Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
Hello
In sfarsit am reusit sa intru,la munca nu am avut net ptr ca ne-am mutat si azi a fost zi de carat mobila si cutioaie.
Acum am mancat si eu ceva v si am intrat sa vad ce fac burticile ,care apropo sunteti cam vorbarete .
Multam ptr noul capitol.
anca 10+
vine bebe....
poze
calatoare spune:
Seara buna!
Frate, da ce repede se termina capitolele! Sunteti tare harnicute.
Asa cum v-am mai spus, eu sunt la a doua sarcina. Nu-mi vine sa cred cat de mult difera sarcina asta de precedenta. La prima, am fost o sfanta. Am mancat ca la carte. Cat mai natural. Eram obsedata ca sarcina sa fie bine. Eram fericita, mandra si plina de viata.
La sarcina asta, in afara de faptul ca m-am lasat de fumat(ca si la prima sarcina), mananc toate porcariile si beau toate chimicalele din comert. Si ce-mi mai plac......
Imi este foarte rau, sunt stresata, nu ma pot concentra....e jale.
Si in acest moment am o greata.....de-as putea voma....
Am intrebat la un moment dat daca cineva ia metroclopramid impotriva greturilor.
Cine-si doreste baiat?
nicole74 spune:
Va multumesc pentru sustinere, insa din pacate bb nu a vrut sa ramana in burtica.
Va doresc sarcini usoare, bb sanatosi si norocosi!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
ancadragoman spune:
Nuuuuuuuuuuuuu ,nimeni nu ma lasa sa fac nimic si oricum nu caram....Doamne fereste!
Si eu vreau baiat ,dar am asa o presimtire ca este fata.....voi aveti presimtiri dastea?
anca 10+
vine bebe....
poze
pussi spune:
ancutace bine ca ai aparut!
calatoareaeu nu iau, dar stiu ca se ia in sarcina, mi-am luat biscuiti pe maine dimineata ca am citit ca daca mananci inainte sa te scoli din pat nu mai e asa nasol cu gretile! Asa ca stau cu Petit Beurre pe noptiera! Si taticul vrea fetita..cate?? nu l-am intrebat Eu n-am pretentii!
poimaine merg la Szeged la eco..mi-e groaza de drum cu greturile...Sa fie BB-ici bine..poate ne elucidam si noi cati suntem: 3? 4?? Cu mine desigur
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
ancadragoman spune:
Pussi eu zic ca sunteti patru,cu tine cu tot binenteles
Nicole imi pare ffff rau,sunt alaturi de tine
10+
vine bebe....
poze
pussi spune:
nicoleimi pare nespus de rau! Bucura-te de Printesa. DD are planurile lui cu fiecare. Sa fie DD cu voi!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
pufulet74 spune:
Of doamne Nicole, niciodata cind aud nu imi vine sa cred si imi tot vine sa zic ca poate nu e sigur sau stiu eu .... ce s-a intimplat??
Suntem alaturi de tine
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk