Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

dar am ras cu pofta nu gluma liana..........

sa-ti traisca bbx2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

annisia,e gajiu de gajiu si domnisoara mea cum e tare pretentioasa...iti dai seama ca nu a ales unul oarecare sunt tare comici
am pus si eu poze cu maretia mea de burtica.sa nu radeti...

danielle 17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

moama ce veselie p-aici:)))

Liana, esti de comaaaaaaaaaaaaa
eu acum am terminat tot dosarul, sa vezi maine dimineata criuze ca n0-am cu ce sa ma imbrac

va pup si ma bag la nani.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ia uite cum am stat eu 3 ore sa citesc din urma iar voi petreceati pe-aici... Am venit la spartul targului...
Liana, ai fost de coma
Roxana_G, cunosc si eu o firma de amenajari gradini dar e din Paulesti (8 Km de Ploiesti). Daca te intereseaza iti pot da un nr de tel sa suni sa vezi daca vin si la Bucuresti.

Eu am fost azi la echo morfo-fetala de 20 sapt, e totul in regula dar cu peripetii. Am avut ceva emotii, mai ales ca imi iesise si mie TT prost, cu Trisomia 21 grad de risc 1:50. Dupa masuratori e totul in regula. Acum m-a mancat limba sa va scriu cate ceva dar revin maine cu amanunte.
Pupici.

Andreea 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carpatina io as zice ca esti dasteapta nu batrana
Sabina zi mama in ce vrei sa te imbraci ca'ti pregatesc iofac si referatu daca e cazu
alinus
daniela frumoasa burtica,,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"15

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, ma bucur sa vad ca e distractie si amuzament pe aici. Eu cand scriu, voi dormiti...

Noi azi am implinit 17 saptamani. Cam o data la 2 saptamani facem o tura de masuratori (kg, burtica, sani, maini, genunchi, glezne etc) si le trec intr-un doc Xcel.

Sunt fericita ca nu am pus pana acum pe mine prea mult, doar vreo 2kg maxim. Dar burtica e maricica, e vizibila si sunt tare mandra de ea (si tati la fel). Pantaloni dinainte de sarcina nu mai pot purta deloc, insa mi-am luat din aceia cu banda elastica. Unele camasi nu le mai pot inchide, insa cu tricouri (chiar mulate) pot umbla fara grija. Inca nu mi-am luat topuri de gravi.

Peste 2 saptamani avem si noi morfo-fetala. Abia astept sa vad pe Samburici si sa aflu daca e fetita sau baietel. Pana atunci ma concentrez sa simt si eu ceva miscari. Placenta mea e in fata sus si medicul mi-a zis sa nu ma stresez daca nu simt nimic pana la eco. Dar eu cred ca am simtit cate ceva. Insa cum muncesc mult si stau mult pe scaun, nu cred ca simt mare lucru. Iar seara adorm de cum pun capul pe perna, iar dimineata ma trezesc si fug glont la baie . Si uite asa nu am timp sa stau sa vad daca simt ceva. Dar dupa ce mai creste Samburici si vor fi mai viguroase miscarile, sunt sigura ca nu voi mai fi asa ignoranta.

Si azi avem prima clasa de prenatale. Se va tine la clinica la care vom naste si va fi o prezentare a sarcinii in general, cum sa ne pregatim pt bebe, cum sa verificam ca ceea ce cumparam pt bebe e la standarde de siguranta si vom cunoaste si altii in situatia noastra. De prin iulie vom avea 6 clase de prenatale unde vom invata respiratie, infasat, supt la san etc. Am hotarat sa mergem la clasele astea in primul rand pt sotul meu, ca el nu e genul care sa stea sa buchiseasca prin cartile pe care eu le-am cumparat si le cam las deschise ici-colo, asa, subtil. Insa nu aprea are el timp. Cred ca aceste clase ii vor prinde bine, ca sunt mai mult orientate spre experienta si lucruri practice. O sa vedem ce si cum va fi.

Si apropos de "minunatiile" pe care le facem cand numai 2 neuroni ne functioneaza. Am mers ieri in supermarket sa imi iau capsuni. Si alegand eu de zor dintre cutii (ca vroiam sa ma asigur ca nu sunt stricate printre ele), scap o cutie de la o inaltime de 1.5 m si se imprastie TOATE capsunile, care pe unde. Si eu stau siderata si ma uit la ele si oamenii trec pe langa mine si nu se sinchiseste nimeni. La un moment dat o tipa se opreste si incepe sa le culeaga si sa le puna inapoi in cutie. Atunci am iesit si eu din transa si m-am aplecat sa o "ajut" si eu. Pana la urma mi-am cumparat 2 cutii, dar mi-am dat seama cat de neindemanatica am devenit...

Si in general sunt cam absenta, cam "slow motion", cum ar zice sotul meu.

Acum va las, ca am de lucru.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata gagici!
am dormit maxim 4 ore.Cred ca de emotie, desi practic e mai mult o formalitate.m-am tot invartit in pat de pe-o parte pe alta .
Mai mult mi-e teama (jena...) de intalnirea de la ora 13 cu profu de doctorat (care e si secretarul Uniunii) , si de darea de seama in ceea ce priveste starea jalnica a referatului si in general a condiitei mele stiintifice din ianuarie pana acum
care zicea de cafea?? pai eu beau in fiecare dimineata. Amavut zile in care n-am baut, vomitam de la miros.Acu nu functionez fara.De mancat pot sa mananc orice .Uneori mi-as dori sa fiu si eu mai sclifosita.....ca am inceput sa arat ciudatel.Fatza e tot micuta, da am facut deja brate ca niste parizeri si am celulita in valuri .....ma imbrac mai mult in fuste(imi cumpar marimi mari de tot, ultima e marimea 50 , da o sa imi incapa burta in ea inca 2 luni, acuma sta pe solduri asa
ce n-as da sa fiu si eu o gravidutza din aia trasa prin inel, pe care nu o cearta dr la fiecare vizita....da efectiv nu prea ma pot abtine, mi-e foame, bag!

Adi, ce frumos ca vine si sotul tau la clasele astea!! Al meu n-ar veni nici mort.
Insa noi avem deja experienta, plus ca el e o fire f f calma, numa cand ia un bb in brate tace ala instant .Dacanu era el, eu muream cu Sofia de gat, plus ca saracu se lasa dadacit, numa ce zic eu face cu copilu .
In afara de zilele in care o duce si-o tunde baieteste pe furis, of course

gata, ca m-am lungit, de emotii evident.
Plecam toata familia, pot ca sotul imi cara partiturile si pe fata n-avem cu cine o lasa.
Liano, deci asa mamai ;-))), te plictisesti si ai chef de lucrat la referate? ntzu ntzu ntzu

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Sabina,Doamne ajuta!sa iti dea Dumnezeu reusita azi!Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

UUURRRRAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!

Mamici bebici suntem cei mai fericiti.

bebe A MISCAT ASEARA ASTA DA CADOU DE ZIUA LU` MAMII.

Doamne nici nu stiti ce fericita sunt.
Bineinteles ca si tati punandu-si capul pe burtica ceva mai apasat l-a simtit.

sunt cea mai fericitamamica.

Va iubim pe toate si pe toti bebeii ii pupam.

AFIBEBE 20+

Mergi la inceput