Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza

Sabina, tinem pumnii sa fie bine

Liana, ce figura esti, hai ca i-ai facut-o doctorului . Esti o dulce.

Fetelor, mai e vreo gravidutza care iese la plimbare prin zona Parcului National 23 August? Eu tre sa stau acasa, dar ies macar o data pe zi la plimbare prin parc(stau la 5 min de parc) si mi-ar placea sa ma mai intalnesc cu voi.

Mandarinutza 19+

Da, eu stau langa 23 august (nu la 5 min dar ....)si merg cu Luca cand ma simt bine cu burtica!
poate ne intalnim prin parc..., nu stiu azi daca ajung pe acolo, da-mi nr tau de tel si te sun!

pupici

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

salutare fetelor. sunt in saptamana 16 de sarcina si ieri am fost la eco. bebelul e ok dar sarcina e pozitionata cam jos. cateodata am dureri in partea de jos. d-na dr mi-a dat utrogestan 1 pastiluta dimineata si 2 seara de introdus in vagin. a zis ca nu e nimic grav. dar eu sunt ingrijorata. a mai patit vreuna din voi, ati auzit de asa ceva? ce ma sfatuiti ..........la 3D sau 4D inca nu am fost o sa merg peste 3-4 saptamani, atunci poate mai aflu si altceva....ca de ex. sexul...inca nu stim ce este...desi nu conteaza asa mult....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Fetele cu moase... am si eu o curiozitate: Moasele le-ati ales voi dintre cele care lucreaza la spitalul la care veti naste? Sau cum?

Si daca ele nu lucreaza la spitalul la care veti naste.. cand mergeti pentru nastere luati si moasa cu voi? (Face parte din "bagajul de spital"? )

Multumesc anticipat pentru raspunsuri

15+ cu Ioana

Aici procedura este urmatoarea: trebuie sa te duci la clinica de care apartii si sa te inscrii la moasa, si iti dau ei o moasa, nu o alegi tu.
Noi avem niste un prieten al carei sotie este moasa, dar ptr ca este in alt cartier decat al nostru, a trebuit s ane inscriem la noi dupa care vom cere transferul la ea. Asta se poate face mentionand ca ai schimbat domiciliul sau daca moasa respectiva are si cabinet privat, ceeea ce are a noastra.
De nascut, nu am intrebat deocamdata, insa nu cred ca merge cu mine cand nasc, ma refer la asta din oficiu. Cand nasti, ajungi la spital, trebuie sa ai la tine fisa de observatii si nasti cu cine este de garda. Toate moasele cica se poarta la fel. Mai ales ca aici nu exista spaga sau atentii. Fiecare isi face treaba ptr ca asta le e jobul.
Eu o sa nasc cu moasa la carema voi transfera, asta stiu sigur, pe care o vom lua noi de acasa sa ma asiste la nastere sau ma mai gandesc pana atunci daca nasc acasa, ptr ca am si posibilitatea asta. Mai vedem, sanatosi sa fim!

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mada, sa stii ca aici nu iti spune nimeni pana in sapt 19-20, ce sex are copilul, ptr ca vor sa fie siguri de afirmatiile facute, asa ca nu te ingrijora, probabil si tu ai tot un astfel de medic. Pe o parte e mai bine asa. Decat s abajbaie ba ca e fata ba ca e baiat, mai bine astepti un picutz mai mult si stii sigur ce si cum.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Pinacolada uite nr meu: 0744 489 455 pupici

Mada, stai linistita, la 17 saptamani si bebe meu era jos, dar am inteles ca se va ridica in urmatoarele saptamani. Daca doctorul a zis ca nu e nimic grav, stai linistita, nu te mai gandi la asta pana la urmatoarea eco. Utrogestan iau si eu, de la inceputul sarcinii.

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

Mandarinutza, eu nu sunt adepta medicamentelor in general, pe sarcina cu atat mai putin. am fost deja racita de 2 ori si am fost nevoita sa iau o data un paracetamol, a doua oara o jumatate, sa nu fac temperatura, dar asa necaz mi-a fost......ca am racit ca o proasta si de doua ori...revenind, oare Utrogestanul asta nu o face nimic rau, e totusi un medicament, am citit pe prospect si contine un E 117 sau ceva de genu...incerc sa fiu optimista......am si un streptococ intestinal, mi-a iesit la analiza secretiei, dar vreau sa duc sarcina asa fara sa iau antibiotice pentru infectia asta....daca s-o putea.....cica nu ar afecta asa rau...mai ales ca vreau sa fac cezariana....pe motivul acestei infectii care ar afecta copilul la nastere normala, plus ca am o rana pe col cauterizata care s-ar redeschide, etc.....prefer cezariana din cate am citit eu.....
Nana, pozele de la nunta ta sunt superbe.....si voi la fel......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, curajoasa esti daca te gandesti si la varianta de a naste acasa! Eu nu as face-o nici daca mi-ar da bani.. Birrr.. Aici nu se mai poarta, in Olanda insa da.. si, chiar si atunci cand inca nu ne mutasem in Belgia (si nici gravida nu eram) am zis ca eu nu nasc decat la spital Drept e ca mi-e si tare teama de momentul ala.

15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Mada, Utrogestan este de fapt progesteron - un hormon si este un medicament folosit destul de frecvent in sarcina,multi doctori il prescriu(sau alte medicamente pe baza de progesteron)si sunt mai multe gravidutze aici pe forum care iau, ajuta la mentinerea sarcinii din cate stiu eu. Se poate lua pana in ultimele saptamani sarcina.

Si eu am racit de 2 ori la inceputul sarcinii,din fericire mi-a trecut cu osiloccocinum si ceaiuri,sirop muguri brad.

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

da, Utrogestan contine progesteron, ulei de ceva si E 117, daca am retinut exact. eu una ma feresc de mancaruri si bauturi cu E-uri. cand am vazut E-ul ala acolo am ramas putin asa ......poate o fi vorba de altceva, o sa ma interesez. am vazut-o la tv pe Ioana Ginghina, nevasta lu' Papadopol, ma rog, actrita de telenovele, la 5 luni a descoperit la eco ca are copilul malformat. explicatia medicilor: de la E-urile din alimente...alt soc.....doamne, nu mai stii nici ce sa mananci, cum sa stai, cum sa dormi sa fie totul ok...o mai fi si destinul, dar totusi....prea multe nenorociri in zilele de azi....
nu vreau sa indispun pe nimeni, dar am tinut sa mentionez ce am auzit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nana pupici, mersi mult pt ce ai scris dincolo. Tu cand afli ce ai in burtica? Esti curajoasa ca te gandesti la nasterea acasa, si aici exista posibilitatea asta insa nu stiu de ce, prefer sa merg la spital.

Te pup

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput