Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
Ali_bia spune:
Am niste dureri exact ca la menstruatie, azi ar fi trebuit sa-mi vina.
Oare de asta ma doare?
Alina 8+
oanab125 spune:
Buna dimineata, fetelor!
desi la mine nu stiu daca e asa de buna. La mine e perioada in care ar trebui sa imi vina, si de sambata am niste scurgeri mici rozalii. Ieri nu am mai avut nimic, nici burta nu m-a mai durut, dar azi am mai avut o scurgere. Iau duphaston, 2 pe zi, dar mi-e tare teama. azi voi sta acasa, dar numai azi.
6+
Ali_bia spune:
quote:Si la mine ar fi prima zi de ciclu azi, dar nu am nici o scurgere, ma dor putin ovarele
Originally posted by oanab125
Buna dimineata, fetelor!
desi la mine nu stiu daca e asa de buna. La mine e perioada in care ar trebui sa imi vina, si de sambata am niste scurgeri mici rozalii. Ieri nu am mai avut nimic, nici burta nu m-a mai durut, dar azi am mai avut o scurgere. Iau duphaston, 2 pe zi, dar mi-e tare teama. azi voi sta acasa, dar numai azi.
6+
pe la 4 sapt am avut niste scurgeri bejulii-maronii, dar am luat utrogestan si mi-a trecut in 6-7 zile,insa de atunci nu mai am nimic
Alina 8+
oanab125 spune:
Ali bia, spune-mi si mie , te rog, ai stat acasa?
eu de sambata am inceput sa iau duphaston de 2 ori pe zi si am facut si o injectie.
6+
RAMONELLA spune:
Si pe mine ma doare burtica,cam de 1 saptamana.Oare din cauza ca creste bebele???Eu asa ma gabdesc ,ca daca ar fii ceva rau,ar trebui sa sangerez sau ceva.Cred ca e normal sa ne doara putin burtica,pt ca se intind ligamentele.
Oana si eu am avut scurgeri la 6 saptamani,m-au tinut 2 zile si erau maronii deschis.Nu-ti face probleme,daca nu sunt rosii sunt normale,pt ca se intind ligamentele.
poze
vine bebe
Ramonel11+
darleena spune:
Buna dimineata!
Bun venit MaraD, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bb asa cum ti-l doresti.
BB eco a fost transvaginala iar pozele sunt doar o imagine statica a ceea ce s-a vazut. A fost de-a dreptul uimitor,l-am vazut in culori, am vazut cum ii batea inimioara ca un motor de avion (182 batai/minut) si ce m-a naucit a fost cum isi misca manutele si picioarele. La un moment dat doctorul nu putea sa-i masoare capul ca el isi tinea mainile la gura.
Eu una nu am crezut ca voi simti ceea ce am simtit, a fost asa o exaltare totala din care inca nu m-am trezit....veti vedea cu toate.
Acum abia astept sa treaca astea 3 saptamani si sa ma duc din nou sa-l vad.
Apropo...dr. mi-a zis ca la 14 sapt sa ma duc sa fac TT. Sper sa iasa bine ca am citit pe la fetele de la sept-oct povesti cu TT-ul asta de m-am ingrozit. Dar am zis ca voi face toate testele ca sa stiu ca bb e bine...cu alte cuvinte tot ce imi sta in putinta sa fac voi face, indiferent de costuri. Si amniocenteza daca va trebui, o voi face.Si pe luna daca imi zice dr sa ma duc, gasesc eu o cale
Hai ca m-am intins ca o placinta.....mmmm placinta, ce bun!
Va urez la toate o zi frumoasa si insorita, fara greturi (prea mari )
P.S. Cat despre sexul copilului...eu vreau baiat si dr. mi-a zis ca desi e devreme sa se pronunte el zice ca e baiat. Om trai si om vedea
10+
Pana vine bubu
poze bubu mic
Ali_bia spune:
quote:Eu stau acasa de cand ma stiu eu
Originally posted by oanab125
Ali bia, spune-mi si mie , te rog, ai stat acasa?
eu de sambata am inceput sa iau duphaston de 2 ori pe zi si am facut si o injectie.
6+
Da, am stat acasa, eu nu lucrez
Mie mi-a trecut cu utrogestan 2 dim si 2 seara(vag)
Am mai avut o sarcina si, cica s-ar fi curatat acolo unde sta bebe, acum nu stiu ce sa-ti zic mai bine iti suni dr si ii spui
Alina 8+
RAMONELLA spune:
Darleena eu cred ca nici nu voi face TT.Cred ca e un mare stres.Eu am incredere in Dumnezeu ca totul va fii bine,si asa si presimt.Doamne ajuta.
poze
vine bebe
Ramonel11+
oanab125 spune:
Multumesc pt. sfaturi.sunt destul de stresata, ca se intampla sa nu imi pot lua concediu medical zilele astea. medicul mi-a spus ca se poate sa fie de la nidatie. Eu am avut si un ciclu peste sarcina si sunt cam stresata. Ma gandesc cum sa fie de la nidatie, nu e cam tarziu?
6+