PROGRAM REDUS -URGENT

PROGRAM REDUS -URGENT | Autor: cecilialia

Link direct la acest mesaj

la cate luni de sarcina pot solicita program de 6 ore? cum se procedeaza?

va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

daca vrei sa vii doar 6h la munca, iti iei hartie de la doctor de familie si de la gineco in care se stipuleaza ca starea de sanatate nu-ti permite sa lucrezi 8h

mergi 6 h la munca,dar esti platita pt cele 8, cat sunt stipulate in contractul de munca

uite lg 7/2007(din 9 ian) care modifica lg 148/2005

Bufi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilialia spune:

multumesc mult pentru raspuns, sincer......am rasfoit legile astea dar nu am vazut unde scrie de programul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

ORDONANTA DE URGENTA nr.96 din 20 octombrie 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca

Art. 13. - In baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate indeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">27+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

se pare ca nu e asa de simplu. am vb cu dr de fam si mi-a spus ca doar dr de la medicina muncii, la cabinetul unde e inscrisa firma unde lucrez poate hotara daca nu pot sta 8 h la lucru...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

medicul de medicina muncii se poate pronunta doar in cazul in care soliciti concediu de risc maternal. reducerea programului de lucru ti-o recomanda doar ginecologul (ca doar el stie daca poti sta sau nu 8 ore la munca), iar medicul de familie se conformeaza (adica, transcrie ceea ce a scris ginecologul).

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">27+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

olgutza, mersi frumos de raspuns! am sa vb cu dr meu gineco!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput