POATE ARE SI PENTRU MINE CINEVA UN RASPUS SAU UN SFAT.AM FACUT O ECOGRAFIE MAMARA CU 2 SAPTAMANI IN URMA SI MI SA SPUS CA TOTUL ESTE BINE DAR,DUPA O SAPTAMANA CHIAR INAINTE DE CICLU AM DESCOPERIT UN NODUL LA UN SAN NEDUREROS MARICEL ACUMA SUNT DUPA CICLU SI INCA IL AM CE PARERE AVETI DE ASTA?UNDE SA MERG?SAU CE SA FAC?
si eu tot la fel zic sa mergi la doctor!!!!!!
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
Clar,cu astea nu e de glumit mergi la doctor sau parerea mea mergi la 2 doctori daca nu stii nici unul bun si vezi ce parere au.
Bafta!!!!!!!!
Bebe Stefan si mami amy
Hai sa-ti spun eu cum a fost la mine: aparea un nodul mic, dureros uneori inainte de ciclu si dupa ce mi-am facut o gramada de ganduri negre m-am dus hatarat sa-mi fac mamografie.
Doctora a zis ca la 25 ani ma cam reped la un diagnostic sumbru si m-a trimis la o ecografie mamara care mi-a spus ca nu am nimic, ca acel nodul apare in urma unei secretii crescute de hormoni si ulterior cand am ramas gravida lucrurile sau accentuat in primele luni si apoi au disparut complet.
O alta doctorita ginecolog mi-a spus ca exista posibilitatea unei aglomerari de tesut mamar care tot asa ma supara la cantitati crescute de hormoni.Daca apare numai in aceste perioade si la eco spune ca e totul ok eu zic sa nu-ti faci griji si sa supraveghezi doar sa-si pastreze dimensiunile.
Si ca tot te duci la doctor si pleci cu una si apare alta la eco am descoperit in schimb doi noduli milimetrici la celalalt san care trebuie urmariti de-alungul timpului, asa ca...
Sanatate multa!