Victor sau o camasa de noapte de facut baieti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Lilia Toma emotionanata poveste.Sa-ti traiasca Amelia si sa fie sanatoasa.Toata dmiratia pentru tenacitatea de care ai dat dovada.
As imprumuta-o cu drag daca sunt doritoare doar ca eu sunt cam scunda si eram slabuta cand am primit-o.Sper sa fie pe masura doritoarelor.Eu inca nu intru in ea, mai am 9kg in plus din cele 22.

Madausa-ti traiasca Miruna sa fie cuminte si ascultatoare.

Acina sa ai un Buburuz ascultator.

O seara minunata va doresc.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Acina daca gasesti camasa de noapte de facut fetite sa-mi iei si mie una.. Acum parca as vrea si o fetita langa baiat.Am capatat curaj si incredere ca se poate.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Sa-ti traiasca puiutzul, mamica-fericita-de-baiat!!
De abia acum am ajuns sa citesc povestea ta si taaare mult mi-a placut! am ris si am plans citind-o...nu stiam ca esti asa o buna povestitoare

Sa fiti fericiti!!

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Asa de frumos ai povestit Martutza! Citisem povestea si la mamici de martie-aprilie, unde suntem colege!
Sa-ti traiasca Victor-Mihai, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

pentru mami de baiat frumos!

PS: daca gasiti voi... vreau si eu "camasa de noapte de facut fetite", caci Luca vrea o surioara!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Am ramas fara glas,
numai un suflet cald si bun ca al tau putea descrie atat de frumos nasterea. Desi suntem colege la martie_aprilie 2007 ador sa-ti citesc fiecare mesaj.Nu te cunosc dar voi face tot posibilul.Esti un munte de curaj si corectitudine.Ai o vorba buna si o mangaiere pentru fiecare dintre noi.Dumnezeu te-a trimis la noi! Sunt fericita ca te cunosc(chiar daca numai prin mesaje)!!!! Sa-ti traiasca puiul!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Felicitari!Adevarat ca speranta moare ultima!
Ma bag si eu in grupul doritoarelor de camasi de noapte de facut fete!!!
Asa ca fetelor cand intrati pe la magazine de lenjerie intima intrebati daca au camasi de noapte de facut fete...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien

Mergi la inceput