a aratat fiecare oscior.... a fost ok. Eu saptamana trecuta mi-am facut programarea si am prins destul de greu data de 25. Mai era liber parca pe 2 mai, cred ca prea tarziu pt TTnu?
Pot sa te intreb la ce dr. mergi ca Dacia Medical Center?????????daca vrei sa-mi raspunzi.

Referitor la dr si spitale cine mai urmeaza sa nasca la spitalul Giulesti??????/Ma gandesc ca poate aveti informatii mai recente despre acest spital, nu ce exista deja pe forum. Eu am aflat numai lucruri nu prea placute, ma cam ingrozeste ideea de a naste acolo, dar nu vreau sa-mi schimb dr., am incredere in ea.

Roxana, ma bucur ca ti-am fost de folos. Daca vrei lucruri pentru tine, mai bine renunta. Daca vrei pentru Alex ai toate sansele sa gasesti lucruri frumoase.Dar, sti cum este, gusturile nu se discuta. Eu voiam lucrusoare cu care sa merg la sevici, acolo nu pot merge imbracata oricum....si eu nu voiam salopete sau sarafane din raiat, din acestea gasesti cate vrei, dar tb sa intrebi ca nu prea au expuse.Asta daca totusi te hotarasti sa obosesti pe acolo.
Daca stiti magazine de unde as putea lua lucrusoare pt gravidute sa-mi ziceti si mie.

toate

cecilia,19+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vin si eu cu o intrebare. Cum ati zis ca pot pune poze? ca sa imi expun si eu burtica...Scuze, stiu ca s-a mai intrebat!

Gabriela, 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

slippers76 de ce mama sa'ti faci nervi?nu a fost vorba ca ma iei cu tine?te pupp ma bucur ca e bine,apropo freza o facusi?ca's curioasa
adimercedes
Sabina io ziceam sa te ajut te pup si sper ca avusasi bafta cu nenea ala de la Uniuni aa si io as da ceva sa fiu trasa prin inel da asta e,,lasa mama bucurate ca nu esti singurasunt si io pe'aci totrevin ca vazui ca iesi totu bine
afibebe felicitarii.frumos cadou..
tomasa io sunt non stop pe'aci da de multe ori nu imi vine sa intervin ca ma gandeasc sa nu deranjezauzi ai vreo legatura cu barbatumeuca asa gandeste el..da tu de unde stii?
Roxana cum ajunsai azi la el incepu sa urle in gura mare..e bunnnn duoamnaa rez,,si io ..o fi domnu da io mai am incredere?pai io stiu ca ala care se simte vinovat a doaua oara face lucru bun si de nu'i bun,,e parerea mea d'nu dc si nu aveti ce sa'mi faceti..asta e..ramase omu blocat ca si uita sa'mi ceara banii..io d'nuu sa va dau banii ca pi la noi pe'aci e un milion o suta..si d'nu cicaaaa ..vaiiii nu duoamnaaa nu va mai iau baniii ca a fost vina mea..io nu insistai asa ca,,,ii urai toate celesi plecai la fel cum venii..adica asa
nature si eu ma gandesc la tine..
nina.b bine ai venit sa'ti traiasca baietelul si sarcina usoara.
mandarinutza,Anisia
toma_lly multa sanatate,,
Moldoveanca, felicitari pentru baietel si ma bucur ca totul e bine.
Nana si io tot la baiat m'am gandit
Gabriela77 si acum ma caiesc ca nu i'am facut o poza ca puteam cu telera buna de pus la camera de ras
danielle02 prima parte a visului eram io cu 2 baieti apoi o alta graviduta draga inimi mele de are 2 fetite..apoi erai tu ca deja te apropii de juma si incepe burtica sa se faca maree
Mada_Ele07 olteancoo cam greu te prinde omu..io zic ca e bine sa iei utrogestanul doar ca ar fi mai bine sa iei 3 pe zi nu 2 odata seara intelegi? si stai linistita ca el ajuta sarcina nu face rau..si ai grija cu bagatu sa nu insisti prea mult..te pupp si daca stai cumintica in pat poate sa revina la normal,,apropo la ce dc esti?io sunt la Tanase,,
carpatina Xuleascaaa da raportucica bine..da mai pot sa'l cred?
gataaaa fac o pauzaa
na tomasa sa mai zici ca nu trec io pe'aci..acu va plictisesc

