Clipe din trairile sufletelor noastre...(18)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Da Gabi, m-am dus eu personal sa inregistrez cererea Mazochism curat. Nu credeam ca sunt in stare, dar am facut primul pas. Apoi am sunat avocata care m-a intrebat daca m-am mai linistit. Tipa e ok, a trecut si ea printr-un divort si mi-a inteles pdv.
Acum astept duminica sa se mute sotul.
Si incerc sa-mi pun ordine in ganduri.
Adina -
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
szivarvany spune:
Adina, cica nu stie nici el.
A_Iulia spune:
Sa dea Domnul sa iasa exact cum iti doresti, si sa-ti fie bine si tie si Giuliei!
Adina + Olivia 04.03.2004
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Da Gabi, m-am dus eu personal sa inregistrez cererea Mazochism curat. Nu credeam ca sunt in stare, dar am facut primul pas. Apoi am sunat avocata care m-a intrebat daca m-am mai linistit. Tipa e ok, a trecut si ea printr-un divort si mi-a inteles pdv.
Acum astept duminica sa se mute sotul.
Si incerc sa-mi pun ordine in ganduri.
Adina -
serioooos??? Ai tu norocul asta ca se muta? Sper sa mearga totul bine si de luni sa incepi deja viata noua!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
szivarvany spune:
Am emotii, sper sa decurga totul foarte lin, fara multa vorbaraie Stiu, vreau eu multe
Sa-mi tineti pumnii pt maine !
Probabil va scriu doar luni, daca raman temporar fara pc
WE placut tuturor !
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
Gabi_K spune:
de ce, va pleca cu pc-ul?:(((
poze
Totul despre alaptat!
Gabi_K spune:
m-am mai gandit, mi-am adus aminte de atmosfera unei ruperi de relatie- nu conteaza ce duce cu el, dar sa plece odata... si dup ce pleaca, iti dai seama ca de fapt iti pare rau pt obiectele pe care le-a luat cu el, dar nu-ti pare rau de el, si atunci te sperii ca de fapt totul a fost doar timp pierdut
poze
Totul despre alaptat!
brendamitran spune:
Subscriu la ce a zis Gabitza......sau apelez la o vorba de-a batranilor: duca-se pe pustii!
E greu,e foarte greu,dar acum,cand au trecut ceva ani si ma uit in spate,ajung doar la aceeasi concluzie: timp pierdut! Pe care nu ti-l mai da nimeni inapoi!
Bafta,Daria! (asta e numele tau,nu?)