Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coca_ionela spune:

buna fetelor.O cunoaste cineva pe dr.Toderici Ina-medic rezident de la Cantacuzino???/
18+

grecu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

DR. BIULESCU

Singurul dr. din Romania care la nasterile naturale nu face odioasa aia de epiziotomie, pentru ca asista nasterile in apa!

Singurul dr. din Romania care stie cum sa ghideze copilul, astfel incat sa nu existe nici o ruptura si dupa 2 ore de la nastere... sa faci dus si sa vorbesti la tel.

Daca mai exista un astfel de dr. va rog sa ne anuntati si pe noi...

Mergi la inceput

DR. BAIULESCU, am mancat un "A"-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gropite spune:

Buna.
ce parere aveti despre dotorii de la maternitatea Eva din Brasov?
As vrea sa gasasc un doctor care sa inteleaga tot ce simt pe tot parcursul sarcinii, sa stie fiecare miscare de-a mea, daca-i bine sau rau. Sunt speriata caci vreau sa fie copilul sanatos.Ma puteti ajuta cu sfaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadaria spune:

Buna mamicilor,
va rog o parere despre dr. Campean Doru de la Municipal.Am avut deja o experienta neplacuta la prima nastere si acum am retineri.Va rog un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by martie

DR. BIULESCU

Singurul dr. din Romania care la nasterile naturale nu face odioasa aia de epiziotomie, pentru ca asista nasterile in apa!

Singurul dr. din Romania care stie cum sa ghideze copilul, astfel incat sa nu existe nici o ruptura si dupa 2 ore de la nastere... sa faci dus si sa vorbesti la tel.

Daca mai exista un astfel de dr. va rog sa ne anuntati si pe noi...

Unde il gasim?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adoris spune:

Conf. Dr.DICULESCU DORU, Clinica Dominic Stanca din Cluj Napoca

Mergi la inceput

Fetelor, pe dr. BAIULESCU il gasiti la Clinica Eva Brasov. Eu am nascut acolo, a doua bebica si mai multe fete.
Toate detaliile le-am scris la topicul "Nasterea in apa - o alternativa, un miracol"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Despre dr. Rotaru de la Elias stie cineva ceva?

6+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Buna tuturor,

am si eu o intrebare la cele acre au nascut la spitalul CFR 2 de la Sofitel, daca stiu ceva despre doamna dr. Budu Antoaneta, cum este si cum a fost nasterea cu ea?

Mergi la inceput