Aspirante optimiste > 20 ani (86)
Raspunsuri - Pagina 6
bitza037 spune:
Noapte buna Ioanara si la toate fetele!!!!Mie mi-e cam rau, cred ca am maNCAT CAM MULT SI SUNT SI DEOCHEATA
Bebe, mami si tati, te asteapta!!!!!
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006
gugushtiuc spune:
Si eu ma retrag la somnic peste 20 min. Blanche dar tinctura de muguri de zmeur nu iei?
http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU
iuca spune:
Buan dimineata fetelor
Eu nu am ovulat inca, sper sa se pozitiveze azi testul. Ieri am cumparat o cutie cu teste si acasa am avut surpriza sa gasesc unul in loc de trei. N-as fi crezut ca se poate asa ceva. Asa ca fetelor uitati-va in cutiuta.
hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio
Cocolyso spune:
Buna dimineata,
Am lipsist dar de abia asteptam sa va citesc.
Pe rand:vineri seara am fost la dr insa era un mare balamuc aveam cam 10 persoane iniante asa ca am renuntat.
Ar fi trebuit sa ma duc azi dar chiar nu ma mai duc, daca e sa fie ceva atunci vom vedea.
Sambata si duminica NE-MUTAT in casuta cea noua!!!!!!!!!!!!
Sunt tare fericita ca am asteptat mult momentul;e adevarat ca mai am o gramada de facut dar totusi ne-am mutat si asta e important.
In camera care o sa fie pt bebe am pus pe tavan tapet cu stelute care de abia aseara am descoperit ca sunt fosforescente.
Ne-a mers tare bine;am gasit si parintele la biserica care a venit si a sfintit si ne tot ura copilasi;in timpul slujbei sa stiti ca m-am rugat si pt voi si mi-au dat lacrimile.
Anais se pare ca numaram impreuna?
Ma dor sanii rau de tot si mai am si tot felul de senzatii de durere prin burtica.
Va pup!
http://tt.lilypie.com/cSQhp3.png
baby_r7 spune:
neata'
eu acum ma pregatesc de servici...
ma dor ovarele si ieri m-a durut mijlocul.
sanii de ieri au inceput sa ia proportii si ma dor pe lateral, dar suportabil,deci se apropie ovulatia.
aseara am prestat si azi vom face pauza sa se refaca...gigeii...
fetele in aceesi perioada cu mine, va urez spor la prestat si poate se indura DD si de noi in curand...
Alexa sincer eu deja am obosit sa iti spun ca astea sunt simptome de , asa ca eu nu mai comentez nimic in privinta burtii tale.
daca aveai chist nu se manifesta asa si mai ales daca era asa mare aveai dureri insuportabile.
ultimul meu sfat e sa mergi la un echograf performant si sa faci echo.
si ai grija de tine.
Ioana poate cine stie, daca tot sunt atatea asemanari, poate ne vom purta noroc reciproc...
restul fetelor va dulce pe toate..
de Teo mai stiti ceva, ce a facut cu testarea?
se bucura fara noi?
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
Cocolyso spune:
Fetelor dar eu am vazut la plafar capsule cu napraznic.
Pot inlocui ceaiul?
http://tt.lilypie.com/cSQhp3.png
iuca spune:
Coco FELICITARI pt casuta, sa o stapaniti sanatosi, acum o sa vina si bb, cred ca asta a asteptat.
hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio
baby_r7 spune:
si am uitat sa va anunt..........
daca nu mi-a facut inca netul la servici, nu voi putea intra..asa ca abia diseara cand ajung acasa vom vorbi.
dar eu sper sa il fi facut totusi...
Coco si sa fiti fericiti in noua casa si bebe sa vina repede..daca nu a venit inca...
poze
ROXANA
baby_r7 spune:
acum chiar am la servici...daca nu mai pot intra, va urez sa aveti o zi frumoasa..plina de teste pozitive...
poze
ROXANA
RAMONELLA spune:
Neata fetelor!
Ce mai faceti???Eu am fost azi sa-mi fac analizele de sange.
Coco felicitari pentru casuta noua!Test ai mai facut???
poze
vine bebe
Ramonel11+