Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 29
karina1976 spune:
Anne, la cat mai multe saptamani.
Stai linistita, poate prinzi un somnic de pranz si se recupereaza toata oboseala.
Vorbeste una care mai are un pic si adoarme cu capul pe birou gandindu-se la patul cald de acasa ... ei, ei ....
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si
9+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by karina1976
Super diferenta intre ei.
Si noi ne gandeam tot la 3-4 ani, insa DD a vrut altceva.
Paul va avea 5 ani si 5 luni in noiembrie.
Sper sa nu avem probleme de gelozie cu el (sunt super stresata pe faza asta). Diferenta intre sotul meu si sora lui e tot de 5 ani si sa nu iti spun ca in afara de pumni si palme nu prea au intersectat unul cu altul.
Paul isi doreste bb-usul acesta, isi doreste de fapt 2, dar ... e cale lunga pana acolo ... spune ca ma va ajuta cu el, etc. insa parca poti stii cum va fi atunci.
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si9+
Am o vecina care are 2 fete si difernta dintre ele e de aproape 5 ani si se inteleg de minune
Depinde cum il pregatesti pe Paul, anuntarea lui bb2,
vine bebe2

Alina
8+
Bianca
danangie spune:
ANNE felicitari si tot asa inainte!!
Eu fetelor.....nu prea pot manca fructe....nu resesc sa le mananc 
si asa am decis sa le frulez...
ca la copii mici
. Acum mi-am frulat o grefa, o portocala, o lamaie si un pumn de capsuni. Il pun la rece si asa reusesc sa mananc fructele. Unicul fruct care reusesc sa-l mananc fara sa-l frulez si-l mananc cu placere e lamaia.
imi place la nebunie. De faot, asa am trecut iarna aceasta fara macar sa fi racit odata. Mancam o lamaie cam la 10 zile si asa imi luam necesarul de vitamina C. 
PUSSI nu conteaza cand le pui. Te inteleg ca vei ajunge acasa franta. Ieri am fost pe la cumparaturi, la eco si cand am ajuns acasa nu reuseam sa tin nici macar cheile in mana, asa eram de obosita.
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
Anne_Ma spune:
Multumesc din suflet, si voua la fel!
Cine deschide capitol nou?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+
karina1976 spune:
La asta ma gandeam si eu.
El acum stie ca noi ne dorim inca un bb, nu stie insa ca el e la mine in burtica deja.
Paul e un copil nerabdator si numai gandul la intrebarile zilnice de genul : cat mai e pana atunci, ne-au facut sa nu ii spunem inca, sa mai asteptam pana cand va incepe sa se vada mai tare sarcina.
Insa deja discutam despre cum ma va ajuta sa il plimb prin parc, sa mergem la cumparaturi pt bb, sa ii dea patutul lui de cand era bb, si tot asa.
El abia asteapta sa mai vina un bb, spune ca il va iubi mult, ca va fi numai "fratioara / suriorul" lui, este incantat de idee, insa uneori vine si ma intreaba daca pe el il voi iubi mai mult decat pe bb care va veni.
Ei,uite asta ma sperie pe mine.
Nu ii pot spune ca il voi iubi la fel, el nu intelege sau mai degraba, cred ca nu vrea sa inteleaga, ca mamicile si taticii pot iubi la fel pe toti copiii.
Noi suntem hotarati sa nu schimbam nimic din programul lui cand va veni bb, gen: gradi, parc, cursuri, etc. ma va ajuta si mama cu bb si sper sa fie neschimbat programul pt el.
Ei, dar mai am pana atunci, poate in timp va vrea sa inteleaga (el fiind un copil f afectuos si f atasat de noi).
9+
karina1976 spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Multumesc din suflet, si voua la fel!
Cine deschide capitol nou?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png6+
eu nu prea le am.
cu cea mai mare placere, insa sunt cam paralela.
9+"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
darleena spune:
Am reusit si eu sa intru in sfarsit. Dar ce repede s-a terminat capitolul asta, aveti spor la scris.
Eu de unde ma laudam ca nu mai am greturi si nu prea mai imi e rau, am avut o noapte groaznica. Nu puteam sa adorm bine ca aveam o greata de simteam ca mor.
Cred ca m-am dus de 10 ori la baie, cu gandul sa vomit dar tot n-am reusit. La un moment dat am cedat si m-am asezat pe wc, ca sa nu mai fac atatea drumuri...mai mai ca era sa adorm acolo.
Cred ca pe la 5 mi-am revenit si am reusit sa dorm si eu pana la 7.30 cand a sunat ceasul 
deci acum va dati seama ca sunt rupta de somn.
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
oana_r spune:
Anne Ma,nu deschizi tot tu? sau Ramonella?
11+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
darleena spune:
Anne Ma fa tu oficiile ca deja ai experienta
Ramonella cred ca e plecata
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
karina1976 spune:
La mine functioneaza f bine apa plata cu lamaie.
Intr-o cana de apa, storci o jumatate de lamaie.
Eu uneori ajung si la 5-6 cani pe zi, am facut la birou depozit de lamai.
9+