e trist dar adevarat
am incercat sa imi adun puterile sa va scriu insa imi este destul de greu, nu imi gasesc cuvintele, mi-e teama parca de adevar.
problemele mele de acasa se accentueaza, pe zi ce trece, soacra mea profita din plin si baga intrigi si fel si fel de chestii (nu am unde sa plec stiu ca asta ar fi o solutie insa nu am unde iar cu chirie nu cred ca o sa rezist prea multa vreme), si se pare ca toate au inceput sa aiba efect.......certuri zilnice intre noi doi, jigniri la care eu nu ma gandeam ca o sa le aud, chiar aseara ridicat mana, insa nu a dat,nopti dormite singura pentru ca dupa o asemena cearta prefera sa doarma singur sau nu mai stiu ce, amenintari.......simt ca pe zi ce trece divortul meu este inevitabil, am incercat sa imi ascund grijile fata de colegi fata de toata lumea insa nu cred ca o sa mai rezist, am ezitat sa mai stau de vorba cu prietenele mele de aici de pe forum (iulia scuza-ma), incerc sa fiu tare si vesela pentru al meu bebe insa cand plec seara spre casa merg pe strada si ma gandesc oare ce ma asteapta cand intru pe usa casei, nu pot plange pentru ca bebe desi are 7 luni si trei saptamani cand ma vede, ca am ochii inlacrimatii incepe si ea sa planga, ce sa fac sa intentez un divort imi e greu numai cand ma gandesc la acest cuvant, de ce oare am soarta asta cu ce am gresit eu pe lume, va scriu aceste randuri dar nu stiu daca ele au vreo noima nu mai sunt in stare sa le mai recitesc, mi-e groaza sunt terminata, cum sa ii spun eu mamei mele ce se intampla in familia mea, cum sa fac?, cred ca si el sufera pe de o parte insa.........?????????????????
se merita sa stai cu un om pe care desi il iubesti asa de mult, are momente cand da dovada de lasitate???????????????/
madalina si bebe Ana Cristina
Raspunsuri
bebi spune:
Hai, las' ca trece si asta. Tu iti iubesti sotul si el pe tine... dar sunteti amandoi coplesiti de griji....iar soacra
Trimite-mi prin email date despre tine si sotul tau ca sa-ti calculez punctajul sa vedem daca iti poti lua un credit pt casa.
Te pup si capul sus ca se rezolva toate. Certurile dintre voi au legatura doar cu situatia de moment, nu e ceva mai adanc.
Scrie-mi sa vad daca te pot ajuta.
lala spune:
buna, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Incearca sa nu te mai gandesti la ce vor, ce doresc sau ce ar spune sotul si soacra (desi trebuie sa-i vezi in fiecare zi). Pleaca spre casa vesela ca iti revezi copilul si, chiar daca esti obosita iesi cu fetita la plimbare. La intoarcere vei fi probabil putin mai linistita psihic, baia si culcatul copilului iti vor ocupa restul zilei.
Cand te vei linisti putin vei vedea si ce hotarare este mai buna. Cat despre mama ta, incearca sa-i spui tot ceea ce ai pe suflet; s-ar putea sa inteleaga si sa te ajute macar moral.
Veronicai spune:
Iubita mea Mada,
Nici sa nu iti treaca prin cap sa te mai gandesti la divort. Tu nu ai de ce sa te gandesti la divort.
Acum sunteti amandoi coplesiti de probleme , de stres, nebuna face presiuni asupra voastra.... dar in nici un caz NU TE MAI GANDI LA DIVORT.
Gandeste-te ca si sotul tau este coplesit de atatea probleme.
Voi doi va iubiti Mada, aveti o fetita minunata impreuna , nu te lasa doborata de o nebuna . NU TE GRABI sa iei o decizie in pripa.
Mihai a fost mereu alaturi de tine in toti anii in care ati fost impreuna. Probabil ca acum s-a simtit si el depasit de probleme.
Gandeste-te la fetita ta si la iubirea pe care o aveti unul pentru celalalt. NU RENUNTA ASA DE REPEDE .
TREBUIE sa fie o solutie.
Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa iei cele mai intelepte decizii.
Poti sa te bazezi pe mine in orice imprejurare.
IULIA
Bobita spune:
Cristinuca, vorbeste cu sotzul tau, spunei ce ai pe suflet, iar pe socrela nu o mai lasa sa se bage, spune-i in fatza sa stea la locul ei.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
dyana spune:
Draga mea, pe mine soacra nu m-a placut inainte sa ma cunoasca. Nu si-a dorit niciodata ca fiul ei sa se insoare, sa fie fericit, vroia doar sa ii lase salariul la ea in casa, dar in rest, sa isi iubeasca fiul si sa il faca fericit, nici vorba. Dupa ce ne-am casatorit, la o saptamana , ne-a dat afara din casa, a mizat ca daca suntem fara casa si fara bani, niste amarati , cum zicea ea, ne vom desparti. Dar m-au ajutat parintii mei, am strans niste bani in strainatate si acum suntem cu casa noastra in Bucuresti.
In continuare , ea se va bucura daca vreodata va vedea ca noi doi ne certam. Treaba e ca nimeni nu o mai asculta, in primul rand fiul ei, si nu mai are cum sa ne bage jigniri si intrigi. Nu si-a imaginat ca eu si sotul meu sa fim asa de uniti. Si nu si-a imaginat ca bunicii si parintii mei sa se ataseze de el ca de propriul fiu.
