Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by oanab125

Buna dimineata, fetelor!
desi la mine nu stiu daca e asa de buna. La mine e perioada in care ar trebui sa imi vina, si de sambata am niste scurgeri mici rozalii. Ieri nu am mai avut nimic, nici burta nu m-a mai durut, dar azi am mai avut o scurgere. Iau duphaston, 2 pe zi, dar mi-e tare teama. azi voi sta acasa, dar numai azi.
6+

N-AI FACUT GRAVIDINON? AI FOST IERI LA DR.IOSUB? HAI AZI CU MINE LA 18.00.

11+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Am si eu o intrebare de om neinitiat :|
Eu nu am facut eco intravaginal dar sincer parca nu ma tenteaza ideea, desi sunt frustrata ca inca nu am vazut mare lucru :(
Cum a fost la voi experienta asta?

------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata mamicilor ,

ADRIANA eu ma simt bine adica nu greturi nu . In schimb de dimineata m-a intepat de cate ori la ovaru drept ....chiar acolo unde am mandarina de chist..

OANAB da....el s-a nidat deja....dar oricum inca e in constructie "casuta lui" . Si mie mi-a zis doctorita de lla urgente sa nu ma sperii daca sangerez. Eu zic sa nu te stresezi si daca sangerarea e mai abundenta sa mergi la doctorita ta.

RAMONA, DARLEENA nici eu nu voi face TT. Pe 16 mai voi face ecografia traslucentza nucale. Masoara plica nucala a copilului si asa reuseste sa-si dea seama daca are ceva ce nu e in regula. Si cand te gandsti ca mamicile, bunicile noastre nu au mai facut atatea cercetari si noi uite cum ne stresam......

ALI si eu sunt in perioada a 2-a a ciclului. Trec cu bine si de asta si mai raman doua. Si asa respir usurata. Stii am discul ala care il au medicii si pot vedea toata evolutia sarcinii cat tre' sa fac eco gestationala, etc.

RAMONA eu ptr infectie urinara am facut spalaturi cu ceai de musetel si a functionat la mine. Am baut cam 3 l de apa pe zi.

CRISTINA apai din cate stiu nu intri chiar in coma la 40 de glicemie. Da un om normal se simte rau adica....transpira, tremura, e nervos. Eu zic mereu sa ai la tine pliculete cu zahar si cand te simti cum iti scriam mai sus ia 2 pliculete. Si oriucm mai mereu sa mananci cate ceva dulce .

MARA bine ai venit , sarcina usoara si la termen.

Fetelor.....ce rusine.....cine trebuia sa mearga la Palermo peste ceva timp? Oricum nu-mi mai aduc aminte cine trebuia.........colega mea di pacate nu e din Palermo....am confudat eu.........dar mi-a zis ca Palermo e frumoasa, doar ca e haotica. A zis ca se mananca foate bine si preturile sunt acceptabile.

JASMIN pe unde esti iubita? Esti bine? Ai fost la eco?

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Vali bine ai venit!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!Ma bucur ca l-ai vazut pe samburel.

Pufu eco vaginala se face cand e sarcina mica si nu se vede abdominal.Eu am fost la 6 saptamani si mi-a facut direct abdominal.Dar al meu e mai mare cu 1 saptamana.Oricum tie nu-ti mai face vaginal.

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao mamici, burtici !!!!!!!

Sunt si eu pe-aici ... deocamdata bine ... nu mai am starea aia de voma.

Bun venit noilor burtici !!!!

danuta - mi se pare ca yasmi treebuie sa mearga la Palermo ... daca nu ma insel ..

Chiar asa, pe unde va faceti vacantele anul asta? Cu burtica din dotare?

Noi mergem in Romania in august ...1 luna si probabil vom merge cateva zile pe litoralul nostru. Si pe la munte ... nu avem nimic in plan, dar sigur nu vom sta pe loc ... ne plimbam, ne miscam ...

8+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dana mersi mult,cred ca o sa incerc si eu asta pentru infectia urinara.E mai greu cu apa,ca nu pot bea multa,dar o sa incerc.

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Vali iti urez Bine ai venit! alaturi de noi si , din nou, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen.

Anca 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Vali,Bun venit la noi,
Sa ai o sarcina usoara si bebe la termen

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Stiu ca se face devreme de tot, eu ma gindeam ca probabil e destul de neplacut, daca are riscuri, etc si daca are si alt scop in afara de faptul ca vezi mai mult decit la un eco abdominal la inceput

------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PETRO ce mai faci? Eu nu stiu inca unde merg vara asta.....nasii vin in septembrie si ei ar vrea sa dam o fuga in Sardegna.....dar nu cred ca vom merge atunci ca Alin tot in august are concediu. Chiar nu stiu. Ce as vrea sa merg si acasa......dar din n motive nu pot......

VALI bine ai venit. Sa ai o sarcina usoara si la termen. Incerci de mult sa faci copii?

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput