celulele stem

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns furnik spune:

multumesc maronica!

am vorbit cu domnisoara doctor, Ramona Stoian o cheama,si parea f draguta.
am stabilit sa ma duc maine pe la ei pe la sediu ca e aproape de unde lucrez eu si pot sa trag o fuga pana acolo, mai fac si eu putina miscare plus ca vreau sa vad cum arata sediu ca as fi putut sa o chem pe ea la mine, dar mai bine e sa vezi tu cu ochii tai pe ce maini te lasi.nu?
va povestesc mai multe dupa ce ma intorc de la ei!

sarcina usoara si copii sanatosi!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Asa cum am promis ieri, astazi o sa va povestesc cum a fost intalnirea.
Am ajuns la sediul lor astazi pe la 2 jum, domnisoara doctor ma astepta, e asa cum ma asteptam - o draguta.La ei la birou ajungi putin cam greu ca trebuie sa intri intr-o curte si apoi sa urci pana la ei, la etajul 2. Sediul arata bine dar si mai importanti sunt oamenii care lucreaza acolo, de la domnul director pana la operatori si secretara sunt numai tineri cu care poti vorbi deschis si care iti raspund la orice intrebare. Sincer m-am simtit f bine la ei.Am discutat mai bine de jum de ora...si m-au convins. ramane sa-mi conving si eu sotul( nu cred sa fie vreo problema)si sa mergem amandoi sa semnam.
Maronica iti multumesc din nou!

Nu o sa stau sa scriu tot ce am discutat cu ei dar daca aveti vreo intrebare si pot sa va raspund, o sa o fac cu mare placere.
Sau si mai simplu pentru voi sunati direct la domnisoara doctor si o sa va spuna ea tot ce vreti sa stiti.

Astept sa-mi spuneti voi ce parerea ati avut!
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Si eu vreau sa fac chestia asta.am si nr de telefon de pe zona noastra.Cu cat timp inainte trebuie sa fac contract cu ei????

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

buna!

daca doctorul sau moasa pot face prelevarea, adica daca au fost instruiti in prealabil poti sa inchei contractul si cu o saptamana inainte sa nasti,daca nu...poate sa mai dureze inca o saptamana maxim pana sa li se faca instructajul.

dar de ce zone zici tu? stiam ca firma asta din bucuresti face recoltari in toata tara dar nu stiam ca e impartita pe zone.are mai multe sedii in tara?
sunt mai multe numere de telefon?

sarcina usoara!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

am revenit cu informatii noi!
site-ul celor la care imi depozitez eu celule stem este:
http://www.biogenis.ro/?pag=drw

va pup!
sarcina usoara si copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Va felicit fetelor, e super ce faceti.
Ma oftic ca nu am stiut de asta cand am fost insarcinata...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maronica spune:

acum am vazut si eu ca pot sa zic si firma
Eu am aflat de biogenis de pe www.celulestem.ro si cand am intrat acolo am vazut si site-ul www.biogenis.ro

Mergi la inceput