Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
bebika spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Bebika, tu cand te mai duci la dr.?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+
pai am fost ieri l-am vazut pe bubu mic si m-am linistit in leg cu chistul care e doar corpul galben gestational si nu chist cum a zis tampita aia ,mai ma duc peste o luna la control adica prin 15 mai cred
acum tre sa imi fac analizele o pate mi le-m facut deja mai am cele din urina si de hep B si C
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 6+
RAMONELLA spune:
RGE poate vede si ce este,daca ai noroc.Ce emotionant!!!!!
Fetelor ce trece timpul.Parca ieri aveam 3 saptamani si deschideam subiectul de mamici de noiembrie decembrie!Si acum avem 11 saptamani(dupa eco 12)
Doamne ajuta!!!!!!
poze
vine bebe
Ramonel11+
oana_r spune:
quote:
Originally posted by calatoare
Seara buna!
Frate, da ce repede se termina capitolele! Sunteti tare harnicute.
Asa cum v-am mai spus, eu sunt la a doua sarcina. Nu-mi vine sa cred cat de mult difera sarcina asta de precedenta. La prima, am fost o sfanta. Am mancat ca la carte. Cat mai natural. Eram obsedata ca sarcina sa fie bine. Eram fericita, mandra si plina de viata.
La sarcina asta, in afara de faptul ca m-am lasat de fumat(ca si la prima sarcina), mananc toate porcariile si beau toate chimicalele din comert. Si ce-mi mai plac......
Imi este foarte rau, sunt stresata, nu ma pot concentra....e jale.
Si in acest moment am o greata.....de-as putea voma....
Am intrebat la un moment dat daca cineva ia metroclopramid impotriva greturilor.
Cine-si doreste baiat?
si la mine a doua sarcina este diferita.la prima m-am simtit foarte bine,dar acum am trecut prin toare stariele:nervi,dureride cap,greata,voma.
mie doctora mi-a dat doar injectii,pritre care si metroclopramid,B1,B6,glutamolactat de ca si MG.Faceam in fiecare zi ,doar metroclopramidul la 2 zile.si sa stii ca mi-a fost rau pe toata perioada injectiilor,abia dupa ce le-am terminat am inceput sa ma simt mai bine.
11+ si matei
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
darleena spune:
Ramo ai dreptate ca a trecut timpul, dar daca eu calculez in zilele in care mi-a fost un rau de imi venea sa parca zic ca a trecut greu.
BB sunt sigura ca o sa-l vezi bine si miscaret pe . Si cu putin noroc poate iti zice si sexul desi e cam devreme. Eu te sustin de pe acum si sa vii cu poze ca bb-ii nostri (dupa UM) ar trebui sa fie cam de aceeasi varsta...asa ca nu-l lasa pe bubu singurel p-aici ca se plictiseste
Cat despre analize eu cred ca ramane la latitudinea fiecareia dintre noi. Si mai cred ca orice decizie pe care o luam este o decizie constienta si, deci, cea mai buna decizie din punctul nostru de vedere.
10+
Pana vine bubu
poze bubu mic
alfa_anca spune:
Neatza burtici!
Am uitat sa va spun ca ecografia de ieri a fost ecografie normala pe abdomen, desi pana acuma toate au fost intravaginal. Acuma suntem bebe mare si am ajuns la eco abdominala.
De capiata ce am fost ieri dupa ce l-am vazut pe bebe in actiune am si uitat sa il intreb pe dr cat mai iau utrogestan. Dar de sauna nu am uitat sa il intreb, ca vroiam sa merg la sauna si el a zis NU. Asa ca ne multumim numai cu inotul.
Va pup.
Anca 11+
bb_yasmi spune:
asa e ramo, aia ziceam si eu zilele trecute!!
roxana, poate afli si sexul!! ce fainnn!! de abia astept sa vad pozele!!
nicol, imi pare sincer rau!
flory, spor la invatat!!
irinutza, pe unde esti??? nu mai intri la noi?? cum te simti dragutza???
fetelor vam zis ca am citit in cartile mele ca 70% din sarcinile oprite in evolutie se sfarsesc inainte de a intra in luna a doua ??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by nrl
fetelor, cum fac sa apar si eu pe lista de la inceput?
7+
Pai mai scrii un mesaj cu UM, DPN si data ta de nastere dc vrei si Anne_ma te va trece in listutza.
Anca 11+
RAMONELLA spune:
darleena ce frumos e Bubu tau!!!Asa era si al meu cand l-am vazut la 10 saptamani si 2 zile.Dar mie nu mi-a facut poza,ca in spital n-au hartie.Cand ma duc la ea la cabinet o sa-mi dea poza.Doar in 8 mai ma duc,de abia astept!!!!!Atunci vine si tati cu noi,si poate vedem ce este!O sa am 14 saptamani dupa spusele ei 15.De abia astept!!!!!
poze
vine bebe
Ramonel11+
vali_delide spune:
Buna dimineata, dragi burtici.
Felicitari tuturor, sa aveti bb-i sanatosi, sarcini usoare si sa va bucurati din plin de aceste clipe minunate.
Ne alaturam voua, eu, Valentina, 36 de ani (13.04.'71) si samburelul nostru de 5 saptamani. U.M. : 12.03.07, DPN: 17.12.07.
Ieri am facut prima eco la Dr. Tutunaru (unde ne-am intalnit cu Alfa_anca, pe care o salut si aici), avem 1 cm si suntem cumintei foc.
Va pupic pe toate, mame si burtici.
Valentina 6+
noi doi
bb_yasmi spune:
Vali bine ai venit!!! sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +