Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor cat ati scris abia fac fata sa tin minte ce vroiam sa spun apropo de neuroni.Teodora ziceai ca abia ai fost la dr deci trebuie sa fie bine si sa stii ca asa ma apuca si pe mine toate exact dupa ce am fost deja la dr Danielle si eu sunt curioasa ce e bebelul asa ca si eu cand am visat au fost un baietel si o fetita dar sigur nu am gemeni.Mada si la mine bebelul e jos il si simt acolo si maine fac 20 sapt.Si apropo la inceput miscarile se simt mai rar nu trebuie sa va speriati daca nu sunt in fiecare zi. Daca va duceti la eco o sa vedeti ca el se misca intr-o veselie chiar si atunci cand nu simtiti voi. Si unii bebei sunt si mai finuti chiar si mai incolo.Chiar m-am speriat cu E-urile ca eu scriam acum ceva timp ca am cumparat vitamine materna si sunt pline de E-uri si nu mi se pare normal.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic de somn.
dar a fost bine.Am intrrat la Uniune si au si achizitionat o piesa.
Am vorbit si cu profu, totul e in regula.
n-am putere de taclale acuma, am dormit doar 4 ore noaptea....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Mada_Ele07
explicatia medicilor: de la E-urile din alimente...

Eu n-am vazut emisiune cu pricina... insa cred ca doctori au enuntat o "posibila cauza". In momentul in care ti se intampla un necaz ca asta nu te poti abtine sa te intrebi .. si sa intrebi pe toata lumea "De ce?" Si cred ca nimeni nu poate pune degetul si sa zica: "uite de asta".. Pentru ca, inca din faza in care alearga tinereste (sau merge mai incet ) spre viitoarea lui casuta, se pot intampla o sumedenie de accidente genetice.

Nu pleadez pentru o alimentatie nesanatoasa... dar nu cred ca e cazul sa ne ingrijoram pentru fiecare bucatica de mancare.

Xuleasco, cum a iesit testul?

Sabina, felicitari! Si somn usor!

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hei hei, nu am zis ca o sa nasc acasa, am zis ca ma gandesc si la asta. Pai aici oricum daca nasti dimineata si esti ok, seara te trimit acasa, asa ca......, si oricum nasti cu moasa nu cu doctorul.
Luna, saptamana viitoare speram noi sa aflam ce e bebe, cand sunt programata la morfofetala de 20 de saptamani. Mai este un pic. Am niste emotii..... moama moama. Pupici
Mada, merci de aprecieri.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sabina, felicitari! Esti tare!

Carpatina, si eu sint de aceeasi parere in legatura cu alimentatia. Imi vine foarte greu sa cred ca DOAR din aceasta cauza, copilul are malformatii.

Vai, ce vreme! La Cluj vine ploia, iar eu mor de somn....

Gabriela, 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, felicitari !!!,

Mada, am auzit si eu de cazul Ioanei Ghighina,e groaznic,e greu sa iei o astfel de decizie, dar la o malformatie sunt 1000 de posibilitati, cauze, probabil genetice(cum scria si Carpatina), de formare si nu neaparat de alimentatie.

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetili am revenit.Multumesc ca mi-ati tinut pumnii se pare ca a ajutat.Rezultatul e ok estriolul exact la limita dar doamna doctor a zis ca sa nu ne facem griji.Intre timp s-a mai calmat si era tare draguta cu mine.Acum de fapt am inteles de ce era asa de suparata dimineata.tocmai i dadu-se o veste proasta unei doamne care intrase inaintea mea.Bebelul avea o malformatie urata la coloana.Uff mi-a fost atat de mila de ea vroiam sa o incurajez si nu stiam ce sa-i spun.Am petrecut trei ore impreuna pe holul maternitatii asteptand sa vina doctorita de la o nastere sa ne citeasca rezultatul de la TT.Ea lipsita de speranta ,eu cu teama in suflet.Pana la urma la mine a fost bine dar pe ea a chemat-o maine pt intrerupere.Sper ca o sa treaca usor peste nenorocirea asta.Va pup

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Hei hei, nu am zis ca o sa nasc acasa, am zis ca ma gandesc si la asta. Pai aici oricum daca nasti dimineata si esti ok, seara te trimit acasa, asa ca......, si oricum nasti cu moasa nu cu doctorul.
Luna, saptamana viitoare speram noi sa aflam ce e bebe, cand sunt programata la morfofetala de 20 de saptamani. Mai este un pic. Am niste emotii..... moama moama. Pupici

Nana, 18+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Si aici tot cu moasa nasti , dr apare doar in caz de complicatii. Si la fel daca nasti dimineatza te tin 6 ore si acasa cu tine.

Sa bagi un mesaj si la mine cand afli ce ai in burtica.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Fetili am revenit.Multumesc ca mi-ati tinut pumnii se pare ca a ajutat.Rezultatul e ok estriolul exact la limita dar doamna doctor a zis ca sa nu ne facem griji.Intre timp s-a mai calmat si era tare draguta cu mine.Acum de fapt am inteles de ce era asa de suparata dimineata.tocmai i dadu-se o veste proasta unei doamne care intrase inaintea mea.Bebelul avea o malformatie urata la coloana.Uff mi-a fost atat de mila de ea vroiam sa o incurajez si nu stiam ce sa-i spun.Am petrecut trei ore impreuna pe holul maternitatii asteptand sa vina doctorita de la o nastere sa ne citeasca rezultatul de la TT.Ea lipsita de speranta ,eu cu teama in suflet.Pana la urma la mine a fost bine dar pe ea a chemat-o maine pt intrerupere.Sper ca o sa treaca usor peste nenorocirea asta.Va pup

teo

Felicitari! Bine k ai scapat de griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Luna1

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nana, 18+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas

Si aici tot cu moasa nasti , dr apare doar in caz de complicatii. Si la fel daca nasti dimineatza te tin 6 ore si acasa cu tine.

Sa bagi un mesaj si la mine cand afli ce ai in burtica.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Sigur sigur!
Sa imi tii pumnii!
Pupici.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas

Mergi la inceput