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

revin ca uitai sa o felicit pe aniast72 pt putza si sa'i spun drum bun ..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by nina.b

Bine v-am gasit, mamici si multi pupici pe burtici. Nici nu stiti cat ma bucur sa va gasesc aici. Poate ma primiti si pe mine in grupul vostru. Ingerasul meu are 17 saptamani si desi mai am un baietel parca as fi graviduta pentru prima data, asa am niste emotii!!!!!!!
Referitor la vitamine...mie medicul mi-a recomandat din sapt. a 12-a Elevit pronatal.
Iar despre durerile de cap ce sa va spun...sunt zile cand ma chinuie ingrozitor.

nina

fetelor, am mai descoperit mesajul unei mamici noi...
nina.b bine ai venit! sa scrii repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata si ca sa apari in timp real ... si poate ne dai si datele sa te trecem in listutza!

maine facem si noi 20 saptamani
Acum pic de somnic, ca am tot alergat azi. Asa ca noapte buna!

Madalina, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

salutare fetelor
sunt si eu o mamica de piersicutza de 8 luni si jumatate si am intrat sa va spun ca s-a deschis un magazin cu haine de gravidutza tare cochete si de calitate in spatele liceului spiru haret (din piata maria rosetti ultima stradutza pe dreapta): pantaloni de in, fuste, fuste blugi, bluze cu talie joasa, cu snurulete , colanti, saloete de in ....etc.....fffff frumoase
daca vreti mai multe detalii intrebati-ma
eu am suferit tare mult ca in perioada cat am fost gravida erau doar doua magazine: unul cu haine scumpe si urate iar celallt cu haine putine si foarte scumpe
asa ca daca v-am putut fi de folos nu pot decat sa ma bucur
va doresc sarcina si nastre usoara
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

M-am intors insa sunt total daramata psihic, pentru ca prietena mea cea mai buna, care imi e si colega de birou, tocmai a aflat ca sarcina s-a oprit in evolutie la 12 saptamani. Nu va pot spune cum ma doare sufletul, ma arde si simt ca ma sufoc si nu pot sa o ajut cu nimic.

Nana, o sa ma mai potolesc. Oricum acum sunt trista, nu imi mai arde de nimic.

Gabriela, bine ca ti-a folosit energia. Si alta data cu placere.

Andreea, bine ca este ok, cred si eu ca ai avut emotii la eco cu asa comentariu. Eu cred ca faceam infarct. Ce concediu minunat te asteapta!

Danielle, o fi fetita bruneta cu ochi verzi.

Sim, draguta burtica. Merg la Kidex.

Myrelus, imi pare rau ca nu am stiut mai devreme, avusesem programare la ea luni acum si nu m-am dus.

Cecilia, pai ma gandisem sa merg. Mai mult pentru mine. Ca pentru Alex nu prea cumpar de acolo. Hainele sunt super dragute, insa nu prea rezistente la tavaleala si la spalat, ca domsoara mea e zapacita rau si totul e murdar si patat. Or din ce am mai luat de acolo dupa 2 tavaleli si 3 spalari fie intra la apa, fie se decoloreaza. Poate la incaltaminte sa ma uit, ca pe aia o face praf indiferent ca e de marca sau mai ieftina.

Liana, esti de belea mama! Pe cuvant ca ai reusit sa ma faci sa rad la cat de necajita sunt. L=ai omorat pe om si alta nu, pai cred ca o sa facem coada la tine sa te luam cu noi pe la consultatii.

Nature, ce faci? Era pe silent cand ai sunat, de atunci nu mai dau de tine. Te rog da un sms acolo sa stiu de tine.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput