Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 2
laura ionescu spune:
Emmi de Marina si Ioana de Monu. Sa va traiasca fetele si va fie sanatoase, frumoase si norocoase.
Ana_Alx - sa stii ca fata mea a luat in greutate asa:
- 400 g in sapt cand am fost la C-ta
- 40 g cand am venit acasa (o saptamana)
- 100 g iar acasa, alta saptamana.
Eu m-am linistit fiindca a implinit 3 luni, are 5,400 kg, deci este in grafic, chiar daca la limita de jos, e vesela, doarme si functioneaza - adica face kk si pp. Cu mancarea avem de furca, dar asta e! Oricum am inteles ca de acum incolo copii nu mai iau in greutate asa de mult, trebuie pana la 4 luni sa-si dubleze greutatea de la nastere si pana la 9 luni sa si-o tripleze. Eu zic sa vb si cu pediatra, dar cred ca o sa-ti spuna ce mi-a zis si mie :" nu mai cantari, draga, copilul in fiecare saptamana. cantareste-l lunar si fa o medie, ca nu e masina sa creasca uniform, e om si creste in salturi"
Ce zi frumoasaa! Azi vine pediatra la controlul de 3 luni sa vedem daca trecem clasa
Pup fetele
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
simkat spune:
PUPICI LA MAMICI SI BEBICI!
Fetelor, baietelului meu, care are 2 luni, nu i-a trecut nici acum secretia de la ochisori.
I-am facut analiza secretiei si nu i-a iesit nimic.
Doctorita pediatru mi-a zis ca va trebui sa mergem la oftalmolog, ca sa nu aiba canalele infundate, insa el are lacramioare la ambii ochi.
Imi este foarte teama, ca am inteles ca nu este tocmai placut.
A mai avut cineva aceasta problema?
Imi cer scuze daca s-a mai vorbit pe forum despre asta, fiindca eu nu reusesc sa intru decat foarte rar si atunci, fugitiv.
ioanaradu spune:
buna la mamici si pitici,
am si eu un anunt mic :). noi a trebuit sa-i schimbam laptele, ca nu a suportat bebe humana asa ca am un anunt pt mamicile din bucuresti:
acum un anunt pentru mamicile din bucuresti care dau formula la bebei:
mi-au ramas 3 cutii de humana1, luate de sot de la sel gros, ca noi ne-am aprovizionat cu vreo 6 ... ieseam mai ieftin ca la farmacie. daca are cineva nevoie poate facem o "afacere". :) noi am dat 180 mii/cutie, de la farmacie le luam cu 230 mii.
daca este careva interesata astept pm.
va pup!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
primele poze cu bebe matei poze noi cu matei la baita
rali spune:
Buna!
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Felicitari pentru botez: Marinar, Dana, Lili, Alinuk, Adela!
Multa sanatate Eva... sigur nu o sa fie nicio problema si sambata vei face baita in apa sfintita!
Avem si noi cateva poze de la botez :
biserica si restaurant
poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)
criss68 spune:
quote:
Originally posted by simkat
PUPICI LA MAMICI SI BEBICI!
Fetelor, baietelului meu, care are 2 luni, nu i-a trecut nici acum secretia de la ochisori.
I-am facut analiza secretiei si nu i-a iesit nimic.
Doctorita pediatru mi-a zis ca va trebui sa mergem la oftalmolog, ca sa nu aiba canalele infundate, insa el are lacramioare la ambii ochi.
Imi este foarte teama, ca am inteles ca nu este tocmai placut.
A mai avut cineva aceasta problema?
Imi cer scuze daca s-a mai vorbit pe forum despre asta, fiindca eu nu reusesc sa intru decat foarte rar si atunci, fugitiv.
http://new.photos.yahoo.com/simkat21/albums/
Radu (19.02.2004) & Valentin (14.02.2007)
simkat, asa se manifesta cand are canalele infundate, prin lacrimi care nu au unde sa se duca pt ca e infundat canalul - undeva pe la nasuc se duc lacrimile. E f frecvent la copii, uneori se desfunda de la sine (pana intr-o anumita varsta, parca 2 luni), alteori trebuie sa mergi la oftalmolog.
Pupam mamicile si bebicii!
criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
mady23 spune:
Salut fetele!
Marina, Alinuk, Adela, Rali, Dana, Lili, FELICITARI PT MICUTII CRESTINI! Sa va traiasca!
quote:
Originally posted by alinuk
Teo a facut pipi pe patrafiru' lu nenea popezu' Asta e...cica ar fi semn de... bine, de "mare om, mare caracter"
chiar asa e Alinuk "mare om , mare caracter" daca a facut el pipi chiar pe popez .A avut necaz pe el
Gio, imi pare rau ca ai probleme cu micutele !Sper sa se rezolve si sa o botezati.
Marina, am vazut pozele...sunt superbe iar despre Emma ce sa mai zic e frumoasa foc , seamana cu mamica ei .Ce tort frumos a-ti avut!Vreau si eu la fel
Rali am vazut si pozele voastre .Vladutz e un scump...ce frumos doarme! parca e un ingeras.
Si bebela mea si-a revenit si nu mai face crize de plans si greva foamei ca zilele trecute. Vad ca si ai vostri si-au mai revenit cate unii.
mady23 spune:
sa spunem si noi "LA MULTI ANI":
Iulia Antonia bb de Monu
Emma Ioana bb de Marinar
Denis bb de Natydea
Iulia Maia bb de Mirandolina
Liuda spune:
AELITOOOOOOOOOO fata unde disparusi? hai inapoi, nu mai fi suparacioaica ca nu se merita, viata asta e prea scurta ca sa mai avem timp si de suparari minore..... hai aici la fete, ca te-am visat..... AELITOOOOOOOOO astept fetita !!!!
am dus kk la analiza vedem ce apare, in rest vreme naspa afara dar am scos mata la plimbare, mai fac ceva treaba si acasa.... mama viata asta, zilele astea au devenit tot mai scurte, totul fac pe fuga, asa maine- poimane ma trezesc ca am o suta de ani si am trait doar pe fuga....
Criss da tu ce scoala mai faci si tu?! mai da-le incolo de scoli... ca invatam o viata ... cand mai si traim?
Ana_Alx spune:
simkat, si la noi la fel si avem 2 luni jumate>Am fost la oftalmolog la 2 saptamani si ne-a dat antibiotic cacic iesise chipurile ceva la analiza de secretie: pneumococ.Pe naiba nu am crezut asa ceva cai daca avea asa ceva erau ochii umflati si rosii.Am dat totusi antibiotic insa nici un efect.Ulterior am mai facut 2 secretii la victor babaes si a iesit curat : nu are nimic.Apoi am mers la un oftalmolog recomandat de doctorita Culcer si ne-a zis ca sunt canalel infundate,sa lasam ca va trece de la sine pana la 1 an si ceva.Si acest medic ne*-a reconada una ntobiotic dar nbu am mai dat copiluli,ca daca nu are nimic de ce sa ii dau.Asta se intampla acum vreo luna.Acum de cateva zile deodata s-a redus destul de mult secretie,pentru ca era extrem de abundenta pana atunci.deci se pare ca o data cu cresterea trece si asta.Daca vrei iti dau relatii despre oftalmolog.trimite PM daca vrei sau mail
31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(3 ani )