Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata am plecat aks!!
sunt moarta de pofta dupa.....nu va spun ca va fac pofta si voua!! sper sa gasesc ce am nevoie si sa imi fac papa!! nu mai pot!!!!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

bye, bb, pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Ali, ai dreptate! Sunt persoane care muncesc toata sarcina, ridica greutati, nu fac nici o analiza, nu iau nimic si nasc normal, copii sanatosi. Cred ca stresam si bietii copii!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+

Pai dar eu nici ecografie nu mi-am facut, si la control m-am dus de vreo 3-4 ori cred
...si fetita mea e sanatoasa ...si cu 3.200 kg la nastere
...si acum stau si ma gandesc la asta.. ca nu e bine asa ...ca invers e bine....si tot asa.....

Alina 8+

Mergi la inceput

Alina, sa fie sanatoasa fetita ta si sa aiba parte de noroc in viata! Lasa mey, ca si bebeii nostri din burtici or sa fie sanatosi. Daca iti faci griji mai multe ca la prima sarcina se cheama c-ai imbatranit :))))

Cata 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooooo fetele !!!!!!

Oooffff ... am sa va dau bataita la toate care aveti ganduri negre ... nu ca eu as fi mai breaza , da' ma minunez si eu cat de bine ma pot controla sa gandesc pozitiv.

Azi am fost sa fac analizele alea multe de sange ... vreo 16 in total .. m-au vampirizat, mi-au luat urina ... m-au stors ca pe o lamaie .

Am vazut fetite, burtici frumoase in contul nostru ...

8+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Fetele eu am plecat
"Ne vedem" maine dimineata
Pupici pe burtici

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Mai fetelor, nu va mai ganditi la prostii ca nu ii faceti bine lu bebe. Cel mai important este sa fiti optimiste si sa aveti incredere in medic si in DD ca veti avea un bebe sanatos.

Eu am venit sa va dau vesti bune si sa va inveselesc.

Am fost azi la eco si l-am vazut pe bebe iar . Are 41.8mm, are manute, picioruse, tot. Mi-a facut cu mana , dadea din manutza mai ceva ca Ceausescu si topaia in burtica. Era f activ si creste in 2 sapt cat altii in 3, adica la fiecare eco de pana acuma mereu mi-a spus ca e cu cateva zile mai mare decat eco anterioara. Oricum mamica lui e in al noualea cer.
Urmeaza sa fac ecografia morfologica peste 3 sapt si TT. La ecografia morfologica o sa vina si tati cu noi.

Anca 11+

Mergi la inceput

Bravo Ancaaaa! Felicitari!. Chiar ca ai de ce sa fii fericita

Cata 10+

Mergi la inceput

Eu nu stiu de ce doctorita mea m-a trimis sa fac TT si eco morfologica la 12 saptamani. peste tot am citit ca e mult prea devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Cataro e posibil sa te fi trimis sa faci Dublu Test. Eu din cate stiu TT se face dupa 14 sapt, adica tb sa ai cel putin 14s1z. Oricum, in general stiu cei de la laborator ce sa faca.
Si, alta chestie, felicitari pentru decizia ta de a face un copilas, iti doresc multa sanatate si putere in viata. Te admir!

Cand eram mai mica tot timpul imi ziceam ca cea mai mare pedeapsa pe lumea asta pentru mine ar fi sa nu fac copil, ar fi cea mai mare durere. Si cand vedeam ca nu se intampla, numai acest gand ma macina. Cand am aflat ca sunt insarcinata, mi-am facut mii si mii de ganduri negre ca dc nu e bine bebe, ca etc, dar apoi mi-am dat seama ca dc DD mi-a dat acest copil, tot El o sa aibe grija de el si o sa mi-l dea sanatos si eu voi face tot posibilul sa il cresc in credinta Lui.

Ma scuzati, dar m-a apucat melancolia. E prea mare starea de euforie pe care o simt acuma.

Va pup.

Anca 11+

Mergi la inceput