O intilnire DC in acest an...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by pisimuky

Dragilor si dragelor, revin cu amanunte de ultima ora. La Sighisoara are loc in perioada 28-30 iulie ( cel putin asa am gasit pe net ) festivalul "Sighisoara Medievala". Eu am fost in fiecare an si e foarte frumos. Cred ca asta ar face Sighisoara locatia "ideala" pentru intalnire. Ce ziceti ? V-ar tenta ?

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

pisi, eu am fost in fiecare an acolo la festival, in afara de anul trecut, si e f aglomerat; daca e sa intre si copiii in ecuatie (si fara copiii, nu cred ca o sa vina multa lume), in timpul festivalului e cam mare haosul, posibilitati de cazare reduse, etc...

insa sighisoara e frumoasa oricand, chiar daca nu e festivalul

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Noe, ai dreptate cu aglomeratia ! La asta nu m-am mai gandit ca ma luase valul... Sighisoara e un oras deosebit, intr-adevar !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Bucuresti! Si Insula Copiilor mi se pare o idee f buna si pt copii si pt parinti!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Oriunde ar fi locatia, nu o puneti mai la vara ca sa vin si eu in co?ca tare ar fi pacat sa pierd o intalnire DC.
Apropo a mai fost vreuna de la cea din 2004 la WTC?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, si eu vreau la vara. Noi vom fi in tara intre 28 iunie si 22 august si as opta pentru Bucuresti.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

si io ptr Bucuresti, problema cu perioada de vara este ca multi or sa fie plecati in concediu..asta i-ar avantaja pe cei din afara care si-ar face concediul cu DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

moaama, in Sighisoara, in perioada festivalului, nu recomand nimanui sa mearga. Eu am fost, cativa ani, pana m-am prins ca-s fraiera, in restul anului e infinit mai misto. Cu copiii,... ar fi horror! Tot orasul miroase a latrina, nu gasesti o sticla de apa, un loc la o masa, faci 30 m intr-un sfert de ora.
Chiar daca e frustrant pentru multe fete din tara, cred ca bucurestiul e cea mai buna locatie, ar veni un numar mai mare de DC-isti.
Hai sa ne imaginam... Daca facem bal mascat fiecare ar trebui sa vina mascat cumva legat de nickul sau, nu? pentru Guestus e simplu, vine ca... musafir! Cum m-oi imbraca io, asta nu-mi e prea clar...
Mirela, tu cum te-ai masca?!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

Hai sa ne imaginam... Daca facem bal mascat fiecare ar trebui sa vina mascat cumva legat de nickul sau, nu? pentru Guestus e simplu, vine ca... musafir! Cum m-oi imbraca io, asta nu-mi e prea clar...

in scorpion creka ti-ar placea, dar mai e si varianta cu o frunza aramie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Bucuresti... sau oriunde, vin daca imi permite timpul. Si Sighisoara e bine, numai in aer liber sa fie!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:
Originally posted by 26octombrie

in scorpion creka ti-ar placea, dar mai e si varianta cu o frunza aramie

ooo, ce-mi place cum le spui!!
frunza, dadada! (da la mine ar trebui sa ma maschez in buchet de frunze, ca-mi iese burta dintre nervuri...

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput