Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
pet.cost2005 spune:
Bine fac ... ma gandesc ce sa fac de mancare la pranz ... si nu am idei ...
8+
Petronela
pufulet74 spune:
Petro, spanac cu oua ochiuri...?
Mai nou e mincarea mea preferata, as minca tot timpul... hmm...
Sau cartofi frantuzesti iar imi plac, cu salata din aia buna, cu de toate in ea ...
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
danangie spune:
Eu fac lenticchie cu sunca si pe langa cred ca-mi fac si o bucata de peste. Nici eu nu prea stiu ce sa mananc.....nu prea mai am idei. Acusi ma duc sa fac aprovizionarea cu legume si fructe. Stiti ca nu trebuie exagerat cu ouale, nu? Sunt permise 2 oua pe sapataman. Eu nu prea mananc branza....hmmm.....
DANA 7 +
BEBICA
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
pufu - esti cumva Mama Omida si ghicesti in carti? Spanacul il urasc ... nu imi place deloc. Eu si cu Popey marinarul nu suntem prieteni . Iar cartofi frantuzesti am facut aseara .... buuuuuniiii ... mmmm ...ooopsss poate fac pofta la alte burtici. Da' sunt usor de facut ...
Mai astept idei ... da' pana la urma cred ca fac paste cu ton ...
8+
Petronela
vali_delide spune:
Fetelor, va multumesc pentru primire, sunteti dragute!
Ma intreba danangie daca incerc de mult...hmmmm. de o viata.
Acum 4 ani si ceva am pierdut o sarcina in 12 sapt., dupa care....nimic.Am facut tot ce era posibil, HSG, laparoscopie, tratamente....diagnostic: trompe infundate, singura sansa FIV.
Am ajuns la Tutunaru, urma sa fac din nou laparoscopie si histeroscopie cu el, dar n-am ajuns nici la monitorizari, pt. ca am facut pneumonie si, dupa un tratament de 8 zile cu antibiotic intravenos, facut,intamplator in perioada ciclului, am venit acasa cu o liniste sufleteasca iesita din comun. Pentru prima oara, dupa multi ani, nu am sperat, nu m-am gandit si m-am simtit libera de gandul ala stresant:oare, luna asta, cumva?
In ziua sfanta de Pasti, primul semn, de implantare. Bineinteles ca nu am realizat ce se intampla, abia dupa 2 zile, cand stiind ca invazia trebuie sa fie in toi si eu ramasesem doar cu acea pata, am avut ceva banuieli si speranta. Miercuri am ajuns acasa, fusesem la parintii mei, si am facut testul care a iesit din prima.Asa ca am inceput sa ne bucuram dar, fericirea maxima am cunoscut-o ieri, cand am fost la prima eco si dr. ne-a spus ca bb e bine, e la locul lui si creste. Abia acum ne-am linistit cu adevarat!
Va pup pe toate si sper sa mergem impreuna, sanatoase, pe acest drum minunat.Pentru mine e un miracol, in adevaratul sens al cuvantului!
Valentina 6+
noi doi
pet.cost2005 spune:
Eu mananc muuulte feluri de branza si iaurt (ca-mi plac) ... bine fara gorgonzola (aia cu mucegai ca nu e voie) ....
8+
Petronela
pufulet74 spune:
Hmm ... nu stiu ce sa va mai zic, insa daca vreti retete vegetariene puteti sa ma mai intrebati de idei ;)
Altceva ce imi place mie e salata cu paste, ou fiert, iaurt sau dressing pe baza de iaurt, brinza telemea rasa, rosii, ardei, praz si masline, e super buna :)
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Ali_bia spune:
La mine mi-a adus soacra-mea cas....cu rosii si castreveti....
Eu am inceput sa mananc mai sarat. voi?
oare e bine?
Alina 8+
pufulet74 spune:
Nu :)
Ii gatesc sotului meu in schimb carne, dar nu chestii foarte complicate
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?