Roaga-te la Dumnezeu sa te ajute, si iubirea ta si a sotului sa triumfe.
Incearca sa fii tu mai calma si evita scandalurile. Incearca sa vorbesti si cu mama ta, de multe ori mama e mai inteleapta si stie cum sa ne ajute.
dyana spune:
quote:
Originally posted by dyana
Draga mea, pe mine soacra nu m-a placut inainte sa ma cunoasca. Nu si-a drit niciodata ca fiul ei sa se insoare, sa fie fericit, vroia doar sa ii lase salariul la ea in casa, dar in rest, sa isi iubeasca fiul si sa il faca fericit, nici vorba. Dupa ce ne-am casatorit, la o saptamana , ne-a dat afara din casa, a mizat ca daca suntem fara casa si fara bani, niste amarati , cum zicea ea, ne vom desparti. Dar m-au ajutat parintii mei, am strans niste bani in strainatate si acum suntem cu casa noastra in Bucuresti.
In continuare , ea se va bucura daca vreodata va vedea ca noi doi ne certam. Treaba e ca nimeni nu o mai asculta, in primul rand fiul ei, si nu mai are cum sa ne bage jigniri si intrigi. Nu si-a imaginat ca eu si sotul meu sa fim asa de uniti. Si nu si-a imaginat ca bunicii si parintii mei sa se ataseze de el ca de propriul fiu.
Roaga-te la Dumnezeu sa te ajute, si iubirea ta si a sotului sa triumfe.
Incearca sa fii tu mai calma si evita scandalurile. Incearca sa vorbesti si cu mama ta, de multe ori mama e mai inteleapta si stie cum sa ne ajute.
camid5 spune:
cristinuca,imi pare rau ca treci printr-o perioada asa de grea, dar nu cred ca divortul este o solutie buna.Incearca sa stai de vorba in liniste cu sotul tau.Sint sigura ca daca te iubeste veti gasi impreuna o solutie.Iar mama ta este bine sa stie adevarul,chiar daca nu te poate ajuta material ai un umar pe care sa plingi,este foarte important sa ai cu cine te sfatui.Fii tare bebe-ul tau are nevoie de tine.
mamica dulce spune:
cristinuca,capul sus si fa ceva pentru tine...stiu ca stai la soacra.ta dar n-.o sa.ti ia totusi gatul daca ii spui sa nu se mai bage,nu de alta dar in primul rand il face nervos si nefericit pe fiu.sau.Imi dau seama ca mai sunt specimene din astea,ca numi vine sa le zic umane dar daca nu faci ceva..vezi in ce hal ai ajuns???
Dupa ce am citit mesajul tau mi.a ramas in minte partea referitoare la mama ta ca nu stie si ce ar spune...eu zic..vorbeste cu ea,povesteste.i de soacra si zi.i ca esti la limita si poate,puteti sta la ai tai o perioada,chiar daca e casa mica,asta nu stiu,cu siguranta mama ta iti vrea numai binele,si daca binele tau sunt sotul si copilul nu va face faze ca nebuna ceea,scuza.ma de limbaj dar sunt teribil de indignata.
Nici eu nu .iam spus mamei cand mai avem probleme dar la mine nu ar putea actiona cu nimic,sunt in alta tara si oricum traiesc numai cu sotul si Marc si noi ne certam apoi repede ne impacam si e ok.si astfel si.ar face griji degeaba si sigur l.ar detesta pe Andre ,care in fond este un om exceptional si turbat dupa noi.
Eu inteleg oarecum ..destul de bine-prin ce treci,bunica.mea,soacra mamei este un asemenea soi de om ,uf,bine ca nu sta pe langa noi dar de fiecare data cand se duce tata cateva zile la ea,ii trebuie mamei luni de zile sa.l aduca pe linia de plutire,asa il intarata harca ceia de baba si atatea strambe baga....uof!cam la fel ca la tine..si acum e ditamai barbatul de aproape 50 de ani si tot are efect..si tot asa de vreo 20 de ani .deci cunosc destule amanunte la subiectma gandesc la tine ca trebuie sa o rabzi zilnic.
Dar nu.i dracul asa negru si o solutie buna se gaseste mereu,nu lasa gandurile negre sa te copleseasca si cred ca cea mai buna solutie e sa va mutati de acolo,la parinti,matusa,bunica .cu gazda ai zis ca nu vrei dar puteti ..poate ..inchiria o garsoniera sau aprtament ,dupa posibilitati si macar sunteti doar voi.
multa,multa bafta si capul sus cristinuca,o sa fie bine!!!!
ancuta
Alana spune:
Draga mea,
Fa ceva si mutati-va de acolo caci altfel despartirea va paste. Vorbesc din proprie experienta si stiu ce spun, NEAPARAT SA VA MUTALTI, oriunde, nu conteaza numai sa nu mai stati cu soacra-ta daca are o influenta asa de rea asupra lui.
Te rog, te implor chiar, nu mai sta cu soacra in aceeasi casa, va distruge casnicia vazind cu ochii, sotul tau se pare ca e influentabil, daca ati fi numai voi doi ar fi cu totul altfel .
MUTATI-VA si cit mai curind !