Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Nicole imi pare asa de rau!
Sunt alaturi de tine, la fel ca toate fetele de aici.

Dar ce s-a intamplat??? Nu s-a putut evita?

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NICOLE imi pare extrem de rau. D-zeu sa te ajute sa treci peste asta si sa ai putere sa o iei de la capat.

ANDREEA bine ai venit. In cate saptamani esti? Incerci de mult? Mai ai copii? Daca vrei sa stai aici la noi tre' sa dai ziua ultimului ciclu mestrual( UM) , sa dai asa presupusa data a nasterii( DPN) si daca vrei ziua ta de nastere. Pe urma te vor pune pe lista de inceput. Te simti bine? Vomiti? Hai povesteste-ne cate ceva despre tine.

ANCA da....sa nu cari ca nu face bine deloc. Eu cand aud de mutat mi se face pielea purice. In 7 ani m-am mutat de 7 ori..

Cat despre ce copil am vrea.....eu daca e baiat e foarte bine ca asa ar fi primul nepot in familie........daca e fetita la fel de bine ca eu sunt innebunita dupa rochitele, fundite....deci pentru mine e bine si baiat si fetita.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

danamaine ne duci poze?? cu Fetita sau Flacaul???

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Noapte buna fetelor!
Mai vorbim si maine!

Bufi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PUSSI eu deja am pus o poza la BEBICA cu poza facuta duminica. Maine sigur va fi mai detaliata poza....am sa-l vad....am sa vad cat de tare ii "alearga" inima....va fi foarte emotionant. Doar ca e maine seara ca tre' sa merg. Adica ora voastra la 17,45. Voi ajunge acasa cam pe la 19,00. Pot sa-ti spun ca am ceva emotii....pentru ca ma duc tot la doctorita aia care m-a bagat in sperieti. Cum te mai simti? Eu multumesc lui D-zeu sunt bine. Numai ca nu mai stiu ce sa mananc.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Bine v-am gasit ...

Nu stiu daca mesajul va aparea prea repede, sau la subiectul potrivit, caci abia ma dumiresc cum sa fac sa transmit mesaje.

Oricum, am vrea si noi (eu si bebe) sa ne alaturam "marii familii" de noiembrie-decembrie ... Ne primiti? De citit va citesc cu regularitate de la inceputul lui martie, cam de cand am aflat ca vom avea un bebik, insa doar acum mi-am luat inima in dinti sa postez si eu. Dar sa incepem cu inceputul: UM: 01.02.2007; DPN: 08.11.2007; ZN: 23.04.1977.

Va fi mai greu sa va prind pe forum pentru ca e un decalaj de vreo 7 ore intre noi, dar am sa recuperez cumva! Oricum de cand v-am descoperit mi-am lamurit multe chestii legate de primele luni de graviditate si m-am simtit "ca acasa" ori de cate ori deschideam forumul ... Imi pare doar rau ca nu sunt pe-acolo ca sa ne putem cunoaste si personal, mai ales cu mamicile de Cluj, pentru ca acolo am stat inainte. Dar poate pe la vara ...

va pup acum si va doresc doar zile super bune fara greturi si alea alea si bebici sanatosi, voinici, voiosi ...

Mara 10+

PS: Mi se parea mie ca ceva nu e in regula cu optiunile de trimitere ... si am facut ce am facut de am dublat subiectul Mamici de noiembrie-decembrie ... dar acum m-am dumirit si promit sa nu mai gresesc. Daca e posibil, stergeti acel "nou subiect" ... Multumeeeesc!!!!

Mara&BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna dimineata fetele! Felicitari noilor mamici!
Imi cer scuze pentru disparitia indelungata dar am fost plecata din buc.
Referitor le ceea ce ne-am dori noi: FETITA. Si in ziua de paste am plans toata ziua ca mi-a pus fina mea sare in cap si cica am dat pe la nas (asta cica ar insemna ca este baiat) asa ca am plans de mi-au sarit capacele. Nu ma pot gandi nici la nume de baiat pentru ca mereu am vrut sa am o fetita. Desi orice ar fi vreau sa fie sanatos si sa nu am probleme .
In rest doc. mea de familie e ingrijorata ca am glicemia foarte mica ( adica 40) si am facut la analize de glicemie in prostie si mancata si nemancata. Mancata ajunge la maxim 64 glicemia. Mi-a spus ca un om normal la glicemia care o am eu ar intra in coma diabetica dar eu ma simt excelent. Doc mi-a spus ca e posibil sa fie ceva genetic pentru ca tatal meu are glicemia ca si mine iar tatal tatalui meu a avut la fel. Nici unul nu a avut probleme. Asa ca deocamdata stau linistita. Mi-a spus doar sa fiu atenta ca in timpul sarcinii pot aparea probleme asa ca in fiecare zi luam glicemia.., dragut nu?
In rest pe 23 ma duc la doc sa facem eco si abia astept sa vedem daca totul e ok...

copilul meu

alte poze

Cristina 11+

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Scuze, am modificat saptamanile ca ramasesem la 9 si noi am mai inaintat. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'neata!!!
Bun venit la noi MaraD, sa ai sarcina usoara si la termen
Eu trebuia sa ma duc azi la eco dar mi-a dat tel asistenta si m-a reprogamat pe joi la 13:15
....azi are nu stiu cate cezariene si maine la fel
nu mai pot de draci......

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetelor!
Eu se pare ca am o infectie urinara,o sa mai repet testul de urina sa vedem ce iese.In rest,azi parca mi-e puin rau...A,si am venit singura cu masina la servici.Eu sunt cam fricoasa.Si am venit bine.

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neatza!!!

wowww am ramas asa de impresionata de poza de la eco a lu' "bubu", se vede super!!! ai facut eco normal???

eu azi dimi am dat la razte pt a doua oara pana akuma (in sarcina), doamneee e groaznica senzatia!!! bine ca nu mi se intampla zilnic!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput